You and I are just walking disasters

 
Kanske den bästa bilden i sommarens bildarkiv. Tre flickor, en sommarstuga och den där friheten bara sommarlovets ljusa nätter kan erbjuda. Men nog om nostalgi kanske, det är ju nu som är livet och allt det där andra har ju redan varit.
-
Idag, dålig dag, med ishalksmorgon och trasiga knän och ingen som frågar hur det gick. Jantelagen. Vidare och vilse i dimman på en ö kanske inte så långt ifrån men isolerad och iskall. Somna på föreläsning i en sal jag trodde jag skulle slippa för all framtid och vem tycker egentligen att det är intressant med avloppsvatten och hus som luktar, ja, skit. Och inte var det roligare en andra gång. 
-
God middag i alla fall för farmor kan i köket, och kvällen kan ju faktiskt bara bli bättre med tjuvstartsjulfika och mysfilmer med fina flickor. "4:00, wallow in self pity; 4:30, stare into the abyss; 5:00, solve world hunger, tell no one; 5:30, jazzercize; 6:30, dinner with me - I can't cancel that again; 7:00, wrestle with my self-loathing... I'm booked. Of course, if I bump the loathing to 9, I could still be done in time to lay in bed, stare at the ceiling and slip slowly into madness. But what would I wear?" Åh Grinchen.
Rubriklåt: 
Walking disasters - The Wombats

Leave a comment
By: Maria

Fina bilder!
sv: haha, ja det var lite galet att träffa honom :)
go for it! älska bucket-lists. (?)

Svar: Tack! Haha, absolut!
somekindofpeace.blogg.se

2012-12-02 @ 13:09:45
URL: http://mariastarke.blogg.seName:
Remember me?

E-mail:

Got your own blog?:

Comment:

Trackback
RSS 2.0