How long can I go on like this, wishing to kiss you?

Haha, okej, oroande fakta: jag tror att jag håller på att få skavsår(?) eller liknande på handleden för att den, eh, skrapas mot bordskivan när jag skriver på tangentbordet. Då vet man att man sitter för mycket vid datorn.

Aja, nu när skolan dragit igång på riktigt kommer det ju inte finnas mycket tid över för det. 6 läxor, 1 prov, en gruppuppgift och en svenskauppsats inom synhåll allready. HUR ÄR DET MÖJLIGT?!

Where did all the happy people go?

Sjungs det i mina öron. INSTÄMMER. Alla i min omgivning är helnere, och okej, jag kanske inte heller svävar på rosa moln direkt. Men det är ju frunktansvärt orättvist, in the perfect world, eller inte ens det, bara i en bättre värld skulle mina kompisar vara 100 % lyckliga ALL THE TIME, för dom förtjänar ju det! Inte fan har dom gjort något ont.

Dock har jag kommit fram till att det är dessa kedjesms som är grunden för allt otäckt som händer oss... Nä, men det känns alltid bättre att skylla på något.

Åh jag kom på något idag. Och nu har jag glömt. Jäklar.

It's always easer to be sad about it then to make it change







Jaja, kvallan på bilderna är sämst. Men jag orkade inte lägga ner så mycket tid på det. Sådär såg jag typ ut idag iallafall, skjortan (och strumpbyxorna men vem bryr sig, dom är svarta?) är ny, från Gina Tricot.

Nu kom Rebecka hit. Trevligt. Hon anser att jag tvingade henne, men det gjorde jag INTE.

JUSTE, ny, awesome musik!

Mates of mine.

Heter bandet(?). Bästa låten heter nog Sitting by the ocean, den låter som Jack Johnsons Banana pancakes, men wtf den är ju grym så spela roll? 

Så lyssna på det säger jag bara.

Cause to you it's just another game

How you doin' folks?! Har chillat mig igenom dagen tillsammans med Jessica, bla har vi bakat chokladbollar och sett Remember me. Eller vi har inte sett klart den än, fast båda har sett den förut. Mycket skön dag. Fast vädret är ju bajs.

Krångel med bussarna. Inte kul. Om jag fick bestämma skulle bussarna gå när man ville, exakt just precis vart man ville, och helst också avgå från stället man befann sig på just då. Man kan ju alltid drömma...

Blev smått sprallig. Tralalalalalalaaaa.

Allting kan gå i tu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar, säger du att du är min vän så är du kanske det.

Blev bara så fruktansvärt sömnig nu. Tror jag går och lägger mig.


Värt inlägg.

Godnatt.

Grattis till min Rebecka som faktiskt fyller år idag, 29/8. Nu är du byxmyndig och allt det där.

Fläskpannkaka.





Juste. Se Flickan från ovan. Brr, läskig. Men BRA. Och sorglig som sate. Det är inte en skräckis. Eller jo. Typ.

I wanna lay you down in a bed of roses



Haha, jag orkar inte att jag gör såna här bilder. Skyller på fantasibrist, förkärlek till deppiga låtfraser, och en mörk sida inom mig som föredrar att iscensätta olyckliga trauman istället för the perfect moments. Sån är jag, helt enkelt. Fast i det verkliga livet tror jag nog att The perfect moment prioriteras, känner dock att de har hållit sig undan på sistone.

Kvällen var iallafall chill, det hände inte så mycket men vi (vi=massa fint folk vars namn ni ändå inte bryr er om) hängde i Grabbes källare och sjöng bland annat med i en massa låtar som han spelade upp på mobilen. Sen blev vi nästan yxmördade av en ickeexisterande mördare. Han visade sig nämligen vara ett par ryggsäckar... Yxmördaren alltså.

2 vanliga skoldagar har passerat och ändå känns det gudomligt skönt med helg. Det bådar inte gott...


Btw. Jag fortsätter hoppas på ett livstecken från dig. Du vet att jag saknar dig.

