Slow dancing in a burning room



Lite adventsmys i vintermörkret sådär. Dock har katten vält ner denna ett antal gånger, den går nog snart sönder.  
Det är banne mig en gåta varför jag tar mig tid att blogga över huvudtaget, men nu gör jag visst det iallafall. Tänker inte waina över skolarbetet i detta inlägg, sjukt tråkig läsning. Istället tänker jag sucka över facebook och alla dessa meningslösa statusar i stil med "Om 20 gillar detta så ska jag rulla mig i snön i bara underkläderna på nyår". Eller typ, "(lång, överdriven historia om vad som hände en gång, gärna många särskrivningar och felstavningar) Kopiera och sätt upp på din status om du är emot barnmisshandel". Jag orkar inte! Kan inte folk bara hålla sig till att skriva underhållande statusuppdateringar om aktuella saker i deras, och/eller andras liv? Och alla dessa kryptiska små "Jag orkar inte mer..."-statusar, som ingen fattar, är också emo. 

Nej men wtf, nu är ju klockan mycket igen, bums i bädden folks!

I don't ever wanna feel like I did that day




Se här. Jag återfann min käre vän vars namn jag inte minns, när jag städade garderoben i helgen. Jag sydde honom på syslöjden i 6an. Det enda jag nånsin lyckats åstakomma med en symaskin kan jag ju lova. Nu pryder han min säng och hans ansikte är ju inte nådigt uttrycksfullt.

Just det, tror inte jag nämnt att Miss Li också kommer på Umeå Open! Har sjukt lite att vara glad över verkar det nästan ju som, med tanke på att jag taggar något som händer först till våren.

Vi är inte såna som i slutet får varann




Kolla, jag har köpt en ny dagbok. Det var Rebecka som hittade den egentligen, men givmild som hon är fick jag köpa den. Var i stort behov, har varit utan en hel vecka. Skandalöst. Det är i denna jag tränar på min vackra handstil. Det luktar ironi här. Men att skriva fult är ju bästa skyddet mot ovälkomna läsare. Extremt fin är det iallafall tycker jag, tilltalande med "New york shopping guide".

Nu ska jag vara vaken hela natten och det tack vare helveteshostan jag dragit på mig.

Someday you will die but I'll be close behind




Guten tag. Drog omkring på julskyltningen idag, som resten av Umeå tydligen. Helt smockat med folk, men till skillnad från resten av min familj så tycker jag om när det är mycket folk. Köpte en extremt fin klänning för ynka 149 kronor, som blir att ha till julafton tror jag. Gled hem med en proppad buss och väl hemma väntade ett julstädat rum och adventsfika. Tummen upp! Smidig som jag är tappade jag dock pepparkakan i golvet och massakerade hela lussebullen för att få ut alla vidriga russin...

En låt som passar i alla tider: I will follow you into the dark- Death Cab For Cutie

Ska ju alla ha hört egentligen men när jag jobbade på Burmans var det några tards som inte hade hört talas om DCFC. Sopor.

I just don't know what to do with myself

Tjululu. Lite nattuppdatering på lördagskvisten sådär, alltid trevligt. Lite kvällens outfit här då, försöker göra min egen grej för att hålla mig ifrån alla fjortisbloggar men är rädd att jag är mer mainstream än jag låtsas om. Kanske ska börja med att komma på ett orginellare ord än "outfit"? Åtminstone stavar jag bättre än fjortisarna, om det hjälper. Skumt perspektiv på nedersta bilden, men det är ju epic.

Kvällen spenderades med Rebecka, Marabou, mjölk och Baksmällan. En film som absolut rekommenderas om man är flummig nog. *Asgarv*. Sedan dansade vi omkring på bilvägen i snön och halkade omkring så vi nästan blev påkörda. Barnsligt roligt.


Suppose that I reached out and caught your tears





Guten tag! Äntligen helg, underbart skönt. Tvingade min käre vän Rasmus att bli fotad lite när han satt och spelade gitarr, och ovan ser ni det snygga resultatet. Jag misstänker starkt att jag har en av de snyggaste kompisarna i världen. Tycker även att han blev riktigt stilig i mina fejk-brillor.

Själv har man ju lyckats dra på sig ännu en förkylning, just när jag blivit frisk... Men jag håller humöret uppe och ikväll blir det girlnight i Ersmark.

Annars så blev maten jag lagade på HK:n idag freaking fantastic, detta måste göras om hemma någon dag!

When you try your best but you don't succed



Det är epic att ta en promenad när det snöar och är mörkt. När du går på den tysta vägen och gör spår i den orörda snön, ska du sjunga på Fix you, med känsla. Det gjorde jag iallafall. Fast tyvärr är ju inte bilden från 5 minuter sen, snarare typ ett år sedan. Men fint vare, och jag vet inte om det beror på förkylning, trötthet, PMS eller något helt annat, men tårarna har bara runnit hela kvällen. Satt och såg på Last song och bara grät halva filmen. Pinsamt, men sant. So unlike me!




It can only get better


Hellu. Sitter här och lyssnar på Moving bird och längtar bort. Det är så konstigt, för som det är nu vill jag bara flyflyfly till något varmt ställe utan krav. Fast samtidigt, har jag ju en massa saker (människor) som håller mig kvar här. Som jag inte skulle vilja vara utan, som jag inte kan vara utan! Men jag är inte glad. Konstant läge av integlad.

