Du behöver inte säga att du hittat någon annan

Aah, idag tittade äntligen solen fram, och med den lite värme. Det har faktiskt varit runt 5 minus hela dagen, vilket går under benämningen varmt just nu. Därför åkte mina extremt slitna och trasiga converse på, måste skaffa nya till våren. Fast det börjar bli så extremt populärt nu, så det känns nästan lite tråkigt... 

Annars är jag lite taggad på livet, den här veckan suger förvisso purjo men sedan har jag gjort en liten sammanfattning i huvudet: sportlov, lite skola, Umeå Open, lite skola, Klassresa, lite skola, Påsklov, lite skola, Maj(=vår=allt blir awesome), Skolavslutning, SOMMAR.

Och sammanfattar man det så, ja då blir allt lite lättare!




Skjorta-Bikbok




It's a hard thing faking a smile when it feels like I'm falling apart inside

Guten tag. Känner mig otroligt duktig som uthärdat en lång skoldag, åkt hem, handlat, lagad middag till familjen (som dessutom var inkluderat i en SO-uppgift) och filmat matrial till en filmredovisning. Next up: Cykla iväg till gymmet för mig själv.

Ibland funderar jag på för vems skull jag gör allt det här. Jag tycker inte om att träna. Jag tycker inte om läxor. Jag tycker inte om över hälften av de skolämnen jag uthärdar.

Jag har bra betyg, bra hemförhållanden, helt okej ekonomi (eller, egentligen bra. Den dåliga ekonomin beror bara på mitt shoppingbehov...), 1000 fina vänner som bryr sig, en frisk kropp. Varför klagar jag?

FÖR ATT MÄNNISKOR ÄLSKAR ATT KLAGA.

Eller kanske för att jag, trots att jag har det mesta folk vill ha, inte är nöjd. För att jag känner att jag slösar bort så mycket tid på saker jag inte vinner på. För att jag tomlär mig saker för andras skull. Nej, fel igen, för min skull, men bara för att jag ska kunna fortsätta göra sånt som inte intresserar mig. För ve och fasa om jag skulle få ett IG, då måste hela världen engagera sig i mitt liv helt plötsligt. Plus att jag säkert skulle hata mig själv om det hände, bara för att omvärlden gjort det till värsta prestige-grejen.

Ärlig är jag iallafall, om vi ska hitta något positivt! Och full med åsikter. Så som det brukar vara.

Någon gång måste du bli själv



Såhär emo blir man när livet går åt helvete. Jag har döpt bilden till: "Att falla trots att man står kvar."

Positiva faktorer i livet är iallafall: Att det här är vår sista lektion och istället för att göra det jag ska så skjuter jag upp skiten och solar mig i den svaga februarisolen som skiner igenom molnen och de stora fönstrena. Plus att jag ska på Macbeth-föreställningen på Midgård ikväll, det kommer säkert bli asbra.

Mitt största i-landsproblem: Min plös på skon envisas med att glida ner djupt hela tiden, vilket innebär att jag om och om igen måste knyta upp helvetet.

Jag är trött på heltid och allmänt L-E-S-S. Om jag hade ett band skulle det heta antingen Less eller Kaos. Men nu har jag ju inget jävla band. Idag ska jag köpa hårfärg. Funderar på att färga håret svart/rosa och tatuera in Fuck you i pannan. Fast det vore ju omoget.

Såhär brukade mina gamla dirarium på apberget se ut, dåtidens facebook. But people never change.

EMOJÄVEL.

GRIS.

ASTAGGAD PÅ INGENTING.

I'll start before I can stop



Tjululu! Har icket haft drivkraften att på senare tid ta några nya, intressanta bilder, så jag gjorde nytt utav gammalt. Texten är ordagrant kopierat från Coldplays låt Speed of sound, men det är också något jag försöker att leva efter. Som något slags... Måtto antar jag. Det har förvisso satt mig i skiten rätt ofta, men jag håller ändå med om att det är bättre att veta än att låta det vara.