Men usch så äckligt omoget med såna kryptiska grejer på bloggen. Orkar inte ta bort det. Ni får väl undra. Äh gör inte det. Snark, ibland känner jag verkligen hur jag är en sån där typ av människa som jag bara inte orkar med när jag möter dem. Vill inte vara sån. Dåligt.


Nått positivt kanske? Eh.... Jag och Rasmus har en awesome deal gällande skolbalen. Jag slipper min gamla HK-lärare i år. Rebecka är superglad för en grej. Jag fick en tröja idag som är skön.

Juste. en sista sak. Lyssna på:

Halleluja! av [Ingenting]

Nice. Fast inte lika nice som Hästpojken. But still. Nice.

I don't know what he's after, but he's such a beautiful disaster

Det verkar ju som om den 17 augusti var sista dagen den här sommaren. VARFANÄRVÄRMEN?! Det var åtta grader när jag cyklade till skolan imorse, hade tumvantar. TUMVANTAR I AUGUSTI! Var bara tvungen att waina över detta. TA MIG TILL ETT VARMARE LAND! Ska rymma till... Portugal, ska bara bli rik först. Följ med mig vetjag!


Take me back. Take me back NOW.

Kick me when I'm on the ground



Haha, förlåt, den här bilden blev ju också depp! Jag satt bara och trixade lite med de extremt dåliga bildredigeringsprogram jag har, och insåg att det var väldigt kul att byta ut himlen mot en annan osv. Det här blev då resultatet. Vet inte varför jag fastnat så mycket för Alicia Keys låt, den är egentligen inte ens särskilt bra. Och inte alls min stil. Men det är ju fler än jag som konstaterat att min musiksmak är helvirrig.

Annars då? Tja, skolan har ju dragit igång på riktigt nu och varningförattsomna på ungefär varenda lektion idag. Genomgångar måste ju vara guds straff eller nått. Fyfean. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll, sådeså.

Mina förhoppningar väcktes för att sen raseras




Lite oschyst kanske att utnyttja min lillebror för en såhär dyster bild. Men jag fick med känslan jag ville förmedla i bilden iallafall. Ledord för bilden: Svek, lögner, sorg, ensamhet, tomhet och... Raserade förhoppningar.


I wanted you to know that I love the way you laugh

Guten morgen. Idag valde jag att stanna hemma från skolan och kurera mig istället för att ge mig ut på fotvandring med klassen i ösregn. Smart val, om ni frågar mig. Minns hur det var förra året, ingenting jag skulle vilja återuppleva direkt.

Roade mig med att fota lite, ska kolla om det blev några visningsbara bilder, vänta.




Var och såg Eclipse igår, för andra gången men vad gör det, filmen är ju grym. Skulle egentligen ha sett den i söndags, tror jag skrev så här, men det blev inställt pga min förkylning (som btw aldrig tycks ge upp).

Lär ju blogga fler än en gång idag, har absolut ingenting annat att göra.


How do I get you alone?



Blev så äckligt sugen på kladdkaka när jag hittade det här gamla collaget. Så GOTT det skulle vara! Men nejnej, för nu har ju mitt nya, nyttiga liv börjat. Undrar hur länge jag håller mig ifrån allt som är gott...? Inte särskilt länge tror jag. Ska försöka iallafall. Vore bra om "Det är tanken som räknas" funkade i såna här sammanhang.

Sitter nu och lyssnar på Joseph McManners "In dreams" (förresten, en förvirrande sak, Joseph är ett killnamn, right? DET ÄR EN TJEJ SOM SJUNGER! Fattar inget.) Det är väl hursomhelst en låt som de allra flesta kopplar ihop med Sagan om ringen, men den är jävligt fin faktiskt. Och det är ju bra filmer så vad gör det liksom?

Sure, things can go wrong, but I just can't stop loving you

Chao. Det dunkar mystiskt i mitt öra. Obehagligt. Pepsi ligger och blöter ner min nybäddade säng. Suck. Nybäddad=rena lakan. Om någon skulle undra. Och Pepsi är ju min katt. Men det visste ni kanske. Blablabla. Har jag förresten dragit min extremt intressanta insikt?