Men wtf, det kommer en till sommar! Sen. Och nästa vecka är det ju faktiskt Johnossi! Och om två veckor blir det besök på gymnasium! Och om ynka en månad på pricken är det banne mig julafton. Let's stay positive! Enda sättet att överleva ju, kom igen, le mer. Vill lära känna fler nya, intressanta människor. Vart är ni någonstans?

En kopp te på det här, och man kanske blir varm igen.

 


How can you be so sad when you're so beautiful?




Tjululu. Pepsi ville också vara med när jag skulle fota idag, och medan jag kämpade för att få till en bra bild på mig själv lyckades hon se ut som värsta modellen på första fotot. Det spårar ju när till och med katten är bättre än en själv.

Nä, men skämt åsido, är det väl ingenting ni inte sett förr på denna bild, jackan/kavajen är från Monki och hörlurarna från Urbanears.

Ikväll blir det första träningen på flera veckor, (inte) kul. Jag är lat.

Tänkte på en sak bara, dom säger att det här är vår bästa tid, och då kan man ju fråga sig: Hur illa är det egentligen att vara vuxen?

Everywhere I turn I hurt someone

Tecken på att jag är trött: Sitter och lyssnar på Phil Collins soundtracks till Björnbröder. Jag borde sova. Alltså, jag ska typ döpa om min blogg till det. Jagbordesova.blogg.se. Vad är det för fel på mig som inte går och lägger mig i tid?! Och nu sitter jag här och talar om det för er, som om ni bryr er. Jag bryr mig ju knappt själv.

Skulle bara meddela dagens bästa nyhet:

Håkan Hellström kommer till UMEÅ OPEN!! Detta är lycka.

NU ska jag sova. Jag lovar.


It's too late for apologise



Mystiken tätnar. Över denna bild alltså. Känner för att döpa den till nått hittepå, som typ... Nä, jag vet inte. Intressant att när jag använder värmekamera-effekten på mina bilder blir min hud och väggen alltid samma färg på värmeskalan.

Nu ska jag åka iväg till Paradisbadet med skolan, är inte jättetaggad men det brukar ju bli ganska kul. Snacka om att jag gick upp för tidigt som hinner blogga och allt.

Apologise (acoustic version)- Pixie Lott

You see a sight that almost stops your heart





Tjululu. Lite dagens här ovan då, det blev ju lite vardagsdrama när jag skulle fota. Hade fint balanserat upp kameran på en stapel med lampor och böcker under, och just när bilden ska tas (självutlösare alltså) så ser jag som i slowmotion hur stapeln välter och jag störtdyker för att fånga kameran som ändå hinner slå i golvet och med den stark känsla av déja vu plockar jag upp den. Förfärat läser jag texten "objektivfel" på skärmen och det går varken att sätta på eller stänga av kameran. Detta hände även med mina föräldrars kamera en gång och då gick den inte att laga och jag drog en vit lögn om att det inte var mitt fel. Hursomhelst lyckades jag fixa problemet så nu är allt frid och fröjd igen!

Kavaj- Second hand, Shorts-BikBok, Linne-H&M, Klockhalsband-vettefan men jag skulle bara visa hur man kunde bära den.

I remember all the good times



Tjululu. Jaha, här sitter man vid köksbordet och läser, och plötsligt blir man drabbat av SUGET. Man blir sjukligt sugen på att äta något. Man går mot kylskåpet, tänker att "Nu ska jag vara nyttig, det måste finnas något nyttigt som ändå är gott...". Så man öppnar kylskåpet och VAD STÅR DÅ INTE DÄR om en halv morotskaka. På hyllan nedanför ligger ett par dystra bananer som passerat det gula stadiet och trots att man försöker stänga dörren så slutar det ändå med att man tar en bit. Varför vara nyttig när man kan vara onyttig, verkar vara ett motto jag efterlever. Suck.


Love is on the way






Tjenare, lägger upp ett par bilder på en klocka jag fick av pappa, en rockigare variant av gulduret. Måste dock byta kedja, just nu är det en fickurskedja, inte så användbart. Bilden längst ner är min vägg över sängen, bara en sneakpeak på hur jag börjat göra om. Kom på att under tiden jag väntar på brorsans rum kan jag ju piffa upp mitt eget.

Nu ska jag iväg och se Harry Potter igen, mammas födelsedagspresent ifrån mig!


I need you and I want you so much more, I thought I loved you now I'm sure

HallåHallåHallå. Vet ni vad jag totally glömt bort att blogga om?! Ja precis, konserten i fredags! What a shame. Hursomhelst, inledningsvis spelade ett band från... Piteå eller möjligtvis Skellefteå, jag minns inte. Haha, nu är det säkert Luleå bara för det. Rörigt. 8 Steps To Perfection heter dom iallafall, och dom var duktiga. Sen drog Will Kimbrough igång, och han spelade ju även på Burmans (där jag praoade nivet) på dagen. NiceNice. Inte lika mycket CountryBajs som jag hade för mig. Seeeen.... Bandet vi alla väntat på. Mates of mine. Hur bra som helst, kände bah hur jag ville ta hem hela bandet och låta dom sitta och spela i mitt rum typ. Nä, men alltså, det blev som ännu bättre live. För er mad people som fortfarande inte kollat upp detta, gör det! Jag önskar att jag hade tagit med kameran men icket. Trevliga bandmedlemmar var det också, umeå for the win osv. Minnesvärd kväll på det hela taget, trots den uppenbara publikbristen.