Annars sitter jag här i soffan tillsammans med min käre lillebror och ser på Narnia- Prins Caspian. Trevlig film. OCH JUSTE, om någon därute behöver en ny, awesome mobil för en billig peng, kolla då in detta: http://www.blocket.se/vasterbotten/Sony_Ericsson_S312_32252910.htm?ca=2&w=1 Sjukt värt mina vänner, och ni gör mig glad på köpet!

If I had a minute for every hour that I've wasted I'd be rich in time

Jag har egentligen ingenting att blogga om men jag tycker rubriken är fin. 

Jag och Siri tog oss upp imorse för att gymma, och tur som vi har lyckas vi få plats på ett Afropowerdance-pass, vilket var galet roligt! Så just nu ligger jag smått avdankad i sängen och funderar på hurvida jag ska orka ta mig in till centrum ikväll och umgås med mina vänner eller om jag ska bara stanna här. Söndag, söndag...

Ibland funderar jag på att lägga upp något jag "skrivit", för det är kanske roligare läsning än dessa eviga inblickar i mitt liv som är så likt alla andras... Vad är det egentligen som gör en människa speciell? En alternativ livsstil, omatchande kläder eller en dryg attityd kanske. Man måste göra något mer än att bara vara. Hur ska man göra för att synas men ändå vara neutral, märkas men ändå passa in, höras fast inte skrika, skratta utan att gråta. Finns det något mellanting som inte kallas mellanmjölk? Jag vet knappt ens längre vad jag vill ha på mig. Så rädd att folk ska misstolka, ogilla, dömma.


I guess I just have to ask myself Why not?

Guten nacht. Här ligger jag och Siri och har det trevligt minsann. Har haft en hejdundrandes fin dag med live-musik på folkets hus, middagsgäster (fast det var lame), skräckfilm hos Emil med underbara människor och tillsist hamnade jag här ute i Täfteå lite oplanerat sådär. Oplanerad övernattning=Ingen tandborste...

I lose myself in a daydream



Godkväll. Har suttit och pysslat lite med designen ikväll, därav den nya headern och de mystiska felen lite här och var. Men det ska väl åtgärdas så småningom. Annars har jag haft en ypperligt trevlig dag med fina människor, Fortet, middag på Eastern Palace och caféhäng.

Glöm inte att kolla på denna grymma kortfilm (se gärna de andra filmerna utav Poesi för fiskar också) som handlar om könsroller. Sjukt rolig.

Cold, cold world




Tjululu! Lite valentin-style idag kände jag med det röda. Röd är en fin färg. Fast mitt hår ser lite bajs ut, cyklade nämligen nyss hem från teatern i typ... 25 minus. Kaos. FYFAN för kyla. Men va fasen, let us stay positive here, det är kärlekens dag och jag har träffat massor av folk jag tycker om idag! Det är ju alltid trevligt!

T-shirt och Bolero- fått utav mors garderob/snott ur mors garderob, kjol-Rut m.f

Blev även utsatt för leeskiga spökerier på hemvägen, när jag gick i parken. Någon grabbade tag i min jacka men när jag vänder mig om inser jag att parken är helt folktom. Sjukt obehagligt eller nått...


In love with the idea of love



Glad alla hjärtans dag. Standard. Jag ska försöka att inte snöa in mig på det ämnet nu, för jag känner att jag skulle kunna skriva en hel roman om denna dag, och jag är rädd att den skulle bli väldigt bitter. Alla längtar vi efter kärlek osv osv. Jag har ju mina vänner iallafall. Dom är bäst. Satt och läste nån Solo-tidning med "25 anledningar till att vara singel". Typ en som var bra. Typ 20 som handlade om garderobsutrymme. Kom igen. Mina kläder ligger ändå på golvet.


Glad kan man ju vara ändå. Äkta kärlek kanske ändå bara är överskattat.

OBS! Glöm inte att kramas.

Ps. I love you.

