I'm weird 'cause I hate goodbyes

Hejsan hoppsan! Nej, jag är inte hemma än... Just nu sitter jag på ett litet hotell i Portugal, och inatt sätter vi oss på planet mot Sverige. Veckan har varit helt otrolig, jag tror banne mig den toppar listan av utlandsresor hittills för min del. Fast nu när alla andra familjer redan åkt hem och lillebror fått öroninflammation och det är 35 grader minst och det finns absolut inget att göra så längtar jag hem ganska rejält. Fast ryktet säger att det är regnväder at home så jag längtar mest efter mina kära vänner...

Och för er förvirrade (Men hellu, vadå åäö i Portugal??) så har jag lagt beslag på pappas dator. Och here comes lite pix som han tagit med sin kamera:








Såhär nice bodde vi, inte för att skryta men det va inte dåligt!


(Den tog faktiskt jag..)








Shit nu orkar jag inte mer! Finns så många bilder, helt galet. Haha, som ni märker var vi inte mycket på nåra stränder, vi insåg liksom att med privat pool behöver man inte trängas på en strand, det var ändå bara kallt i vattnet.

När jag kommer hem blire mer bilder, från min egen kamera.

When I'm with you



Shit, kolla vad jag hittade! Okej fråga inte ens, jag hade grymt tråkigt så jag satt och läste en massa fakta om Matt LeBlanc, alltså han som spelar Joey Tribbiani i Vänner. Och kolla bara på den här bilden, är det bara jag eller är han grymt lik Johnny Depp?!??!?

Har jag fått solsting?

Ingen vet, men det ser inte ut som Joey iallafall, killen på bilden är typ snygg ju! Haha, chocken.

Sen är jag lite smått superglad för att jag hittade den bästa låten (efter självaste introlåten såklart) i min nostalgiälskningsfilm som jag kan utantill, Djungelgeorge. Alltså, jag kan den utantill... På svenska. Dubbat 4 life? Låten heter Dela och sjungs av Johnny Clegg och Savuka. Tufft säger jag bara.

Tied together with a smile











Lite bilder igen, nu när man har en dator som inte dör efter varannan uppladdning. Dessa är (det syns kanske på kvallan) då tagna med min egen, lilla turkosa Nikon kompaktkamera. En systemis skulle inte sitta fel!

Det är galet varmt här i Blekinge (inte Skåne som jag påstod förut) och efter en dag på stranden och 2 bitar kladdkaka är man rätt nöjd med livet.

Chatt-eländet fungerar inte på facebook, fattar ingenting. Inte för att jag tror att någon speciell är inne, men ändå, det ÄR störande!

Ligger här och försöker figurera ut hur jag ska lägga upp resten av dagen. Måsten: Packa om mina väskor, får bara ha med en till Portugal, just nu har jag 2 proppfulla jätteväskor med kläder.
Sen hade jag typ tänkt ta ett avkopplande bad i Jaccutien (KAN NÅGON LÄRA MIG HUR DET STAVAS?!?!?!) och bara för att jag stavar så uselt, är ordförklaringen: bubbelbadkar. Och se en film. Och gå och lägga mig i tid. Och äta middag. Men frågan är om jag hinner både film och bad efter middagen? Isåfall MÅSTE jag iallafall packa innan. Hm....

Såg förresten Avatar igårkväll. DEN VAR FAN INTE BRA! Jag har sagt det tidigare, att den inte alls verkar bra osv, men då alla tjatat om att den VISST är bra och blablabla så tänkte jag, wtf jag ger den en chans, men jag blev tillochmed besviken! Början var suuuperseg, mitten var fånig och animationerna kändes överdrivna, och tja... Sista kvarten blev den väl bra, lite spännande sådär. Men om vi säger såhär, filmen är 2 timmar och 42 minuter, kanske 42 minuter som var sevärda. Tråk.

There's nothing wrong with beeing happy

Hm, det förra inlägget fick ett abrupt slut för jag var tvungen att stänga ner fortare än kvickt, ointressanta anledningar som jag inte ska tråka ut er med. Men, poängen var att jag inte han lägga upp alla bilderna jag ville visa, så dom kommer här istället. Tyvärr har pappa inget makro-objektiv men jag tycker ändå att upplösningen på närbilderna är rätt awesome.






Sen satt jag och kollade igenom pappas bildarkiv (om det inte framgått än så har jag lagt beslag på min fars dator) och hittade en bild från i vintras, typ januari, och jag var bara tvungen att lägga upp den för jag var så olik mig! Det kanske är så jag ser ut när jag inte vet att folk fotar... Hm, mystiskt.

Och tillsist, en bild från skolavsltningen, tycker att man ser mina skor lite bättre här. Både klänningen och skorna ligger i portugalväskan, redo för användning!


Salems låtar är 1000 gånger bättre live. Jag klagar inte, jag konstaterar bara fakta. Inte för att dom är dåliga annars. Men ändå.

Nu ska jag återgå till att skriva på min... Bok, roman, novell, ingen vet. Fick en sån där blixtide' härom dagen, man nästan såg glödlampan som tändes ovanför mig. Och i motsats till alla andra försök till att skriva en länger text så år det här fortfarande framåt! Får se var det slutar.

Du har inte fattat än, vilken kärlek som finns att bara hämta hem

Visst visst, egentligen är den helkass. Men jag tycker ändå om den! Vad vi snackar om? En liten randomlåt, jag kanske har nämnt den förr, minns som vanligt inte ett dugg.

Längesen- Petter feat. Veronica Maggio

Texten är faktiskt jävligt fin.

Nu får ni se lite bilder som jag tagit med pappas Nikon systemkamera:








Are you happy living with that person you call you?