Nästa inlägg blir det bara bilder, känner att det blir mycket text nu alltså.

When you get what you want but not what you need

Guten... Nacht. Fan i mig vad tiden går fort ibland.

Sanning om mig själv: Jag älskar franska frallor. Det vita, färska brödet med gyllende, sega kanter... Så jävla gott. Nångång ska jag äta en hel sån limpa för mig själv.

Det var förvisso inte alls vad jag tänkt skriva men skit samma. Jag blev bara väldigt sugen på macka. Man blir hungrig på nätterna. Jättehungrig! Sitter här och torkar tårarna, O.C är uppenbarligen mer rörande än väntat. Värst vad jag blivit känslig på äldre dar. Dock spelades både Fix you och Hide and Seek i bakgrunden på de mest tårdrypande scenerna, och dessa låtar går rakt in. En liten påminnelse i nattmörkret om varför Fix you faktiskt råkar vara en av min absoluta favoritlåtar. Spela den på min begravning, folks!

Fast först ska jag leva ett långt och lyckligt liv. Jag börjar när jag vaknar.

Hm... Det innebär att just nu är jag unborn. Tuff känsla.

Love, you've got a feeling that you can not hide




Tja, ni kan ju gissa vad jag gjort i afton... JA DET ÄR KLART ATT JAG SÅG HARRY POTTER!! Jävla skit, säger jag bara, så galet bra. Skrattade, grät, skrek om vartannat. Dom som inte tänker se denna är ju helt galna. Ovan skådar ni då min fina samling av böckerna, som trots allt ändå är bättre än någon film nånsin kommer att bli. Femman är lagomt tejpad, har läst den många gånger och pärmen är inte gjord för så många sidor. Hursomhelst måste jag nog säga att detta var den bästa filmen hittills, och jag kan knappt vänta tills den andra delen kommer, även om jag vet hur det slutar! Kändes dessutom ganska awesome att vara "uppskriven på listan" för att komma in. Gratis. Nice. Och tur som vi har så fick vi galet bra platser också. Nicenice.

Galet är ett bra ord. Uppenbarligen.

Nu ska jag låtsas som att mina läxor inte existerar ett tag.

Någonting säger mig att du blir borta en lång lång tid





Guten tag. Lite dagens här ovanför då, skjortan är från Gina Tricot om jag inte har helt fel. En klassisk outfit som aldrig slår fel, dessutom är den skön som få. Fast imorgon satsar jag typ på nått stickat, det är ju så jävla kallt! Helt sinnes.

För att motverka köldskador trippade jag då in på Carlings idag och köpte en mössa. Fick bara syn på den där den hängde och bestämde mig för att pröva den, eller killen som jobbade där la den praktiskt taget i handen på mig. Då den var billig, 99 kr, och galet skön så valde jag att köpa den, och började hala upp massa småpengar ur börsen samtidigt som jag för Siri berättade att jag var skyldig Rasmus 20 kr som han hotat att ta ränta på, och att  detta var mina sista slantar. Killen i kassan skrattar till när han får syn på mina enkronor och jag säger generat att jag inte är så rik just nu. Han ler och säger "Ähvafan, vi säger som att den låg i rea-korgen, det blir... 50 kr jämt! Nu har du råd att låta grabben ge dig ränta."

Sånt gör typ ens dag. Jag blev jätteglad, såklart, och gick därifrån med ett big smile. Det finns fortfarande spontant snälla människor i världen. Underbart.

I'm not even sure what I am looking for

Förlåt för dålig uppdatering i veckan, har ingen tid över. Icket nu heller, ska sova. Snart. Och inga bilder blev det heller... Ska försöka... Nä fan, ska inte lova nått, men har ni tur så blire pix imorrn! Om jag pallar och har tid och inspiration och allt det där. Haha, känner verkligen hur engagerad jag är här!

Taggas just nu:
VIP-visning av nya Harry Potter-filmen på torsdag.
Mates of Mine-Konserten på fredag.
Påhälsning i Gretas nya hus med loads of friends på lördag. 

Über-awesome.  

A reason to be strong

Åh nu fick jag en idé. Jag ska ju, förhoppningsvis, nån gång i mitt liv få flytta till min käre brors gamla rum. I motsats till alla andra skulle jag föredra ett mindre rum, större mysfaktor! Enda nackdelen är väl bristen på garderober. Anyway, jag har länge velat ha LP-skivor på väggarna, men jag lyssnar ju nästan inte på några så gamla artister och även om nya artister också gör LP-versioner så är dom galet dyra. MEN, jag har ju en del bra skivor i normalt format, inte är de många men dock. Man kan ju köpa en smal, svart "pinne", även kallad... Boklist? Aa, en sån iallafall, och ställa upp skivorna på. Och sen ska jag hänga upp min gitarr på väggen. Och ta bort alla twilight-affischer *pinsamt*. MJ-affischen får hänga med, den är snygg. Sen är planen att framkalla några förstoringar på bilder jag tagit själv, på kompisar osv, i svartvitt och sätta upp. En fondvägg över sängen på det och rummets grund är lagd! tänk er att tapeterna går i svartvitt också, och sen är ju mina möbler knallröda. SNYGGT. Måste skaffa en större spegel...


