You were scared cause you never been somewhere so beautiful
... Och ändå är det inte ens en bråkdel av allt jag redan hunnit fota. Efter tre flygresor på sammanlagt 13 timmar, en bilresa genom Kina på två timmar med en galen chafför och alldeles för lite sömn är vi äntligen på plats i Ningbo. Om jag skriver något mystiskt beror det på brutal sömnbrist. Hemma hos er är väl klockan inte ens lunch än, men här är den efter fem någon gång. Vi har spenderat dagen i en fin park och jag har fått ungefär alla fördomar jag hade om Kina besannade. Första bilden är från mitt och lillebrors hotellrum, chill utsikt osv. Trots ett grått dis ovan staden är det sinnesjukt varmt, rena rama tropiksommaren. Sweet.

Rubriklåt (Hörde denna låt på planet när jag satt i mörkret och såg på OTH, måste vara en av de finare låtar jag vet. Jag vet inte ens varför.):
Dance so good- Wakey!Wakey!


Leave a comment
By: Celina

Gud vad fint!P.s. känner avundsjukan på din t-shirt. d.s.

2011-09-11 @ 12:54:30
URL: http://celinavidlyktstolpen.blogg.se/
By: greta

Åh ha så kul, och gud vad fint det är där!

2011-09-11 @ 13:27:57
URL: http://galenheter.blogg.se/
By: Rebecka

FYFAN VAD JAG SAKNAR DIG, GÅ INTE OCH BLI KÄR I KINA

Snygga päron btw

2011-09-11 @ 17:37:41
URL: http://rerebecka.blogg.se/
By: Siri Wong Shai de lux!

åå Emma!!! Guud vad avis jag blir! Jag vill också vara i Kina och fota en massa häftiga saker. Kände att jag inte riktigt hann säga hejdå, känns lite hemskt, men så otroligt härligt att du kan blogga från andra sidan jorden (vilket borde betyda att vi kan kommunicera genom våra bloggar) Nu ska jag gå ner och äta sedan vänta på att rebecka ska komma, ja hon ska sova hos mig, på en söndag!!!! Mysigt!

2011-09-11 @ 18:17:01
By: ISOWAWA

jag kommer sakna dig :(

2011-09-19 @ 13:22:12
URL: http://tradosked.blogg.se/Name:
Remember me?

E-mail:

Got your own blog?:

Comment:

Trackback
RSS 2.0