I never promised there'd be sunshine everyday

Min pojkvän har köpt gula Urbanears. Jag är lite avundsjuk. Mina är svarta och glappar. Tillsammans utgjorde dom dock ett finfint team, både på bild och när de spelade ihop. Som att de hörde ihop. Ungefär som jag och Elias. Höhö. Nej men skämt åsido (mycket, mycket fånigt uttryck), så har jag inte mycket nytt att berätta. Sommaren är fin, livet är enkelt. For now.
Rubriklåt:
Halo- Bethany Joy Lenz

Looks like it all went wrong

Känner mig riktigt dum som inte ens nämnt det hemska som hänt i Norge. Det betyder naturligtvis inte att jag inte är illa berörd av det. Eller att jag inte bryr mig. Dock måste jag erkänna att jag inte har jättebra koll på detaljerna. Oavsett vilket, är det fruktansvärt att sånt här händer, och på något sätt ännu mer verkligt när det händer så nära. Svårt att förstå hur någon kan göra så, det är helt sjukt faktiskt. The world is mental.
Rubriklåt:
Forever lost- The magic numbers

Ingen tror att dom är nått där jag kommer ifrån

Ångestladdade bilder kanske, men jag tycker om dom ändå. Modellen är min otroligt snygga vän www.rerebecka.blogg.se , som numera befinner sig i Italien. Avundsjuk? Vem? Inte jag i alla fall. Jo. Lite kanske. Hur som helst, snygg nanting är den kvinnan, och dessutom råkar jag räkna in henne till en av mina allra bästa vänner. Känns bra.
Just nu sitter jag med dunkande huvud och skrattar för mig själv åt dagens sommarpratare (herregud, medelåldersvarning?), Olof Wretlind från Klungan. Fruktansvärt rolig kille.
Rubriklåt:
Dom där jag kommer ifrån- Håkan Hellström

No one can save me, the damage is done

Godmorgon folket. Eller nått. Själv vaknade man alldeles för tidigt av en väckarklocka, och när man äntligen skulle få somna om... Ja, då drar grannen igång med slipmaskinen. Less. Särskilt som huvudet är alldeles förkylningstungt. MAN SKA INTE ENS VARA SJUK PÅ SOMMAREN. Suck.
Anyhow, bilderna är faktiskt tagna av min nioåriga lillebror som fick agera fotograf härom dagen i stugan. Tycker att trädet är så coolt, har klättrat där sen jag var barn. Annars har jag på mig min älskade shortsdress som jag köpte i Göteborg, och mina nya solglajjer som jag fann på en Weekday-outlet-kindofthing på trästocks. Tio kronor! Det ni. Riktigt hippiehärliga är dom.
Shortsdress- H&M, Tygkasse- Tshirt store, Solglasögon- Cheap monday, Hatt- Mammas.
Rubriklåt (Igårkväll vankades det singstar med hela härliga gänget, och ni kan ju ana killarnas ljuva stämmor när de sjöng denna låt):
You give love a bad name- Bon Jovi

Jag ville hålla din hand, ge dig mitt bästa leende

Kan tyckas barbariskt att trollsländan på bilden är död, men min mor fann den på gräsmattan i stugan och jag kunde inte låta bli att ta några bilder. Förunderliga varelser, de där. Och för er som älskar insekter och djur lika mycket som min lillebror så kan jag meddela att Ivar gav den en fin begravning sedan.
Ikväll ska jag på bio och för andra gången se Harry Potter och dödsrelikerna del 2, nu med den första delen i färskt minne. Lillebror fyllde nämligen 9 igår och då fick han den första filmen, vilket naturligtvis innebar filmkväll. Inte mig emot, den är riktigt bra. Kanske till och med bättre än andra delen... Svårt att säga.
Rubriklåt (Eh, ja. Jag och Elias googlade på "låtar", och fann denna. Den är... Speciell. Minst sagt.) :
Din och min sommarsång- Axel Lindeberg

It makes you forget where you come from

Stort bildkaos från helgen. Trästocks var en underbar blandning av människor, tält och musik. Att spendera den med några av de finaste människorna jag vet gjorde ju inte saken sämre. Naturligtvis var Annika Norlin bäst på scen, annars var musiken rätt kass. Men vad spelar det för roll när man dansar bland tusentals okända ansikten i sommarnatten?
Nu sitter jag och längtar tills min fina pojkvän dyker upp, har inte träffat honom på en vecka! Annars har jag lyckats dra på mig en hemsk förkylning, mindre trevligt.
Rubriklåt (Fann av en slump denna begåvade kille, har inte kollat om han finns på spotify men annars är det bara att söka på youtube, riktigt grymt!):
Bear town- Adam Heldring