Nu snackar vi paint-kvalla här! Jag vet att jag är kungen på paint, but still. Kanske inte grå väggar just, men det va bara enkelt att ha i bakgrunden. Och rummet vi snackar om är verkligen inte såhär stort! jag orkar inte hålla på med detta nu bara, måste pluuugga....

I really wasn't kidding about going to the city over the weekend

Hm... Fatta vad kul ändå. Men det kommer ju inte hända, så varför haka upp sig på en önskedröm? But I just gotta say... I really wasn't kidding about going to the city over the weekend. Bara föreställer mig hur det skulle bli. There's only one of you. Ja men det är väl så, jag kommer aldrig att kunna släppa taget. Inte helt. Others can be touch, but you mean so much more. Jag har nästan lärt mig att leva med det. Kanske jag hittar någon som är nästan lika bra en dag. But no one else will do...

Bra låt såhär på kvällskvisten: Artists are boring-The kingdom flying club

Ganska kul sådär att skapa en text, och sen få in en massa låtrader ur samma sång i texten! Sen om detta var sanning eller inte får ni väl klura på bäst ni vill.

Rooompa.

För dig ska jag göra det tusen gånger om


´


Hola. Jag vet att mina vänner är snyggast på denna planet, särskilt i dessa glasögon. Helt sinnes att dom kan sälja sådana hos en seriös optiker. Asgarv.

Nu har jag vart på teatern och det var lika kul som vanligt, härliga människor där, man kan alltid räkna med spårade kvällar.

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och njuta av att inte göra nånting, förutom att se på O.C (slapp böter och fick låna den en vecka till, fortfarande för det mystiskt nedsatta priset) och... Ja, det är allt.


The heart in all that matters

Tjululuu. Idag har jag inlett min praovecka på Burmans Musik, det har varit mycket trevligt vill jag lova! Bland annat har jag fått träffa trummisen i bandet Mates of mine, som också uppdagade sig vara från Umeå, och det var ju bara awesome! Så på fredag blir det konsert med dom på Hamnis, det ska bli skitkul! För er som inte hört dem förr, är det bara att kolla upp! På fredag ska även Skellefteå-bandet 8 steps to perfection spela, dom finns inte på spotify än men på både youtube och myspace. Riktigt nice. Och sist men inte minst, country/singsong writer Will Kimbrough, han är chill men jag är inte så mycket åt countryhållet. Kul som fan ska det iallafall bli!

Har inga nya pix just nu men det kanske kommer upp något efter teatern om ni har tur.


I spoke of how I've missed him and he said You're insane




Jamen fråga inte ens. Kamerabatteriet dog ju efter 3 bilder typ, och lat som jag är så får det helt enkelt duga.

Jeansen är ju relativt nya, cheap monday (vad annars?) från Weekday. T-shirten är lika ny, från monki. Kavajen är old, och dessutom second hand, men den har ni ju sett förr. En favorit.

Efter en trevlig kväll med kompisar (och en tragisk upptäckt; vägen till min skola heter SANDAPARKEN, det får bara inte vara ett gatunamn! Men efter 5 skyltar som bevis fick jag slutligen ge mig...) så ska jag nu försöka se klart O.C-boxen som jag skulle lämna tillbaka idag egentligen. Ser framemot böter imorgon.

I hope you find someone new, I really hope you do

Okej, nu jävlar folket har jag hittat något nytt att lägga till på spotifylistan!

Elin Ruth Sigvardsson

Sjukt duktig tjej vars musik jag misstänker att jag hört förr men inte lagt på minnet. Hennes svenska "kom ihåg mig då" påminner en hel del om Melissa Horn medan hennes engelska låtar är lite mer fartiga, åt Maia Hirasawa-hållet. I nuläget har jag inte hunnit lyssna igenom det mycket alls, men det låter onekligen lovande.

Och vet ni, nu blev jag JÄTTEGLAD! Lars Eriksson, som var med i idol för 2 år sedan och helt awesome, och dessutom gör en duett med denna Elin, aa, han har även släppt en singel! Sjukt bra skit. Rejected love, jag kmr ihåg att han hade skrivit den själv när han sökte till idol. Nice.

Bilder kommer senare ikväll!


This town is colder now, I think it's sick of us

Godmorgon folks! Idag är det farsdag... Tvingades att gå upp halv nio och sjunga, med en väldigt morgontrött röst, en omgjord version av "Vad är det för en dag?". Det finns ju egentligen ingen passande sång att sjunga på farsdag, dåligt... Hursomhelst gick jag och la mig sen igen, och nu är vi strax påväg mot... Nått ställe där vi ska äta lunch. Minne som en guldfisk.

Det är fortfarande vitt ute, tycks som att vintern tänker hålla i sig. Förhoppningsvis innebär detta att snön inte ligger kvar i maj, som förra året.

Herregud, snackar jag om vädret? Det var ju bara tragiskt...

Got left och Our song med HOFFMAESTRO är ändå riktigt bra. Dock låter iallafall inte Our song som dom. Skumt. Men den är fin. Jamen ni hör ju, man beskriver inte HOFFMAESTROs låtar med ordet Fin.

Music for the win bitches.

