Drowning the sea

Goddagens. Stannade hemma från skolan idag också för säkerhets skull liksom, och passade på att bjuda min fina vän Greta på lunch. Omy, is my blog turning into a foodblog? Man vet aldrig. Hur som helst lagade jag Ost&Skink-paj och till efterrätt sockerkaka med te. Blev ganska gott, faktiskt. Är supermätt, kan jag lova!
Annars är mitt största problem just nu att jag inte kan finna min börs. Minns att jag plockade upp den ur ryggsäcken imorse för att bara minuter senare gå till affären. Väl framme (det är 100 meter max) inser jag att jag inte tog med den. Och eftersom den är för stor för att rymmas i fickan verkar det väldigt ologiskt att jag skulle ha hållit i den och sen bara släppt den. MEN DEN ÄR INGENSTANS! Har till och med letat i kylskåpet, då är det illa! Var har jag lagt den? Misstänker starkt inbrottstjuv, lämnade after all bakdörren öppen. Tänk om han/hon är kvar i huset...? Creepy.
Rubriklåt (Mycket bra låt. Mycket, mycket bra låt. Bon Iver vet hur man gör det.):
Fall creek boys choir- James Blake & Bon Iver

Leave a comment
By: Félice

James Blake är kärlek. Bon Iver är ännu mer kärlek. Tillsammans... SÅ MYCKET KÄRLEK.

Jag kommer ihåg första gången jag hörde James Blake. Det var på KappAhl i Nyköping. The Wilhelm Scream spelades och jag drog fram mobilen med sitt finurliga TrackID och blev lycklig.

2011-09-08 @ 17:39:43
URL: http://thisispatrick.blogg.se/Name:
Remember me?

E-mail:

Got your own blog?:

Comment:

Trackback
RSS 2.0