Vad jag sysslar med om dagarna

 
Den här sommaren har det blivit en hel del biotittande för mig. Förra veckan var jag till exempel och såg Känn ingen sorg ihop med min kära vän Karin (för att fira att hon fyllt arton och sånt!). Världsbäst, tyckte vi om filmen och grät ikapp med tonerna av Håkans fina, fina låtar. 
 
 
Och i helgen har det varit fullt upp med släkten på alla kanter. Lillebror fyllde elva, storebror kom och hälsade på nerifrån Stockholm (mamma var snabb på att föreviga syskontrion på instagram som ni ser) och en massa andra släktingar passade också på att sammanstråla kring mat och sommarvärme. Rätt så trevligt, må ni tro! 
-
Nu håller jag på att kasta runt kläder och prylar i väskor bäst jag kan, för imorgon bär det ju äntligen härifrån i tolv dagar! Är taggad till tusen alltså, London baby.

Kojan

 
Två rätt irrelevanta bilder på min en gång i tiden fabulösa trädkoja som naturen håller på att beslagta. 
-
Förresten hade jag snart tänkt ta tag i min horribla bloggdesign. Så fort tiden tillåter, alltså. 

Strandlivet

 
Sommaren kom tillbaks igen, och så även familjen. Ikväll åker vi till stugan för ett par dygn av lantliv, sol och mat. Liv1. 

Trästocks 2013

 
En kaosartad, lågupplöst blandning av vad som återfanns på mobilen nu såhär efter Trästocksfestivalen. Kameran fick faktiskt inte följa med den här gången (och tur var nog det med tanke på den lilla regnsjö som bildades i vårt inte-så-påkostade tält). Bra musikakter såsom Johnossi, Urban Cone och The Royal Concept har iallafall blandats vilt med tältfest, balkongfest, dansfest, sömnbrist och hur mycket fint folk som helst ungefär. Så himlarns bra, bara. 

Vi går ut och brinner upp i natten och skyller allt på våra fyllehuven

 
Fotar inte så mycket om dagarna, lever mest. Har varit dödssjuk eller åtminstone väldans förkyld i dagarna tio men nu har jag bestämt mig för att det får vara nog med det. Soffan är nedsliten och kylen tom, familjen är på språng ute i Europa och huset är mitt för ett tag. Firar med att omringa mig av fina människor dygnet runt och höja volymen till max. Vill inte att den här sommaren någonsin ska ta slut. 

-

 
 

I wonder who is like this one

 
Går runt och snörvlar i förkylningens grepp och håller mig mest inomhus. Men klickar ni här  så kan ni i alla fall få en bra spellista jag knåpade ihop en gång. Den är mysig. 

Bråvalla 2013

 
Är hemkommen efter några fantastiskt fina dagar på Norrköpings flygfält. Bråvalla levererade med både sol, regn, lera, såpbubblor, musik och världsbäst umgänge. Har skrikit mig hes till sånt som Macklemore, Maskinen, Paramore och Avicci och fuldansat runt i gyttjan. Nu är jag naturligtvis lite dödsförkyld (vad annat var att vänta?) men åter hemma, lycklig och vid liv. 
 
 
Tack till alla fabulösa människor för en grym festival!
 
 

RSS 2.0