I wish that without you'd be spending the rest of your nights awake




Nämen har man sett. Jag orkade fota. Dock syns det ju ganska bra i mitt ansikte hur TRÖTT jag är. Sov nog ganska lite förra natten när allt kommer omkring. Slitet monster.

Hursomhelst, tröjan/tunikan är från JC och kostade mig ynka... 62 kronor, fick en chock när jag skulle betala, hade helt missat skyltarna där det stod "Halva reapriset, bara idag!". Då blir man glad. Tyckte det var riktigt epic med gitarren och stafflit i bakgrunden alltså. Mindre estet över twilightaffischen. Det är ju så man skäms.  

Kul att så många börjar hitta hit till min blogg förresten, sånt värmer. Plötsligt känns det ju nästan värt att blogga, inte bara kul. Keep it up, folks!


Man måste dö några gånger innan man kan leva



Tjulululu. Hade bara lust att skapa en abstrakt bild av något som egentligen inte var det. Inte vet jag, men dom säger ju att allt är konst. Just nu är jag på födelsedagsmiddag, min käre farfar fyller 75 år. Grattis till honom!

Dock är det en väldigt lame middag så jag har flytt till övervåningen och tänkte spendera kvällen med mina kära vänner Seth, Ryan, Marissa, Summer m.f. Ja, O.C med andra ord.

Bild inatt om jag orkar på den nya tröjan jag har på mig.

Åh, ikväll spelar Håkan live i Stockholm... Smått avis på folk som är där.


När de dunkade mitt huvud i stengolvet kändes det bara riktigt på något sätt

Guten Morgen. Fast ändå inte, för klockan är visst redan två. Imorse vaknade jag av att Karin och Emma drog igång med låten "Godmorgon, godmooorgon, hör fåglar sjunga klart...". Ja, ni vet den. Vi hade tjejkväll hos Karin igårkväll nämligen, det blev mycket sång, mat och skratt. Underbart. Dock togs inte en enda bild på denna happening så ni får väl föreställa er.

Hade kvar ett par sköningar från vår "photoshot" i måndags. Har fortfarande inte fått några bilder på de andra (trist och egocentriskt av mig) men dessa har då Greta tagit. Det var jag som redigerade. Jag vet, jag överdrev på den övre men det är kul. Och jag är trött.




Btw, trevligt med så mycket kommentarer angående klockan! Fortfarande så synd att det inte är min egen...

You're the cutest boy I've ever seen

Tjululu!

Happiness A La Mode. Känns så bra att vara glad. Nivet, gladkänslan. Den är positiv.



Annars så är ju den här låten ändå rätt skön. Lite så det känns på något vis.

Bittersweet.





Typ världens finaste klocka/halsband som jag kärat ner mig i men inte är mitt utan mammas. En gammal släktklenod eller hur det var, fin är den iallafall och funkar gör den minsann också! Man måste dock vrida upp den, old style.

Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa

Jag tyckte bara den låtraden var som så bra på något vis. AAAH HÅKAN VAD GÖR DU, TAR DU ÖVER MIN KROPP?! Skamligt.

Dagens fundering:

Måste man vara över arton för att få gifta sig i svensk kyrka? Eller räcker det med intyg från målsman...?

Jag vettefan varför jag sitter och tänker på sånt istället för att plugga.

Filosofiskt missnöjd, ekonomiskt bortskämd



Jaja, jag spårade ur. Men jag hade inget att göra, eller jo, jag har massor att göra som vanligt men skitsamma. Paint är kul. Dåskavisee, tröjan, klänningen, tunikan, kärt barn har många namn, är från Carlings ju. Och strumpbyxorna från MQ, och halsbandet från glitter. That's pretty much it. Hade en massa snygga bilder också, men sen kände jag för att göra såhär istället. Lev med det.

Nu: Matte. Halleluja.



Dit människor får gå precis när dom har lust



Talar du med mig, eller talar du med en... UGGLA!? Jag och Rasmus sitter på KafeStation och försöker plugga matte, dock tog vi ett litet break nu för att blogga och facebooka och ta snyggsnygga bilder.

Nu måste vi allvarligt återgå till böckerna annars är åtminstone jag körd på provet imorgon...

Vet ni en sak? Sms-språket är riktigt jävla genomskinligt. Om man följer strömmen med smsandet (jag blir knäpp på folk som inte gör det, varning för misstolkningar liksom!), så är det så galet uppenbart när man säger en sak men menar ngt annat. Ett klassiskt exempel:
"Vad gör du?"
"Inget speciellt, själv?"
"Inget särskilt, är ensam och har tråkigt... "

Översättning: Kan vi vara med varandra?

Alla vet det. Så sluta fjanta folks och säg vad ni menar!

Jag syftar inte på någon speciell förresten, detta är bara något som är väldigt vanligt.

Det är för mycket snö för att det ska vara okej. Ska skriva ett wainigt brev till kommunen om bristen på plogning.

I'm not really sure if I want you to






Tjululu. Lite pix på dagens, nerdbrillorna (som bara var smått kul att ha på sig, inte så mycket jag men wtf) är ju köpta på loppis men är från början från Forever21. Hörlurarna är ju som ni kanske redan vet från Urbanears, och jag elsker dem.