Jag kom på den seent en natt för några veckor sedan. Jag tror åtminstone inte att jag berättat den här. Isåfall får jag väl skylla på mitt värdelösa minne som knappt minns vart jag la nycklarna senast. Hursomhelst, ni vet neccesären där man har alla sina nödvändiga prylar såsom smink, krämer, smycken, tandborsten osvosvosv, och som är typ högst prioriterad på allas packa-listor? Aa, den MÅSTE ju bara ha fått sitt namn från engelskans "Necessary"! Jag kanske är den enda i hela världen som inte reflekterat över detta tidigare, men jag tycker ändå att det var ganska klurigt filosoferat. Hah.

AAAJ mitt öra. Jävla skit. Jag får jämt öroninflammation när jag är sjuk, skulle helst UNDVIKA en penecellin(hurnudetstavas)kur den här gången. ajajajajaj.


Ibland gör man ingenting men det blir fel ändå

Tjululu.

Sitter här och lyssnar på:

Save tonight med Eagle-Eye Cherry

Den är rätt skön faktiskt. Annars då? Tja, skolan drog ju igång idag, kändes rätt lugnt. En aningens smådrygt kanske att ha skåpen i ena änden av korridoren och klassrummet i den andra, men det vägs upp av detaljer som att vi kommer ha sovmorgon till halv elva varje måndag hela hösten och att vi får våra datorer nångång under de närmsta veckorna. Fetnice, då kommer t.ex. facebook fungera obehindrat! Yey. Sen borde det väl kännas fint att vara nia=äldst på skolan osv, men nä. Det var roligare förr, med äldre elever också. Fast vissa lär man ju sakna mer än andra, hah. Men framförallt, detta innebär SISTA året med min klass! Deprimerande.

 Veckan framöver verkar ju bli rätt chill. Imorgon lutar det tydligen åt "fortet", eller lazerdome. Jag föreslog Lazerdome med toapapper, som i How I met your mother, men jag tror att lärarna röstade ner det...

(uppdatering: Det blir Fortet, spännande, har aldrig vart där förr! Pinsamt med tanke på hur lite det finns att göra i den här stan kanske... Förresten känns det bra när det var så länge sen man var inne på skolans hemsida att datorn inte minns den längre.)
 
Nu ska jag fortsätta göra ingenting i ett par timmar, halv nio blir det Eclipse med Gustaaafo, har personligen redan sett den men wtf den är värd att se igen!

"-Pick me up at 8." (glöm inte att kasta sten på fönstret och ta med pick up-en Gustav!)


I was a dreamer before you and you let me down



Visst, lite pinsamt kanske. Men jag kan inte rå för det, jag älskar den här videon. Den går rakt in i hjärtat. Det känns som äkta på något konstigt vis, jag blir seriöst ledsen av den. Nej men ah jag vet inte, den är fin iallafall. Buhu.

Vetni, det gör ont när jag sväljer nu. Men om jag ska äta göre inte ont. Konstigt.

En annan konstig sak är att man blir som tröttast när man inte gjort nånting alls. Visst, just nu är jag sjuk, men annars också, om man dankar en hel dag och knappt går utanför dörren, blir man galet slö och pallar ingenting. Det är skumt.

Och jag säger att det är okej, jag säger att det är vad jag väntade mig

Jag hatar att vara sjuk... Dagens händelser: Legat i sängen. Suttit vid datorn. Legat i sängen och stirrat på datorn. Sett på New moon. Legat i sängen. Masat mig till pappas nya Macbook och stirrat på den lite. Legat i sängen. Insett att skolan börjar imorgon. Stirrat ut genom fönstret och sett hur regnet öst ner med jämna mellanrum. Chattat lite. Petat på mobilen. Legat i sängen igen.

Ungefär så.

