jag somnade den natten i tron att den natten var en del av en kärlek så stor men det visade sig att jag hade felJag får krupp. Jag har fått krupp över saker hela dagen. Och jag menar, KOLLA PÅ DENNA BILD. KRUPPVARNING!!!!!! KRUPPKRUPPKRUPP. Min hudfärg=bakgrundsfärg, OCH VAD FAN HÄNDE MED MITT FEJS!? Jag ser mosad ut. Fuckit. Jag hoppashoppashoppas att självaste klassbilden blev bättre. KRUPP. Jag brukar inte vara den som wainar sönder över bilderna på mig själv men ja, den här bilden alltså... Det enda okej med den är håret. Resten kan ta sig. Faen. Och nä, man kan inte LE när fotografen är sjuk i huvudet. Jävla phykopat.

Okej, behäärskning. Sitter i skolan och tråkar, har elevens val och antar att jag ska läsa i min bok men det är väl bättre att upplysa alla kära bloggläsare om att det inte är jag som dött, utan mitt internet. Fattar inte vad som hänt, det laggar rumpa. Det där hemma alltså. Men här fungerar det ju utmärkt, så då är man ju smått blond om man inte tar sina chanser.

Dance so good- Wakey!Wakey!

Totally awesome låt.

I'll get used to this eventually

Nu är det fredagsmys... Underbart. Galet lång och tråkig vecka, med alldeles för mycket plugg. Och dom PÅSTOD att 8an var värre! Pyttsan. Bror är hemma från Stockholmen och hälsar på, mycket trevligt.
Vet ni vad jag har kommit på? Jo, jag fyller år snart. Det är ju banne mig hög tid att basunera ut till släkten EXAKT vad jag vill ha, mardrömsscenariot är ju när man får konstiga koftor och tja... Nivet, sånt där som man klarar sig utan.
I år ska jag fatta mig kort. Presentkort på alla awesome butiker, en stor locktång och musik. Nått sånt. Och kanske ett par filmer/tv-serieböcker, visst visst, man KAN ladda hem, men det tar tid, är sämre kvalla och det är något visst med att ha det i handen liksom. Kalla mig gammalmodig om ni vill. Dessutom, de riktigt bra artisterna stödjer jag gärna, eller typ svenska, mindre kända artister.
Försöker ladda upp en bild som papa gjort på photoshop (fatta att vi faktiskt har photoshop nu, på engelska, men att jag känner mig helt vilsen!) med mig och lillebror. Den är rätt cool, men det går INTE fort.
update: jag suger på att stava tydligen, men nu är rubriken återigen fixad, haha, och nä, jag lyckades inte ladda upp bilden... Dåligt.

Hur orkar man med?Haha, det här var den enda bilden jag kunde hitta på denna dator. Nu är det mer säkert än nånsin, Midgård here I come! Eller ja, nästa år iallafall... Linjen Estitik/media+särskild variant film låter väldigt tilltalande. Vet ju inte exakt vad den innebär än, tja det gör ingen faktiskt, men den VERKAR totally awesome bara på titeln.

Nu börjar snart läxis, trevligt. Annars då? Well, när jag blir president, stadsminister eller kung så kommer Biologi, Kemi, Fysik och Biokemi AVSKAFFAS. Eller åtminstone vara valfritt. Fyfeaaan.

9 crimes- Damien Rice

har jag tipsat om den? Den är riktigt nice.

I'm the one who wants to be with you, deep inside I hope you feel it too

Jag hade tusen grejer att blogga om igår, men tror ni jag hann det eller? Nä, det gjorde jag inte... Tror ni jag har tid med det nu eller? Nä, det har jag inte. Jag borde inte sett idol heller, jag borde sitta i en isolerad cell tillsammans med mina jävla biologiböcker, eller kemi eller biokemi eller vad fan det nu är vi har för prov på torsdag. Så äckligt otaggad. Sanningen att säga så ligger böckerna fortfarande kvar i väskan. Inte bra.