Hejhopp. Tråkhetsfaktorn i Småland? Den är väldigt hög. Och jag tvekar på att saker och ting blir så mycket bättre i... Skåne? Shit, jag är helt ickeorienterad när det kommer till landskap, men poängen var att imorgon åker vi ännu mer söderut och hälsar på morfar. Själv räknar jag sekunderna till fredag, då vi åker upp till stockholm för att äta med bror och hans flickvän, och sedan hoppar vi på planet. Längtar.

Har räknat ut att denna vecka, räknat från i lördags till på fredag, kommer jag/har jag sammanlagt tillbringat ca 21 timmar i en bil. TJUGOEN!

Livet är tungt.


Och så är också ironin. Men när man väntar på något gott...!

Happyland





Nya jeans, SUPERREA på the store, från 600 till 180, lyckan är total. Cheap monday för 180 liksom! Finns en historia bakom som jag inte orkar dra nu.



Ibland känner jag mig bara så... Glad. Gladgladgladglad.


Adios för ingen vet hur länge, hittar säkert datorer på vägen till Portugal.

I follow behind

Lite bilder från kvällen:


Mat♥


Söta, nyligen hemkomna lilla valpen som är frugensvärt svårfångad på bild:



Och ett par sjukt fina låtar på det då:
Time after time - Eva Cassidy
Heartbeats - Jose Gonxazlez

Ta mig till havet och gör mig till kung

Som det kanske framgick så var jag och en massa underbart folks och tältade härom kvällen. Underbart väder hade vi också, sjukt trevligt. Här kommer men massa pixs från detta, och sen så håller vi tummarna för att jag hinner blogga imorgon innan det blir stugan, för vi påbörjar ju vår 2veckorsresa på lördagmorgon som bla involverar PORTUGAL!










We are shadows

En liten sammanfattning av de senaste dagarna, hinner inte mer nu men ni får se mer imorrn eller inatt:






Faller som regn på sommarens första dagar

Tjuluulu. Haha, ironiskt nog så har jag nu en kamera, och massa nya fräsha härliga bilder som det var tänkt att ni skulle få se nu. MEN (känner mig som Tony) jag glömde den jämarns kamerasladden i stugan. Det var klart bättre förr, för då funkade samma USB-kabel till alla kameror. Men inte nu inte.

Det är iallafall en Nikon Coolpix S220 och den är nice, hade ju tänkt spara ihop till en system i höst eller nått, så den här duger "tillsvidare".

Så, i väntan på bilder (skulle tro att ni får se dom på torsdag) kan jag ju ge er ett litet musiktips. Det var min goda vän Kajsa som tipsade mig och jag har inte hunnit lyssna så mycket, men det jag hört är definitivt lovande så kolla upp Bright eyes. Jajamen.


If you want me to be real deep

Jag ber hundra gånger om ursäkt för min totala avskärmning från bloggen, men till mitt försvar säger jag helt enkelt att jag bor i en icke-internetanslutande stuga och när jag väl är i stan har jag bättre saker för mig.

Ta igår tillexempel, då jag har turen att se SALEM AL FAKIR live, GRATIS, IGEEEEEN! Jag, Rebecka och Greta stod längst fram vid räcket och spårade som galningar och hela konserten var helt jävla underbar och det är han också och han är så söt och charmig att man nästan dör! Stämning or what när typ 7000 pers börjar klappa till 4 O'clock liksom.

Älska salem, älska musik, älska festivalkänsla.

Tyvärr har jag FORTFARANDE inte skaffat en kamera (fatta besvikelsen att inte ha kamera igår!) men idag ska jag iallafall iväg och snacka med några fotoproffs om vad jag ska köpa egentligen. Jag har, meanwhile, fotat en hel massa i stugan med pappas system, men dom bilderna är ju kvar på kameran...


Ge mig en systemkamera...

2 veckor kvar nu, till....................... PORTUGAL!

I know that some of you don't understand

Hm, sitter här och i brist på bättre saker läser jag igenom min gamla blogg (www.lillemma.devote.se) och den var galet mycket mer humoristisk än denna! Den här är på tok för seriös.

Jag är annars extremt (jag gillar superlativ) överlycklig över den kluriga "koppla-din-spotifyanvändare-till-facebook-och-alla-dina-vänners-spellistor-finns-till-ditt-förfogande"-funktionen. Har hittat supermycket bra, ny musik tack vare den. Dessutom får man en chans att, hehe, döma sina mindre nära vänner efter deras musiksmak. Dvs, hitta massa musicsoulmates.

Alla mina musicsoulmates är på Peace&Love-festivalen. Eller, inte alla men en del. Fusk.

Okej, en bra artist: Neil Young. Lyssna t.ex. på My my, hey hey-out of the blue, the needle and the damage done och old man.

En bra (och gammal jagvet) låt är (trots att jag inte är ett stort fan av denna man): Feel- Robbie Williams.

En annan (som jag kan ha tipsat om men jag minns inte) är: I'd rather dance with you- Kings of convenience

Och sist men inte minst: Never say never- The fray

Blev värsta musikinlägget alltså. Nu taggas poker och pizza ikväll med en del people. Niiiice.

Men först: Jogging.

GLÖMDE NÄSTAN! Uprising- Muse


Just remember how it feels

Helluuu. Snacka om att afro-power är kul. Jag och Rebecka kom just hem från ett intensivt pass på Iksu, helty sjukt roligt och jobbigt! Svårt att tro att dans ska göra en sådär slut liksom. Skaka ruumpa.




Känns som att det var väldigt länge sen det var vinter. Tänk så fort man ställer om sig.

Bra låt: Hide and seek- Imogen Heap

Btw, Eclipse var galet grym! För en utförligare recension, besök: www.bjossen.blogg.se

Ciao

RSS 2.0