Nu måste jag egentligen dyka ned i matteboken, eller skriva en lång förklaring till min bilduppgift, eller hitta på ett tema till en HK:måltid, eller... Ja, ni hör ju. Jag hatar nian. Om det inte blir bättre på gymnasiet tänker jag fan hoppa av skolan. Fyfan.

Okej, stay positive! Det finns bra saker i livet också. Dom tycks bara vara väldigt långt bort. Men nästa vecka är det HarryPotterPremiär. Det blir spännande.

I can tell that we are gonna be friends

Tjulululu. Sitter på elevrådsmöte. Lyckades sno åt mig suppliangplatsen lite diskret. Man måste ju hinna med allt innan man dör, ni vet.

Jag har ingenting att skriva egentligen... Felicia och Rasmus springer iväg, ingen vet varför. Jag vill ha tuggummiii!

Jag har nerdbrills idag, detta måste förevigas med en bild senare. Och min kakmonster-tröja! Jävla skit, har sjukt cool stil när man tänker efter. Haha, nej men jag är lite trött.

Som sagt, mer bilder kommer! Från igår (först skrev jag imorgon, jag ÄR trött, det här blir det sämsta blogginlägget ever), Gretas bilder måste ju snos, och sen ska jag som sagt hinna ta en snigg bild på dagens. Busigt.

Jag har likadana jeans som Rebecka. Men det är hemligt. Hon sitter nog på nån vacker sandstrand i Egypten nu och blir brun. Jag saknar dig, skitunge!

Skies they blink at me, I see a storm bubbling up from the sea

Hellu! Jag, Greta och Siri ägnade eftermiddagen hemma hos mig och fotade lite. Trevligt. Här är lite bildresultat, bara på mig, men mer kommer imorgon då jag får alla bilderna. Dessa är då tagna av Siri, med hennes Canon, fast redigerade av mig, aja, detaljer, detaljer, se och njut istället:  





Den här sista har jag döpt till "Halleluja-moment!"


You be bitch because you can



Det här är FulGreta. Hon är sur, bitchig och trött. Hennes skägg växer när hon är otrevlig. Ögonen lyser röda för att hon sitter uppe hela nätterna och fräser på skype. Hon har ett stort, fett underbett och vassa, gröna tänder. Kinderna hänger och slänger som på en hamster, och håret spretar åt alla håll.

Jag tycker inte om FulGreta...

Always where I need to be



Oh, kolla vad jag har hyrt. Så confusing förresten, för jag fick hyra hela andra boxen en hel vecka för bara 15 kronor, trots att det kostade 30! Och inte fan är jag medlem. Konstigt. Men varför klaga, det var ju galet värt. Så ni kan ju gissa vad jag gjort hela kvällen (efter att ha tagit en iskall, mörk promenad utan varken mening eller mål, där batterierna på Ipoden tog slut innan jag ens nått OK, dåliga erfahrenheter...). Paranteser är nice.

O.C <3

Juste, en liten sak, killen som spelar Marissas pappa i OC måste ju bara vara samma dude som spelar Joshua i Vänner! Rachels pojkvän i några avsnitt, han som är hennes typ "påklädningskund" först. Det måste vara samma. Jag måste kolla upp detta!

Always where I need to be-The Kooks (bra skit!)

Everything is beautiful to me baby

Hejhopp. Inga bilder for the moment, men nu har jag iallafall köpt en biljett till Johnossis konsert! Det finns en story behind här som är värd att delge.
Det fanns då 2 olika slags biljetter man kunde välja mellan, den ena var 20 kr billigare men då skulle man vara medlem i Humlans kulturförening, vilket jag inte är. Av någon anledning så tänkte jag inte så långt utan klickade helt enkelt i den billigare biljetten och beställde, betalade och skrev ut den. Fint. Glatt meddelar jag Greta att jag numera är 200 kr fattigare men är taggad på konserten, och hon påpekar att "Kostade den inte 220...?". Jag ser ner på biljetten och blir smått less på mig själv. FAN. Jag loggar snabbt in på deras hemsida och ser att man mycket riktigt måste visa upp medlemsskapet i samband med att man överlämnar biljetten, så jag satsar på att helt enkelt bli medlem. Kom igen, big deal liksom? Detta uppdagar sig då kosta 50 kronor, vilket slutar med att jag inte vann ett skit på att välja den billiga biljetten utan istället får vinka adjö till 30 kronor extra. TUR att det ingår 10% rabatt på Burmans Musik! Det väger upp. Eller...?

Se er för innan ni gör internetköp som inte går att ångra folks! (eller det går säkert men jag orkar inte trassla)

Oh, you allmost gave me a heartattack

Goodmorgon. Godmorgon. Det är dags att stiga upp nu. Aa, dessa sköna ord man INTE VILL VAKNA TILL EN SÖNDAGMORGON och särskilt inte sista lovdagen. Inte trodde jag, när jag stannade uppe till klockan 3, att jag skulle gå upp redan 10. Snaark. Ich bin übertrött.

Åker iallafall hem när som helst nu, ska soova i bilen och sen våldgästa nån. Det roliga med att vara vaken såhär tidigt (jamen kom igen, när man är min ålder är detta inte rätt!) är att det känns som om man är före i tiden på något vis. Jag hinner göra saker NU, och ändå tajma när mina kompisar vaknar. Coolt. Okej, jag svamlar.

Well folks, nu måste jag bära min väska, som ska lastas, SEN ska jag äta fruktsallad. NICE. *Chandlerskratt*.