Igår var dock mamma en ängel, för när jag var på stan i fredags hittade jag en helt underbar jack/kavaj-liknande sak på monki, och det var liksom precis vad jag letat efter utan att riktigt veta vad jag letat efter om ni fattar, men jag hade inte råd med den alls. Så när jag kom hem nämnde jag detta som ett födelsedagstips (fyller år i oktober) men igårmorse kom hon hem med jackan och sa att det var en tidig födelsedagspresent! Lycka.



Okej, den såg helt mongo ut på denna bild, är extremt mycket snyggare på. Men jag känner inte direkt att jag är på mitt snyggaste humör idag, så hur den ser ut på mig får ni helt enkelt se en annan dag.

 


I guess I'm gonna miss my chance again

Halloj. Igårmorse vaknade jag upp och insåg att såhär lagom till skolstarten har förkylningens vassa klor gripit tag i mig. Så igår tillbringade jag i princip hela dagen i liggande position. Följde med till stugan och sov där, och idag mår jag väl lite bättre kanske, men är fortfarande långt ifrån frisk. Usch. Dubbelusch tillochmed.

Men imorrn planerar jag att vara frisk igen, eftersom det är skolans första dag. Och precis som jag och Rasmus tidigare konstaterat är det bara de allra första och sista dagarna på skolan som är någorlunda roliga. Så inte fan vill jag missa dessa.


I'm gonna find a way to make it without you tonight

Godagens. Ursäkta gårdagens deppiga inlägg (som förvisso drog mer kommentarer än vanligt och det är ju alltid trevligt!), jag var bara lite less. Men egentligen är mitt liv ganska bra, det var bara ett litet konstaterande kan man säga.

Hursomhelst, idag har jag varit på stan med de 3 vännerna (gör det mig till Jerry då...?). Det var väldigt trevligt, shoppade ett par saker. Bla. ett "vän-armband", fast egentligen köpte vi bara 4 riktigt snygga armband som var likadana i olika färger, men om någon skulle undra så symboliserar det vår kääärlek till varandra. Hihi. ♥♥♥

Sen så köpte jag också ett par skor och en tröja, som jag banne mig ska fota NU annars kommer det aldrig att hända. Okej, om en stund. Nej nu. JUST DO IT. Okej dåå, vänta lite.

Nej men wtf, hann fota skorna sen tog batteriet slut!

Aja, då babblar jag på om något annat under tiden. Som t.ex att Alicia Keys låt Try sleeping with a broken heart är en jävligt fin låt, TROTS att det är en radioskvalarlåt! Pinsamt nästan. Fast å andra sidan så har ju Rix FM faktiskt vett att spela låtar som What's the point med Johnossi också. Det gills dock knappt, då dom spelar en äcklig, dålig, rent ut sagt värdelös radioversion med nån cpbas som förstör meningen med låten. Suck.


Skor- Monki

Tröja- Rut med flera (dragkedje-detaljen är grymt mycket coolare i verkligheten, och tröjan passar inte till dessa brallor direkt)

All I wanted to was love you

Jag hittar ingen bild som passar. Suck.

Haha, nu skrev jag just ett låååångt inlägg. Sen insåg jag att det var aldeles för ärligt, så jag tryckte bort det igen. Radera. Sudda ut, börja om. Tänk om livet vore så. Det hade varit bra ibland.

Minnet fullt, skicka utan att spara? 

Si si. Nog för att minns iallafall. För hur jävla full min mobil än blir, så har huvudet uppenbarligen utmärkt med utrymme kvar.

Spara hit och spara dit. IRL. in real life. Där sparas allt. Sparas och finns kvar. Ett felsteg där, en felformulerad mening här. Ett misslyckande. Förnedringar. Bra saker. Allt finns kvar.

Det som inte dödar mig gör mig starkare.

Är det så? 

Tänk om man inte alls lär sig av sina misstag då? Om man bara börjar om igen, och varje gång gör man samma fel. Och trots att man vet exakt hur fel det är så gör man det iallafall, för just då, just DÄR, så känns det rätt.

Jag ska sluta leva i nuet.