I've been thinking about it lately but I better leave it alone




Tjulululu! Har otroligt sköna slapparkläder på mig idag, som förvisso känns lite "manliga" men ändå snygga. T-shirten är ny, fick den utav mamma som tydligen köpt den på rea men sedan insett att hon nog inte passade i den trots allt. Bara att tacka och ta emot!

Jeans-cheap monday, t-shirt- Fred perry, skjorta-Gina Tricot.

Annars har helgen  bestått av en himla massa trevligt folk, träning och gymnasievalsångest. Fick även lite jätteförsenade julklappar av mina vänner, humor att alla tre gav mig foton på oss i ramar. Dom ska jag förresten ställa upp i bokhyllan nu, vi höres!

I don't give a damn about my bad reputation





Tjululuu. Uselt med bloggning, men jag har ingen motivatioon. Ikväll bär det iallafall av till Siri med folks, ska bli trevligt. Annars... Fryser jag. Massor. Hela tiden.

Tröja-Carlings, halsband-Ehhh.. Minns ej.

Nu ska jag äta. Mat är gott. Särskilt när man 1) är hungrig 2) vet att det är god mat på fredagar. Fast här är det typ jämt god mat. Men helg är ju något extra. Jag älskar helg.

Helg. Helg. Helg...e. Helge. Hälge? Hel. El. Elg. Älg...

When your money is gone and you're drunk as hell

Hejsanhoppsan. Är galet trött... Ovanligt. Känner att mina kvällar består av skypande, chattande, irritation på olika värdelösa chattforum, lite HIMYM, fika. Det är typ mina kvällar det. Och såklart, pluggning tillochfrån.

Skadade ett finger idag, när jag skulle slå Greta på roompan. Mitt armband gick visst sönder också, det sög ju. Sedan målade jag mitt lillfinger med en penna. Nu är det prickigt.

Tänker fan inte skriva om hur det gick på nationella. Folk förstorar bara upp det. Kändes dock lite facinerande när jag med Salems låt Red Rock i hörlurarna sprang upp för Mimers trappor, och insåg att just nu, just precis nu, gör nästan alla människor födda 1995 i detta avlånga land exakt samma sak. Springer till sina skåp, letar frustrerat fram en användbar penna, kastar sig in i rätt klassrum, hejar på sina klasskamrater, sätter sig vid en bänk, får sitt prov och läser exakt samma fråga. Allihopa. Organisation i dess högsta grad.

Annars kan jag ju bara avsluta med att tala om att det blev en intressant vändning på provskrivningen när min mobil (som låg längst fram i klassrummet noga vaktad av läraren) började på högsta volym spela Vänner-introt. Läraren i fråga plockade efter en minut eller så tillslut upp rätt mobil och svarade, varpå den andra läraren undrar om det möjligtvis kunde vara min pojkvän. Och där satt jag och skämdes.

P.S Det var inget pojkvänsmaterial som ringde...



Han grät men sa att allt var lungt



Guten tag. Well, i brist på bättre bilder, ännu en från gårdagen. Alla bilder är förresten snodda från Siris kamera, dock kastades den runt väldigt mycket under tidens gång så fotograferna är blandade! 

Kvällen  har spenderats hos Rebecka med fruktsallad, kladdkaka, varm choklad och massor av OC. Även en del nagelbitande telefonsamtal angående trippen till Götet i sommar. Men det ser ljust ut, tror jag.

Imorgon ska jag "typ" till midgård på PRASO, fast det känns inte särskilt bra att jag inte fått något svar på mailen. Men jag tänkte att jag åker dit och vill dom inte ha mig där, får jag väl helt enkelt fara till min egen skola istället. Spännande...

When soul meets body









Underbar gårkväll. Finast tyckte jag var när jag och Fredrik fick i uppdrag att "Byta kläder på en mörk toalett" (sjukt konstigt spel det där...), ni ser ju själva hur fin Fredrik var i min klänning. Lite liten kanske... Själv funderade jag allvarligt på att gå hem i hans tröja! Ser nu att alla som var där inte fastnade på dessa bilder, men det tar ju sån jääävla tid att lägga upp dem.

