Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med migGuten tag! Idag har jag vandrat runt såhär (minus brillorna), när jag och Greta shoppat som galningar på mellandagsrean.
Jeans-Cheap monday, T-shirt-Carlings, Hänglsen-Ärvda/second hand från långt bak i släktträdet, Armband-SNÖ of Sweden, Glasögon (fejk)-Second hand/ursprungligen forever 21.

Vet inte om örhängena syns på någon av bilderna, men båda dom och armbandet fick jag i julklapp, de hör ihop eller vad man ska säga. Eftersom jag inte är en sån där människa som orkar hålla på och fota mig själv i timmar så tänker jag istället låta mina nya kläder dyka upp lite nu och var på denna blogg, allt eftersom jag använder det!

Igår prövade Greta sin nya plattång på miig (Björn Axén har jag för mig), och jävlar anåda, så här länge har aldrig några lockar överlevt i mitt hår! Tufft nanting.

Intressant kuriosa: När jag kom hem idag satt min käre far och lyssnade på min Johnossi-skiva och redigerade bilder. Är han som jag eller är jag som han?

Leave a comment
By: Bella

Fint :)

2010-12-27 @ 17:04:52
URL: http://bellalindberg.blogspot.com
By: Aline

vilka fina bilder och kläder =)

2010-12-27 @ 20:04:41
URL: http://alinescloset.blogg.se/
By: MADDES

Snyggt!

2010-12-27 @ 21:55:38
URL: http://maddisenj.blogg.se/Name:
Remember me?

E-mail:

Got your own blog?:

Comment:

Trackback
RSS 2.0