Mars 2013

Att göra ett inlägg för varje månad detta år var kanske min sämsta idé hittills men det måste ju genomföras nu ändå. Mars, alltså. 


Inledde månaden med sportlov, här på en arlandatoalett fett peppad på att flyga till Kina! Första gången jag flög sådär jättelångt på egen hand, kändes vuxet och bra. 
Fotade tydligen mest på fest, men bland annat hängde vi på bästa baren (Wonderland) och firade Johanna som fyllde år. Var så himla kul att träffa alla igen, och helt värdelöst att säga hejdå utan att veta om jag ens kommer komma tillbaka dit. Lunchade även en hel del med mi madre och upplevde en hårklippning med en frisör som endast talade kinesiska: mycket spännande. Läste en fett bra bok, läs den! Sushidejtade med Kakan en kväll, så himla gött och mysigt. Vill ha fler sushidejter 2014. 
Var aktiv i min ordföranderoll i UCUR och åkte på massa inspoträffar i olika delar av Sverige. Världsbästa människor, vårkänslor och viktigheter! 


Vi, alltså jag och ett göttigt gäng, firade även Våffeldagen en dag och gjorde sinnessjukt många våfflor som vi dukade upp på golvet pga för många för att rymmas kring ett bord. Åh vill ba _umgås_ med folk när jag ser sånt här!!  
Månaden avslutades med påsk i Vinliden, årets mysigaste högtid tycker jag. Resten av påsklovet inföll sig visst i April så det får vänta lite på sig! 

Leave a comment
By: Fanny

Så jäkla snygg första bild! :)

2014-01-11 @ 16:45:03
URL: http://fannylovisa.webblogg.seName:
Remember me?

E-mail:

Got your own blog?:

Comment:

Trackback
RSS 2.0