Sång på sång, det ekar över hela staden

Ännu ett tidsinställt. Hoppas det funkar. Chillar i Skelleftå just nu antar jag. Bilden är tagen med pappas underbara micro-objektiv, fast med min kamera. Jag älskar den. Underbaaart.
Rubriklåt:
Välkommen in- Veronica Maggio

Vi kommer att dö samtidigt du och jag

Det här inlägget är tidsinställt and god knows om det funkar som det ska. Men om det gör det, så glider jag troligen omkring någonstans i Skellefteå och taggar Säkert!
Grodan fann jag och pappa mitt i natten ute i stugan, den är faktiskt tagen utan blixt i mörkret vilket inte var helt lätt med en sprattlig snubbe som den här.
Rubriklåt:
Vi kommer att dö samtidigt- Säkert!

I can't help feeling we could have had it all

Tjululu! Gled in som tvärast idag till staden, så jag kände att det var dags att blogga lite. Om jag hinner fixar jag även något förinställt för imorgon åker jag nämligen till Trästocks med tjejerna, blir ett par kvällar med mycket musik och roligt sällskap.
Bildbomben är en sorts sammanfattning från förra veckan, i Skråmträsk. Det är svårt att beskriva hur det var, men bilderna får tala lite för sig självt. Som ni ser kom även Emil och surprise-besökte oss, det var väldigt kul!
Rubriklåt (otroligt sönderspelad men skön låt som verkar följa efter mig var jag än går just nu):
Rolling in the deep- Adele

What I feel is what I say, I'm not trying to be smart

Bloggar i all hast (igen), har varit hemma från Skråmträsk ett par dagar och spenderat så mycket tid som möjligt med fina Elias. Har också haft ett mini-bio-maraton, i måndags såg jag Kronjuvelerna och igår Harry Potter. SATAN vad bra sista filmen var. Och nu är det slut. För alltid. Grät som ett barn.
Rubriklåt:
Girls and fast cars- The wombats

Once again the sun is rising, I better keep on walking

Goddagens fellas! Lite bilder från härom dagen, gick på en fotorunda i ladan. Igår hade jag min sista arbetsdag här i Skråmträsk, idag är vi nämligen lediga och imorgon tar jag bussen hem igen. Känns helt fantastiskt kan jag lova. Dagens ledighet firades med lång sovmorgon, pannkakor med färska jordgubbar och pizza till middag. Nu är David på besök i stugan och kortlekarna nöts flitigt runt stora bordet.
Längtar galet mycket efter en varm säng (det blir svinkallt här på nätterna), riktig mat, diskmaskin, rena kläder, egen dusch och min fina pojkvän. Och tusen andra grejer som jag levt utan på sistone.
Rubriklåt (Gaaah panik, alla mina låtar på Ipoden är nu totalt sönderspelade, eftersom den enda stereon vi har här är min Ipod-stereo):
Keep on walking- Salem Al Fakir

I'm watching you breathing for the last time

Uppar typ mer från Skråmträsk än jag gjort de senaste veckorna. Vid den här tiden, när vi nyss slutat för dagen och alla är helt avdankade, då passar det ju utmärkt. Rebecka hittade oanade krafter och cyklade iväg till affären, resten av tjejerna sitter och spelar patiens runt bordet. Där kom Esseen tillbaka. Tygkassen på bilden köpte jag på T-shirt store igår när jag var inne i Skellefteå, jag är lite kär i den faktiskt. Killen i affären var gullig nog att ge mig den för halva priset trots att den inte var på rea, vilket gjorde det hela ännu bättre.
Fattar ni förresten att vi väcktes imorse av att vår chef bankade på dörren, klockan nio, och sa att vi skulle ut på fälten och plocka OMEDELBUMS. Det var tortyr. Barnmisshandel. Slaveri. Huvva.
Rubriklåt (vi har nu lyssnat igenom all musik på min Ipod ett antal gånger i stugan så jag tar av vad som spelas just nu):
Carry you home- James Blunt

