I see your mouth move and sound comes out, but I can't hear you cause you're fading out

 
Instagrambilder, jäh. Saker som håller mig från datorn i dessa dagar, i en härlig mobilblandning. En lillebror som fyllde år, ett porträtt som aldrig blev klart (och sen blev det klart i alla fall), en fredagskväll med djupa textrader och efterfest på McDonald's, bowlingeftermiddag i en nästan tom lokal, fördrinkar och solblandat regn. Tusen andra saker och allt det där andra med. Aldrig ensam, livet är fint nu. 
-
Annars är jag magiskt taggad på Way Out West. Känns också bra att ha en veckas Frankrike att se fram emot innan jag åter befinner mig i skolbänken. Tänkte bara göra er avundsjuka, liksom. 
-
Rubriklåt: 
Wait a minute - The Hives
 
 
 

It's the worst combination of addiction

 
Just det. Jag är ju en sån där korthårig, brunettaktig typ nu för tiden. Så jävla hippt osv.
-
Rubriklåt:
High drama - Laksoo

Snart ska någon driva ut demonen, snart ska vi vakna i ett paradis

 
Jag ogillar egentligen att fota intetsägande blombilder. 
-
Och i fredags kände jag äntligen den där känslan igen som bara blir längst framme vid scenen, när händerna kramar hårt åt kalla järnstängsel och läpparna mimar orden utantill. Som om det inte fanns någonting att förlora, som om det inte fanns någonting att förstöra. 
-
Rubriklåt: 
Centrum- Jonathan Johansson

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

 
 
Hejsansvejsan bloggläsare och fåntrattar! Rösten är ett minne blott, hostan hägrar fritt och sömnbristen är numera ett faktum, men jäklar vilka dagar vi haft. Nya ansikten, saknade kramar, sovsäckar och iskalla händer. Skriksjunga så högt man kan och alla som inte dansar är vadå, hejvadlängesen och klart vi känner varandra nu. Gitarrer och spräckta högtalare, festivalmackor och duscha i handfatet, värkande huvuden och tomma magar, sjung med nu för alla kan ju Kent. Tidig hemfärd imorse och idag håller jag mig till pizza, glass och en varm, skön säng. (P.S, blogg.se hatar mig och min blogg just nu. Varför är texten uppochned och bakochfram nästan??)
-
Rubriklåt: 
Liv och död - Maskinen
 

We should have had that dance, cause no one really liked us, we should have gone to France

 
Hej, hej, hallå. Har ju så mycket för mig trots att jag inte riktigt kommer ihåg vad, men bloggen hamnar då på sidan av i lediga tider som dessa. I måndags var jag hur som helst ute i Hissjö hos min kära vän Siri, och vi kröp in i hästhagen för att få riktigt känna på lantluften. Tror till och med Siri kom över lite av sin rädsla för Kungen, det ni. Kungen equals hästen, förstås. Rätt stygg häst, det där. 
-
Imorgon bitti tar jag åter mitt pick och pack och drar härifrån, denna gång siktar jag mot Skellefteå och Trästocks. Det blir fett. Astaggad på tält och festivalliv, ljusa nätter och hög musik. Party. 
-
Rubriklåt: 
We should go to France- Urban Cone

People are people and sometimes we change our minds, but it's killing me to see you go after all this time

 
Det regnar och har sig. Sommarvärmen försvann och solen med den, men jag hittade glada bilder i en sandig kamera från en solnedgång på bryggan som nog var nyss men känns redan längesen. Och det var så sant, nu är hon med iPhone igen. Äntligen.
-
Fredag den 13:onde och nog märktes det nästan att dagen skulle bli sådan. Jag borde göra något konstruktivt för en gångs skull. Något som räknas.
-
Rubriklåt: 
Breathe- Taylor Swift

När du tystnar ett tag, det är när du tittar på mig, jag måste tänka mig för

 
Hej söndag, vad mulen och grå du är. Men desto bättre var lördagen, i stugan med finaste fåntrattar, studsmattor och pilgrimsvandringar och egenkonstruerade tält och dunkadunka-musik och sand överallt och snubbla på stenar och falla i armar och hitta tillbaka när långsamt är bäst, skrattar du så skrattar jag. Griniga gamlingar utan hyfs och för lite sömn, limpamackor och te och Inception. Bilderna är förresten Siris. Snodde dem, gjorde jag. 
-
Nu ska jag kasta mig i soffan och Svensson-livet och skratta åt Solsidan-repriser. Den här sommaren behöver väl aldrig ta slut?
-
Rubriklåt: 
Vara vänner- Jakob Hellman

Just before our love got lost

 
 
Och om nån undrar var jag tagit vägen och vad jag gör och vem jag är så vet väl ingen, inte ens jag. Men hemma är jag och sommar är det och livet är överallt igen. Iphone-generationen och blir jag nu en till som säger Men följ mig på instagram då (emmabjornwall tror jag att jag heter) om det var så viktigt. Jag kaosar med bilder från telefonen och äntligen, äntligen känns det som sommar på riktigt. 
-
Rubriklåt: 
A case of you- James Blake

Don't waste your time on me, you're already the voice inside my head

.
Rubriklåt: 
I miss you- Blink-182

RSS 2.0