Det är fan bara korkat. "Åh, fan vad kul, det gör vi!" Dan därpå. "Helvetes jävla skit, varför gjorde jag det?". Yeeey jag levde i nuet.

Leva här och nu, lev för stunden, fånga dagen, carpe diem, If tomorrow never comes.

Pyttsan.

Men jag kan älta denna sanning tusen gånger om fast inte fan hjälper det.

För det är helt enkelt så, att jag inte tänker långsiktigt. För jag är en sån där person som inte klarar av att göra det smarta valet, när det lätta finns tillgängligt. Jag följer mitt hjärta in till det sista, och ångrar mig dagen därpå. Och på det viset fortsätter livet.

Hm, om jag varje dag gör detta misstag, kanske det inte hinner bli någon dag över då jag ångrar mig? Om jag fördriver varje minut med att göra saker jag vill, men kanske inte alltid borde, så hinner jag kanske inte stanna och se mig över axeln, inte stanna upp och känna efter.

Tja ni hör ju själva hur dumt det låter.

"I guess it's true that love is all I wanted,
cause I'm giving it away like it's extra change.
Hoping it will end up in his pocket,
but it leaves you out like a penny in the rain.
Cause it's not his price to pay, no. "

Waka Waka


Såklart är jag den enda som inte reflekterar över var kameran är...


Älskar känslan i denna bild, ser ni minerna på Emma och Greta? Haha, underbart.










Resultatet efter en underbar dag ute i Ersmark med dessa brudar. Den sista bilden på mig är tagen av Greta förresten. Jessica kom med samma buss som jag skulle åka med så hon hann inte bli fångad på bild, däremot hann jag fota henne tidigare:



Och nej, jag gillar inte Shakira. Inte ens lite. Men Wakawaka-låten tycks förfölja mig var jag än går. Irriterande.

I'm gonna find a way even if it kills me

Jaha ja. Så var man i stan igen då. Då kan man ju passa på att tipsa om en grym blogg då. Inte bara vilken blogg som helst heller, utan en blogg järngänget skapat. Namnet? www.gudrundentredje.blogg.se såklart, vad annars? Och de puckon som inte börjar följa den nu med detsamma har ju fel i hjärnan, sådeså.

Annars då? Tja, jag kan ju alltid påminna er om en liten låt som jag låtit gå förbi obemärkt men som faktiskt är väldigt fin:
If it kills me- Jason Mraz

Sist men inte minst bjuder jag på ett par face-bilder på mig och Jessica, det var sent, det var flummigt och, som ni kanske förstår, hade vi varit på kräftskiva.




Mer bilder kommer. Nu: Film(?)kväll med Bert den siste oskulden och härligt folk.


It hasn't been your day, your week, your month or even your year

Hej kära befolkning. Ikväll är en sån där kväll då jag känner mig riktigt jävla glad. Det är så skönt. Liksom, efter en kväll som tillbringats i en stor soffa (utomhus!) med många härliga människor, sjuka samtalsämnen och skrattattacker som bara utlöste varandra (det enda snopna var att man var tvungen att lämna detta redan elva) så kan man ju inte må annat än bra! Jag kan dock inte fatta att vi inte frös mer, det kan ju inte varit många grader över 10...

Och nej, jag har inte en enda bild. Skandal. Men det var så mörkt, nivet augustinätterna här i norden är inte att leka med! I stugan brukar det dyka upp fladdermöss den här tiden på året. Ganska tufft.

Undrar om mina föräldrar märker om jag sätter på tv:n... Det går ju så många bra tvserier på vardagsnätterna!

Älskar (hm jag har redan gjort den här på en annan blogg men vem bryr sig?) dessa mer än andra:

Vänner
How I met your mother (måste laddas hem!)
2 and 1/2 men
Sainfeld

Scrubs (fast det är banne mig bara bra ibland!)

Det är väl de roligaste. Men sen finns det ju andra som är bra, typ:

True blood
Desperate housewives
Vampire Diarys
Sex and the city

Andra avenyn (som är slut nu...)
Beeing human (kan nån tala om för mig var den andra säsongen tog vägen?!)
One tree Hill (som jag förvisso inte hunnit se mkt av men dock)

Gnagande känsla av att jag glömt någon...