Skit samma. Gårdagens klädval dååråå:
Igår var vi på en sjukligt bra teater, som hette "Om nu kärnfamiljen är så jävla fet, varför behöver den då så mycket propaganda?". STÅLHENRIK VAR FAN MED! Och han är min största idol just nu. Så obeskrivligt, sinnesjukt bra, ni anar inte. GÅ OCH SE DEN! Jag kan gå med er, jag kan se den igen, jag kan betala för att se den! Rolig, träffande, underbar, inspirerande, awesome, amen ni hör ju. Älskar att Stålis började dra upp sin gylf och sen sa: "Förlåt men det är cheap monday och den bara glider ner hela tiden.." Såsant.

Igår tog dom bort låten Jolene med Ray Lamontagne från spotify, något som fick mig att bli riktigt deprimerad då den, förutom att vara en bra låt, är en stor inspirationskälla för min svenskauppsats. MEN, idag var den mirakulöst nog tillbaks! Lyckan är fullständig.

Superbra låt: These streets-Paolo Nutini


Människor är monster om ingen säger till.

Jag ska fatta mig kort.

Jag. Hatar. Sverigedemokraterna.

Om alla under 18 år fick rösta och de andra inte, svär jag på att Miljöpartiet skulle vinna och SD skulle vara extremt bojkottade.

Bläääääääääääääääääääääääääää.

argargarg.


The air is like a knife
Tjalala. Jag ser ut som ett emo på översta bilden (som förresten är tagen med Siris kamera) men egentligen är det bara mina puppyeyes som sedan omvandlades till Hottieeyes. Tyvärr fungerade dom inte så bra...

Orkar inte ladda upp fler bilder nu, har ett svenska-arbete att jobba på, men jag tog mig iallafall tillslut i kragen och fotade lite i skolan. Trevligt.

Får jag träffa dig ikväll, jag har ingen anledning till det, hade tänkt att ta en promenad och kanske råka springa på dig men nu är det så att jag inte orkar det.

Okej, årets längsta rubrik. Sitter och lyssnar igenom Säkert! nya album, och fastnade för låten Får jag. Lyssna på den. Är förstås inte säker på att den är bäst än, för jag har bara kommit till den låten, men texten var väldigt... Pricksäker. Nivet, jag och låttexter.

Som jag sa tidigare, basket. Weeey, basketen är igång igen, med fler träningar än tidigare och tydligen ska vi kinda slå ihop oss med Tegs brudar. Trevligt. Känns som om det blir lite seriösare på något vis. Kommer förvisso BARA ha tisdagar (och helger) kvar till pluggning dårå men ändå, nice.

Idol är kul. Det finns en hel del sköningar.

Nu ska jag roa mig med att skriva på mitt Sv-arbete... Känns alltid lika stabilt med en bojkottat inledning. Tur att mitt kärleksliv blir awesome när jag fyller 27. Bara...12 år kvar. Shit.


Pictures of people taking pictures of people....


Det finns en sorglig lycka i att aldrig vara ett med dig

 ChenaChena. Slänger in en (nejmenNEJ vilken blogg-klyscha!) bild på mig med ett äckligt krystat smile som vid första anblicken verkligen bara är ett krystat leende men sen insåg jag att den återspeglade ganska exakt hur man känner sig ibland. Lite "smile like you mean it", är det kanske inte exakt den känslan man så ofta lyckas hitta på bild? "Hon blir inte bra på bild", fast egentligen är det kanske bara "Hon vet inte var hennes äkta leende finns". Nej vad vet jag, det var bara en liten teori. Eller bara hur jag känner mig ibland när kameran riktas mot mig, "ETT TVÅ TRE SMIILE!" och då är det verkligen bara ett fejkleende som man klistrat på sig de senaste minuterna för KAMERAJÄVLEN tar ju aldrig, och efter 10onde bilden är man inte så glad längre! Nä, juste.

Nuuuu: Basket! *Yey*


Me love ♥

Go find another lover

Före


EfterFattar inte att jag skriver found när det ska vara find hela tiden! (Jag är nästan säker på att det är du Karin som påpekat det?♥)


Lite bilder från gårkvällen/natten, som förövrigt var extrem kul, känslosam, galen, äkta och tja... Vad var den inte liksom?