This is who I am or was and always be

Holabandola! Här sitter jag inträngd i en grön soffa mellan alla mina fina tjejer, och har just plockat en hel massa jordgubbar igen. Huvva. Men jag har även hunnit varit inne i Skellefteå idag och besökt bland annat Kupan och T-shirt store där jag fyndade lite fina grejer. Dom får ni säkert se någon gång.
Jag tror inte att jag gillar mitt jobb. Alls.
Rubriklåt:
1999- Shout out louds

All this noise I'm waking up, all this space I'm taking up

Nä men det är coolt med cam-bilder. Bloggar från Gretas mac och jag är waaay too lat för att lista ut var hon har sina riktiga bilder. Klockan är 23.48 och här i Skråmträsk är det just nu ryggknäckning som pågår för fullt. Obehagligt. Dagen har bestått av fint väder, mathandling (extrem ekonomisk kost och massor av godis), jordgubbsplockning i en evighet och kortspel i en våningsäng. Jag tror att jag nått den där punkten då man inte längre ser på jordgubbar som något ätbart utan bara som något som ska plockas och sorteras i kartonger. Deprimerande. Taggas nu: Att gå upp klockan sex för att plocka igen. JOBBIGT.
Men förutom det måste jag säga att det är underbart här! Tufft jobb, men å andra sidan härligt sällskap, toppenväder och intressanta måltider.
Rubriklåt:
White shadows- Coldplay

Lead me to the truth and I will follow you with my whole life

Nattbloggning från Skråmträsk! Underbart. Bilden är tagen i Övik dock. Hur som helst, vi bor i en egen fin liten stuga och första dagen har bestått av massa bad, sol, jordgubbsplockning och umgängestid. Det var ett vackert ord. Umgängestid... Anyhow, just nu börjar folk göra sig i ordning för sängen tror jag, ville mest tala om att jag lever och att livet leker just nu!
Rubriklåt:
White blank page- Mumford & Sons

I find it hard to love you when you're far away

Gud, vad jag har bråttom hela tiden. Om 14 minuter ska jag befinna mig på rödäng. Anlände till Umeå för 16 minuter sedan. Imorgon bär det det av till Skråmträsk med tjejerna för sommarjobb (vi ska plocka jordgubbar), så jag måste roa mig med att packa idag. Igen. Hinner aldrig packa upp! Fast det är ganska kul att resa runt såhär, erkänner jag.
Bilden är på fina Jessica i solnedgången över Göteborg. Har tusen bilder men ingen tid att visa dem.
Rubriklåt:
Seaside- The Kooks

I feel the way that every child should

Helgen spenderades som sagt i stugan med Elias och min familj, väldigt mysigt. Vi var på stranden, spelade Fifa med lillebror, nattbadade, åt godis, såg film... Tog det lugnt helt enkelt! Jävligt skönt efter Göteborgsresan som var allt annat än lugn.
Rubriklåt:
Mad world- Gary Jules

Give me real, don't give me fake

Kände att det var evigheter sedan jag ägnade mig åt lite hederligt dagens klädsel-bloggande, så här har vi ett sådant inlägg. Komplett med bilder och allt. Älskar min nya kjol som jag köpte i Göteborg för endast 30 kronor, crazy. Sjukt skön en varm sommardag.

Kjol- H&M, T-shirt- Bik bok, Halsband- Eva Attling
Rubriklåt (Känner att jag måste överösa med Coldplay-låtar nu, sjukaste trycket på konserten när dom spelade den här):
Politik- Coldplay

Över min döda kropp

En sen bildbomb från Göteborg. Har tusentals bilder jag vill visa, mijontals saker jag vill berätta om, men det här får duga för inatt. Har spenderat helgen i stugan med Elias och stupar snart i säng. Tatueringen är tyvärr inte riktig, utan bara ett konstverk Rebecka målade på benet under flygplansväntan, dock tycker jag att den är väldigt fräsig.
Jag älskar mitt liv just nu, låt det få vara som i en film.

It takes a fool to remain sane

Vi är tillbaka. Klockan är halv tre på natten, jag har sovit alldeles för lite de senaste dygnen, min väska vägde 17 kilo när jag skulle hem och Coldplay är det bästa jag någonsin upplevt. Det finns överbliven cateringmat i mitt kylskåp, tur det för inte fan har vi några riskakor. Natt-mat är det enda rätta. Särskilt när man levt på cheese-burgare i 4 dagar.
Rubriklåt (FAN vad dom var grymma live, sista turnén innan bandet splittras och allt. Ola Salo, du är fräsig.):
It takes a fool to remain sane- The Ark

RSS 2.0