Ibland gör man ingenting men det blir fel ändå

Tjululu.

Sitter här och lyssnar på:

Save tonight med Eagle-Eye Cherry

Den är rätt skön faktiskt. Annars då? Tja, skolan drog ju igång idag, kändes rätt lugnt. En aningens smådrygt kanske att ha skåpen i ena änden av korridoren och klassrummet i den andra, men det vägs upp av detaljer som att vi kommer ha sovmorgon till halv elva varje måndag hela hösten och att vi får våra datorer nångång under de närmsta veckorna. Fetnice, då kommer t.ex. facebook fungera obehindrat! Yey. Sen borde det väl kännas fint att vara nia=äldst på skolan osv, men nä. Det var roligare förr, med äldre elever också. Fast vissa lär man ju sakna mer än andra, hah. Men framförallt, detta innebär SISTA året med min klass! Deprimerande.

 Veckan framöver verkar ju bli rätt chill. Imorgon lutar det tydligen åt "fortet", eller lazerdome. Jag föreslog Lazerdome med toapapper, som i How I met your mother, men jag tror att lärarna röstade ner det...

(uppdatering: Det blir Fortet, spännande, har aldrig vart där förr! Pinsamt med tanke på hur lite det finns att göra i den här stan kanske... Förresten känns det bra när det var så länge sen man var inne på skolans hemsida att datorn inte minns den längre.)
 
Nu ska jag fortsätta göra ingenting i ett par timmar, halv nio blir det Eclipse med Gustaaafo, har personligen redan sett den men wtf den är värd att se igen!

"-Pick me up at 8." (glöm inte att kasta sten på fönstret och ta med pick up-en Gustav!)


Leave a commentName:
Remember me?

E-mail:

Got your own blog?:

Comment:

Trackback
RSS 2.0