Haha jag känner att jag låter som en riktig tvtönt nu. Men vem är inte det?


It's the first day of my life





Dagens. Köpte byxdressen i Portugal och skärpet har jag fått av farmor när hon var i... Asien nånstans, minns inte... Aja, jag har inte tid att blogga nu, har extremt intressant tjejsnack här med mina underbaraste.

People are just trying to fit in



Tjululu. Ny header, vad tycks? Ännu en gång är texten från en av Jacks låtar, som heter At or with me. Mycket bra låt, förövrigt. Tyckte att han träffade en viktig punkt där, som dessutom funkade till bilden.

Förresten är det galet störande att man inte kan ha bilderna i mitten ( i inläggen alltså) om man inte har texten så också. Och jag tycker det känns helskumt att ha texten i mitten. Suck. 

Go your own way- Fleetwood mac 




I wish I could stop by and maybe say “Hi”, I wish I could stop by and lay down by your side







Hm, på den nedre bilden blev mitt hår en lite annan färg än jag har på riktigt, men den var ganska snygg... Kanske ska tona? Fast inte just nu. Kanske till hösten. Fast jag var mer åt det bruna hållet förut i tanken, men jag gillar det där också!

I'm gonna find another you

Det finns hopp. Hopp om bättre väder, himlen är banne mig lite ljusare nu. Tror jag... Jag klättrade ner från min balkong i 12cm-klackar, det tycker jag var ganska bra gjort. Ganska onödigt också egentligen, men kul.

"My head speak a language I don't understand, and I just wanna feel real love..."

Hihi busigt. Vet förresten inte om det är a eller an. Pinsamt.

Okej en annan låttextbit...

"Sometimes time doesn't heal, no not at all, just stand still, while we fall, in or out in love again, I doubt I'm gonna win you back when you've got eyes like that, they wont let me in, always looking out..."

Och en liten svensk:

"Du är så kär som man blir när man är hög, sådär så allting blir på liv och död, ja det är så det är när jag drömmer..."

Jag drömde en massa inatt. Trots att jag sov skitdåligt. Men är det inte så? Att när man sover "lätt" drömmer man mer? Så skumt egentligen, att det heter lätt. För det är väl lättare då att sova djupt? Och vadå djupt förresten, också ett konstigt uttryck. Sova hårt, sova djupt, sova lätt, sova... Gott? Är det verkligen positivt att inte drömma? Det beskrivs alltid positivt att man sovit en "djup och drömlös natt". Jag gillar mina drömmar. Oftast. De är mycket målande.



Ett par extremt saknade personer som jag vill träffa snart! ♥


Hold on little girl



Chao. Jag är trött. Uppdaterar er bara lite så ni vet hur jag känner mig. Eller något.

Vädret suger.

Bara så ni vet.

Ny, totally awesome låt (tack återigen till någon!) :Skinny Love- Bon Iver

Fast hela den skivan var ju rätt underbar. Och namnet var väldigt tilltalande... For Emma, forever ago.


If I wait long enough, someone might come out

Vet ni? Inte jag heller... Ni vet den där känslan man kan få ibland av att man varken vet ut eller in, och bara vill gå och skrika ut sin frustration? Det är en jobbig känsla. Jag antar att det är en del av att växa upp, att lära sig att ta ansvar för saker, och fatta egna beslut.

Jag hatar att fatta egna beslut! Att fatta rätt beslut, för hur i helvete vet man om det blir fel? Ska man gå höger eller vänster, ska man ha randigt eller rutigt, ska man följa med eller stanna hemma, ska man prata eller vara tyst, ska man ta steget eller vara svårtillgänglig?  