Ett underbart klipp från Vänner, Joey är så skön! *Hihihiiiih*

When you're too in love to let it go








Some pix again. Jag har ju verkligen börjat göra en bildblogg utav denna blogg! Creds till mig. Var ute och gick med Lingon, dvs säga hunden, det var kallt men trevligt. Här ute i obygden är det snö minsann. Rena rama vintern. Inte konstigt att det känns som juletider i förskott. Jag skulle hellre ha midsommar.

Anyway, ljusen är stöpta och hänger numera på tork eller vad man ska säga. Pappa sitter i ett hörn och fotar mig och tror att jag inte märker detta, men det är svårt att vara diskret med blixt, kära far.

Coldplay är ändå... Så galet bra musik.

Jag minns varenda scen ifrån vår film






TjenareTjenare. Som vissa kanske förstår utav en av dessa bilder så är det ljusstöpning som står på programmet idag! Fast det tycks som att det går ganska dåligt att få upp temperaturen i stearingrytan, så vi har inte börjat än. Jaja, det är väl bara en tidsfråga. Ska agera pressfotograf här i eftermiddag så ni får bättre uppfattning av vad för folk jag dras med här uppe.

Oskar Linnros har typ 2 bra låtar. Det är synd. För en av dem är ju riktigt jävla bra.

Who will fall far behind?







Spårade lite med redigeringen på en del bilder. Hursomhelst, lite bilder från idag, trevligttrevligt. Otrevligt blek på översta bilden, skyller på ljuset. Och det ickesminkade ansiktet. Fast jag brukar ju inte ha brunkräm direkt. Aja, skitsamma.

Mamma gillar inte musik. Jag ÄLSKAR musik. Detta är ett dilemma när vi är i samma rum. Suck.

Nu kom det visst lite folk.

Olle ska sjunga Free Fallin' ikväll i idol. Känner på mig att det kommer vara smashing. John Mayer är riktigt bra förresten. Fast det visste ni väl redan.

Var är tvålen?

HejHejHallå Bloggen! Åh, minns Bert-böckerna och bevara dem i era minnen... För att inte tala om filmerna, då snackar vi kvalité! Lill-Erik. ÅKE. Tor-Leif för fasen!

Dödgrävarn: "Hundra spänn!"
Tor-leif: "Går det bra med ett äpple...?"

HAHAHAH.

Jag har tagit en del bilder idag, vi var ju ute och högg den traditionella julgranen. Jag lättade upp stämningen med sång. Mamma höll för öronen. Då började jag dansa istället. Och sjunga. Och hålla i min uppvärmning, för att bli varm. Synd att ingen fotade detta. Jag är riktigt jävla vass på att sjunga när jag är  tät i näsan. Hursomhelst, kameran ligger kvar i jackfickan, sladden är uppe och jag misstänker starkt att eftersom kameran har slut på batteri så går det ändå inte att ladda in bilder. Så ni får vänta tills jag känner mig lite mer motiverad.

Vet ni vad förresten? Det är väldigt överambitiöst att lägga in små youtube-remsor med låtar. Folk som verkligen vill ta till sig av mina gudomliga musiktips har väl orken att söka på spotify! De som inte har på spotify när de läser bloggar är ändå för skumma för mina låtar. Skum...Tomte. Det skulle sitta fint. Om nån vill ge mig en present en vanlig dag, satsa på skumtomtar! Fast inte på sommaren... Bara nu.

Nu ska jag lyssna igenom Daniel Adams-Ray nya skiva Svart, vitt och allt däremellan. Troligen bra skit att skämmas lite över. Fin skivtitel iallafall. Creds för det.

One day I looked up and there you were








En liten bildbomb från dagens fika på Café Station med härliga människor. På "Gruppbilderna" skymtar ni även David, som alltså INTE är från Burträsk utan från nån hittepåby ett par mil utanför men ingen vet ju var det ligger så Burträsk får det bli. Och sen är det Oscar på stolen. Och Rasmus som har klippt sig och tagit med sin lillasyster som har lika fint namn som jag, och ÄVEN om jag har vissa uttalningsproblem med det namnet just nu så låter Ebma nästan lika bra. Faktiskt.

Nu måste jag tydligen vara social med familjen, jag befinner mig ju nämligen i den omtalade byn Vinliden som är för liten för att ha ens ett litet Konsum. Inget godis den här helgen alltså. Jäklar, på tal om det (fast ändå inte alls?) så glömde jag min plattång. Damn.

I'll see you around.
'

And we'll collect the moments one by one



Tjenare folks! Igår fick jag äntligen umgås med mina käära vänner igen, för att vara exakt blev det källarhäng hos MiniRazZ, nej förlåt, Rasmus menar jag såklart. Dessutom fick jag träffa burträskaren David, bli superless på Erik som satt och gjorde jobbiga ljud som bara jag hörde, kramas med Rebecka, Greta, Emma och Siri och skratta lite åt Oscar. Sådärja, nu lyckades jag nämna alla, snyggt. Alla retade mig nå väldigt för min täta näsa, det är inte mitt fel att det är svårt att säga Emma när man är förkyld!

Förutom att se alla dessa underbara människor igen, så såg vi ju faktiskt en otroligt bra film också! Nämligen 500 days of Summer, en film vars soundtracks jag lyssnat en hel del på innan utan att fatta att filmen är alla tiders! SE DEN, säger jag bara, SE DEEN!