Bland annat uppfanns en ny dans. "Viiii Pumpar, vi pumpar.." Nä man måste se det för att förstå. 

Och mitt hår blev ju tonat. Vilket knappt syns på bilderna alls. Jag tycker att skillnaden är sjukt stor, men mina föräldrar noterade det inte förrän jag påpekade att de har något allvarligt fel på synen.  

Den här dagen blev en sån där dankdag med stort D. Det mest nämnvärda är väl att vi hade middagsgäster från Kina, deras engelska var helkass men dom var sjukt sköna. Jag höll på att dö när den ena sa "I know some swedish, or, it's danish, I love you is Jeg elsker diig" Hahahah det lät så sjukt! Jag satt mest där och skrattade mig igenom middagen.


I grabbed the guitar and tried to find some harmonySnacka om bildmaterialbrist. Men ikväll ska det bli ändring på det! Då har jag nämligen mina tre vackra vänner här på besök, det ska bli mycket trevligt. En riktig tjejkväll med middag och kamerakrig och dessutom.... SKA VI TONA MITT HÅR! Om jag lyckas skrapa ihop tillräckligt med pengar vill säga. Jag är galet nervös, har aldrig gjort något sånt mot mitt hår i hela mitt liv. Vilket ju också är smått udda kanske. Hursomhelst, nån gång ska vara den första och jag är sjukt less på mitt Sandréfärgade/mörkblonda hår. Alla håller tummarna för att det inte blir disaster!

Nu: Hitta alla småpengar som finns i huset och hoppas på att slutsumman blir 100 och nånting.

Jag är rädd, för du ser för bra ut i svart svart lugg

Man vet att det spårat ur när...

-...Jag, ensam, räcker upp handen på engelskalektionen för att svara på frågan "Nämn en sångerska som blev känd genom tv", och svarar Britney Spears.

-...Jag, återigen ensam, drar på "I'm a believer" med Smash Mouth på högsta volym i mitt rum.

-...När min tumme börjar blöda utan anledning för 3dje gången idag.

Spårad dag.

Annars då? Tja, bloggar låångsammare än vanligt, har allvarliga smärtor i vänstra fingertopparna (jag vet, jag är udda som spelar gitarr åt "fel" håll, med tanke på att jag är vänsterhänt) efter ett par dagars frenetiskt gitarrspelande på min stålsträngade gitarr som förövrigt helt klart vill mig något ont.

Och nä, inte fan kom jag ihåg att hala upp kameran idag heller. Ska skaffa en fånig liten magväska som alla kommer påpeka högt, och där i ska jag förvara kameran. Då kommer den definitivt inte glömmas bort.

Det är många "i" i definitivt. En del människor byter ut i:na mot e. Det är fult.


Kyss mig inte, det kommer bara leda till nått ont ändå...


Japp, såhär supersnygga var jag och Jessica i Vinliden, tufft osminkade. Om någon skulle undra så är vi även pirater. Är rädd för att den totala avskärmningen från andra människor hade en föryngringseffekt på oss, så vi förvandlades plötsligt till övertaggade tioåringar som fann det väldigt roande att skrika filmrepliker från Pirates of the Carrabean och binda fast lillebrorsan vid ett träd.

På tal om något helt annat. Denna låt:

Det kommer bara leda till ngt ont- Säkert!

Är jävligt fin. Och väldigt känslosam, på sitt vis.

Nu ska jag återgå till att inte låtsas om att mina tyskaochengelskaglosor+äckligsouppgift stirrar mig i nacken. Wish me luck.

Sometimes you break a finger on the other hand

Kanske borde börja läsa/kommentera andras bloggar. Det verkar ju vara enda sättet att bli en uppskattat blogg. Men varför det egentligen? Jag kan nog nöja med mig att vara en uppskattat person. Haha.

Jag har ångest när det kommer till två val; Gymnasiet och "the" val.