Alla har väl varit där nångång. Jag har hört att man tar ungefär 10.000 beslut varje dag. Och då är ju de flesta saker i stil med Äta frukost eller duscha först? Svarta eller vita strumpor? Ja ni fattar. Men det är när det kommer till viktiga, livsavgörande beslut som jag bara vill gömma mig under sängen! STÄLL INGA KRAV PÅ MIG! FATTA BESLUTEN ÅT MIG! LEV MITT LIV! Nej vänta nu ett tag. Så vill jag ju inte ha det. Ta beslut är väl en del av att leva. Usch, vilken jobbig insikt. Särskilt som jag allt för ofta fattar fel beslut. Så om ni ursäktar mig nu så ska jag gå och leva mitt liv, och göra alla misstagen som folk redan gjort allt för många gånger.




Det var så längesen nu, finns du fortfarande på riktigt?





Ett par bilder bara. För jag har ändå inget att skriva. Det kommer bara bli ännu ett sånt där mitt-i-natten-inlägg-då-man-är-alldeles-för-ärlig-och-sen-ångrar-man-sig-dan-därpå.

Så därför ska jag inte skriva något.



That's the hardest part


Det är nånting med den här bilden som jag gillar... Så den fick vara med iallafall.


Aja, det är inget ni inte sett förr. Men det är matchat på ett nytt sätt... Nivet, möjligheterna är oändliga.

Kavaj-Second hand
Linne- skulle tippa H&M men jag kan inte vrida huvudet så mycket att jag kan läsa lappen...
Shorts- H&M
Halsband- en present

Nu luktar det gott nerifrån, hoppas det är mat snart...

NYFUNNEN ARTIST (tack till någon): Justin Nozuka

Totalt helgrymt.

I think I understand


En bild på mina underbara vänner från i tisdags ♥


Greta har skaffat sig en katt som inte är lätt att fota. Han heter Teo. Men fan heller att jag tänker stava på det retard-viset, namnet stavas T-H-E-O. Och Greta har INGENTING att säga till om. Sådeså.


Men jaja, jag vet att hon är den snyggare delen av mig. Fast det bjuder jag på, för hon är så bäst♥

I wish I was the lucky one

Tycker nästan att det är oförskämt. Miljooooner med besökare, timme ut och timme in, men inte FAN kommenterar ni!

Jag hoppas verkligen att folk som läser den här bloggen inser att den inte är på dödligt allvar...


Sitter här i min ensamhet och funderar på var alla vänner har gömt sig. För att bre på med min ensamma sorg så lyssnar jag på deppiga, men jävligt fina, låtar som någon sökt reda på. Som om någon bara visste att det är precis sådan musik som jag gillar. Fast egentligen har ju någon bara gjort dessa spellistor för sin egen skull. Eller för någon annans, vad vet jag. Inte för min iallafall. Men jag är tacksam i hemlighet.

Slow dancing in a burning room- John Mayer
The hardest part- Coldplay
Your song-Elton John
Feel- Robbie Williams
How to save a life-The Fray
Breakdown- Jack Johnson
Use somebody-Kings of leon
Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig- Håkan Hellström (en av de få som jag faktiskt gillar med honom)
Som jag hade dig förut- Melissa Horn & Lars Winnerbäck

Aa det var väl några då. Någon skulle bara veta hur bra musiksmak någon har. Suck.



Just a picture I took once

Please won't you understand that without you by my side, there's no me


Så djäkulskt ballt bara.

Take me back to the night we kissed

Då kör vi på lite med mina egna bilder, temat är fortfarande Portugal och som vanligt orkar jag inte dra några längre historier om varje bild utan låter dem tala för sig själva istället:









Skupturer gjorda i sand, helt sjukt om ni frågar mig!






Tja, det får väl duga. Jag tror att det framgår vilken härlig vecka vi haft iallafall.

Nu är jag dock tillbaka i det för tillfället regniga Umeå, och försöker hinna med att träffa alla som jag saknat. Fast det misslyckas jag ändå med för det finns flera som är bortresta...

Men hittills har jag träffat Jessica, Karin, Kajsa, Greta och Erik, och det är ju inte fyskam! ♥

Next up: Gå igenom garderoben i jakt på nån tröja att slänga på sig...




RSS 2.0