Så snyggt gjord alltså, galet...

For a cookiemonster like me







Kakmonstret har handlat. Eller, bakat, menar jag. Kakooor. Kakor är gott. Jag var en riktig jävel i köket, som löste äggproblem (vi hade inga sådana) genom att googla alternativa ägglösningar. Bakpulver visade sig vara ett utmärkt substitut. Som dessutom fräste häftigt när jag rörde ut det med vatten för en äggigare effekt.

För att inte tala om den balla tröjan jag hittade i Stockholm. Har letat efter en Mupp-tröja i evigheters evighet men aldrig riktigt känt att det klickat, fel monster, alldeles för dyrt osv... Men så fann jag denna, med KAKMONSTRET på, liksom, THE mupp, och den var på 50%. Lycka.

I tried to erase my past, to make a good impression


Ta mig tillbaks. Nu.

Godmorgon. Jag knäppte på datorn för en halvtimme sen bara för att ha den på, hade ändå tänkt sova lite till som, men det glömde jag visst bort. Blev så jättejättesugen på att, först och främst, va frisk, och sen att jag skulle befinna mig i Portugal igen, eller på något annat varmt ställe, och att det bara var att slänga på bikinin, hoppa ut genom fönstret och landa i poolen. I. Miss. That.

Nu har jag varit sjuk i en vecka, förresten. Insikten för alla som bryr sig.Måste sluta ha på mig mina nya kläder när jag ändå bara är hemma.
Men ikväll SKA jag träffa vänner. JAG SKA.

Emma Envis.                                                 Always been.

Lunchtime!

En bra låt i sjukdomstider:
Emergency Call- Matt Costa


Jag gick med någon som påminde om dig







Kan inte förstå att jag lyssnar på sånt här.

Shubree folks. Om fem minuter ska jag bege mig ner mot köket och göra en god fruktsallad till mig själv. Känner på mig att en ordentlig vitaminchock är precis vad jag behöver för att bli frisk nu! Det är som att min kropp tycker att det är kul att vara sjuk eller något. Well, jag håller inte med. Just nu sitter ju en massa skönt folk och fikar på station, och själv ska man se Desperate Housewives och äta fruktsallad. Ska vi byta liv, någon?

Åren har nog slitit hårdare på mig







Lite bilder. Hade extremt tråkigt idag, vilket resulterade i lite frisyrförsök och grejer. Tröjan är ny, från Gina Tricot. Funderar på varför mina läppar hamnade i ofokus på nedersta bilden.... Hursomhelst, nu är det Vänner på tv. Snacka om att jag har lite att se fram emot i mitt liv just nu.

Lyssna på:
Shelley
Jag vet vilken dy hon varit i

Från Håkan Hellströms nya skiva Saknade te havs.

Do you see what I mean, on the other side the grass is greener










Förstår inte varför folk påstår att jag är blek. Ha-ha. Skämt åsido, detta är då lite nyshoppade kläder, tröjan är från Gina Tricot och halsbandet från Glitter. Den är superskön en hemmadag som denna vill jag lova! Tröjan alltså.

Ska återvända till soffan och se klart Vänner med modern.

Gonna start the revolution from my bed

Guten morgen. Eller, klockan är visst redan två. Planen var ju att träffa alla polers idag, men det blir visst en liten återhämtningsdag istället, måste ju bara bli frisk nu! Vissa människor blir typ sjuka i två dagar sen är dom bra, jag blir sjuk i typ 3 veckor och sen sjuk igen. Otur.

Det är iallafall höstlov! Och jag fick ett mail från min bildlärare idag som sa att jag fick MVG på den där bilduppgiften jag tjatat så mycket om, HIGH FIVE! Känns bra, känns bra. Hon påstod att det var "en annorlunda tolkning av uppgiften men att den var skickligt gjord". Tja, hon har ju inte sett min arbetsbeskrivning än, då kanske saker och ting klarnar.

Bild kommer senare på dagens, har nya kläder på mig idag. Såklart. Nått måste man ju göra för att lysa upp  när man är sjuk. Varför vara ful bara för det liksom?

Fast först ska jag banne mig bänka upp mig i soffan och se The notebook. Bara för att den är bra och nån måste ju se den åt alla dom som inte gjort det.

Förresten, om någon på denna planet vet varför mina typsnitt på bloggen laggar som de gör, tell me!

Cut out all the ropes and let me fall

Kan ni förstå att jag inte tagit en endaste liten bild i helgen? Trots det faktum att kameran legat i min minimala handväska tillsammans med börsen hela tiden. Och även fast det var så fint i stockholm med alla gula och röda löv. Hursomhelst, så är det. Dock har jag shoppat desto mer! Det lär väl komma bilder på detta vid tillfälle som jag har för mig att jag sa tidigare, men nu ska jag faktiskt sova och se till att bli frisk en gång för alla!

En liten fundering bara, varför är det inte längre så att om man söker på en låt/artist på spotify och en massa olika låtar kommer upp, den första är rätt och man sätter på den, ja då när den är slut då spelas inte längre låten som kommer efter på denna provosoriska förslagslista. Konstigt.

Vardagsproblem.

Sleeping to dream about you.


RSS 2.0