Nu njuter jag av en danksöndag i sängen med film, kaosartad frisyr och pyjamas.

 


Little taste of heaven





Tjululu! Partystassen är på och ikväll äre fest som gäller. Taggad till tänderna och lite stressad som vanligt. Så nu ska jag springa ner för en allt för hastig men troligen väldigt god lördagmiddag innan jag kastar mig in i bilen.

Klänning-H&M, bolero-Lånad av mor min

Förresten, jag har tagit ett tredje hål i ena örat nu. Blingbling.

Jag var bara halvvägs ner mot botten när jag trodde jag hade nått den

Hejsan hoppsan! Yey, Emma is back med ett efterlängtat nattinlägg! Total brist på sådana när man går i skolan. Fuck skolan. Nej förlåt, jag ska vara lycklig över att få gå i skolan, osv osv osv. MEN, jag måste ändå få tycka, att det finns mycket i skolan som jag skulle klara mig utan. Saker jag inte behöver kunna, saker baserade på LLP:s skrivna för 10 år sedan. Saker, som ändå glider ut ur skallen så fort det där provet är skrivet. Jag vet, jag vet, åsikter som alla elever har, men måste inte det då innebära att alla elever har lite rätt? Jag tycker absolut att skolan är en viktig del, och jag säger absolut inte att jag inte vill gå skolan, dock tycker jag att det finns mycket i grundskolans utlärande som går att ifrågasätta. Mycket som skulle gå att ta bort, eller åtminstone göra valbart. Mycket man inte får lära sig, som känns som mer nödvändigt vetande i det riktiga livet. Det är som att lärarna idag inte riktigt vill förbereda oss för livet som väntar, utan tror att alla elever ska brinna lika starkt för just DERAS jävla ämne, att de snöar in sig totalt på små detaljer som det inte finns en chans för oss att minnas 10 minuter senare, om det nu inte råkar vara just vårat favoritämne.

Ohno, ett skolinlägg... I hate skolinlägg. Wain, wain, wain. Jag ska iallafall se Coldplay i sommar. SÅ FUCKING TAGGED. Kommer bli legendariskt. Imorgon blire parti. Trevligt.

Lagom omotiverad bild sådär. Prooofile. Paaale. Nuuu: SOVA. Så jävla skönt. Jag älskar att sova. FAST, det är svinigt kallt i mitt rum. Fattar ingenting, har varit det hela veckan, MEN BARA PÅ NÄTTERNA. Dubbla täcken och heltäckande pyjamas. Fryser ändå. Det är för att du inte här och värmer mig, fucktard. Haha, ohno, skrev jag just det där? Nu är jag trööött.


Could we be a part of a postcard?







Guten tag. Glest med bloggning på sistone, synd det. Jag som tycker det är kul på något vis. Detta hade jag iallafall på mig idag, sjukt dåliga bilder, hade jättejättebråttom, men hur som helst. Lite kul att "missmatcha" och så ibland. Lite sötare stil blir det ju med allt de puderrosa (fast t-shirten är mycket mer hudfärgad egentligen) och vita.

Kavaj- H&M, T-shirt-Monki, shorts-Zara (london), strumpbyxor-MQ, örhängen-Fann dem i min garderob

Idag har jag annars gymmat. Känner mig hurtig. Har galet ont i mina vader från igår, dock vet jag inte vad jag gjort! Känns som träningsverk men... Från vad?

She's got you high - Mumm-ra

Maybe you'll know when you see it

Coldplay kommer till Göteborg i sommar. Jag kanske får fara. Ville bara säga det.

Jag dör om jag inte får. På riktigt. Åker ändå. Liftar med nån. Plankar in. Bor under en husvagn. Låter lockande. Eller nått.

X&Y

G-rym platta.



Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?
Tell me how do you feel?
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And they're talking it to me.

-Coldplay

RSS 2.0