Har absolut ingen riktig koll på var jag står i det politiska sverigeriksdagsvalet, bara att jag är tvekis till soccarnas inställning, hatar Sverigedemokraterna, inte riktigt tror att Kristdemokraterna är min grej och... Nja det var nog allt. Eller Moderaterna verkar lite luddigt. Fast dom är bättre än soccarna. Dom svamlade sjukt mycket. Aa, vi var på studiebesök i valstugorna igår. Då är väl Centern, Miljöpartiet, Folkpartiet och Vänstern kvar. TROR att det står mellan Centern och Miljöpartiet. Hann fan inte snacka med MP... Synd.

Och tja, gymnasiet, den visan har ni ju hört förr. Midgård, jajamen. Linje? Eh... Är mitt vanligaste svar. Om det inte är folk jag aldrig kommer träffa igen, då kör jag på att låta smart och låtsas som om mitt liv redan är planerat i minsta detalj. Vilket det ju just nu är, på sätt och vis. Vår svenskauppgift (som jag kanske nämnt? Känns bra att jag har koll) går ju ut på att skriva om vårt liv fram tills vi fyllt 50, och just nu sitter jag här och jobbar på att renskriva min överfulla tidslinje. Hittade hursomhelst en gymnasielinje idag som hette något i stil med "Estetiskt/media+valfritt film" lät mycket lovande. Alla tummar att den finns kvar nästa år!


All star- Smash mouth

Älska soundtracks?

He's gonna say anything you want to get you into bed, and in the morning you just hate yourself.

Okej, den här bloggen spårar ju ur. Eller nä, den glöms bara bort. Big time. Eller kanske har den bara gömts under läxhögar, tidiga kvällar, kompisbesök, aa ni hör ju.

"Säg en färg som du gillar."

Tja, jag antar att det också är ett sätt att inleda en konversation. Smått random måste jag ändå säga.

JAG GÅR I NIAN.

Förlåt men det har inte riktigt gått in än.

Känner mig fortfarande som en liten sjua och blir lika förundrad varje gång jag blir bemött av något som liknas med respekt i mina ögon av sjuor utan namn. Men jag ska iallafall inte bli en dryg nia som anser att jag är bäst i världen. Fast i hemlighet tycker jag det lite grann. Nejmen seriöst, det känns smått awesome.

Som ett litet appropå, låten Shout to the lord drog just igång i mina högtalare. Helt oförberedd på det alltså.

Sen måste jag ju bara påminna alla er stackare som är lite "dagen efter". Idol började ju idag! Lika underhållande som vanligt, vad än Jenny påstår. Kvällens favorit var nog den där tjejen som pajat stämbandet förut och sen bara skrev en egen awesome låt och var helgrym! Kolla mitt careface, nästan pinsamt överambitiöst.

Even if you can't hear my voice

Har inte tagit en enda bild på senare tid. Tråkigt. Imorrn kanske jag tar med kameran till skolan. Okej, jag tror att jag gjort det hela veckan men totalt glömt bort den. I helgen däremot, blir det säkert ett par sköna bilder, då jag och (förhoppningsvis) Jessica is going to byn som gud glömde. Nej men den är supermysig. Fast både jag och Jess är förkylda, så vi får väl se, det kanske blir mest soffhäng och frossande.

Hursomhelst lär det inte bli jättemycket updates här under den tiden. Herregud, jag måste sluta använda dessa icke-orginella blogguttryck, såsom updates och outfits. Maaaainstreeeam. Okej då, jag är rätt mainstream hela jag. Men inte inombords säger vi. Jo förresten, säkert där också. Dock HAR jag faktiskt en djupare sida av mig, jag glömmer bara bort den ibland.

Ett bevis på detta är att jag (tror jag...?) skulle föredra en estetkille som tänker framför en "typiskt" snygg kille som hellre hänger på stan än är i skolan.

Sen finns det ju mellanting, haha.

Blablablaa...

If you were a sailboat-Katie Melua

Känner att jag snor lite bra musiktips från Jessica. Men ni vet "Shaaare your music with friends and family..." Åh alla älskar vi spotifys reklamer.


RSS 2.0