Fuck Aina

 
Härom kvällen äventyrade vi lite på diverse, för vår del, outforskade delar av staden vi växte upp i och så. Det kändes nästan som att vi var någon annanstans för en stund, och himlen avspeglades så fint i vattnet. 


 
Förresten har jag köpt ett par nya skor att vandra runt i nu såhär i sommartider. Mycket trevligt, tycker jag. 
 

London Baby

 
Såhär glada är vi ikväll med bokade London-biljetter i handen (eller på mailen iallafall). I Augusti bär det av, jag, Mimmi och Elin. LONDON BABY! 

Grodor och vildmarksliv

 
I torsdags åkte jag och Henke ut till min stuga för lite vildmarksliv (ja alltså, vi hade inget internet). Förutom god mat, diverse sällskapsspel, regniga studsmattsäventyr, loftmys och sorgliga Skins-avsnitt så träffade vi även på en trevlig liten groda att rikta kameralinsen mot. 
-
Nu är det lördag och jag ligger utslagen på sängen av misstänkt matförgiftning/magsjuka som drabbade mig igårkväll. Hoppas på att det går över cirka idag för det här är bara megatrist på alla sätt. 

Coola kids kan aldrig dö

 
Om inte ens två veckor åker vi till Bråvallafestivalen och det kommer bli så himla bäst. 

Ett år kvar

I onsdags var det ju dags för min egen skolavslutning. Inte en så dramatisk händelse i sig, men en fin avslutning i aulan av duktiga elever och lärare och en väldans massa ETT ÅR KVAR-ramsor från treorna. Man kan ju i alla fall alltid hoppas på att vi slipper ösregn när det är vår tur att hänga på flaken. 


Ragia kom och lös upp tillvaron på klassfikat. Hon och jag gick ju högstadiet ihop och sedan gick hon första året med oss på IB.Ronja och en kameraskygg Isabelle. 

 
Sedan hängde jag, min fina Mimmi och kameran i en elevtom korridor och hoppades på sol, men det hände ju icket. 
 

SkolslutÄntligen är både jag, möblerna och internet på plats i huset! Idag tisdag och skolavslutning för grundskolan, så vi åkte på skolavslutningslunch hemma hos kusinerna. 

 
Nu regnar det utanför fönstret i äkta skolavslutningsanda (fast jag går ju inte ut förrän imorgon), och temperaturen står på klassiska tolv grader. Inaktivitet står på min agenda, för igår gjorde jag mitt absolut sista skolarbete för denna termin. SKÖNT. 
 

Flyttkartonger och vita väggar

 
Jaha, nu är hon i flyttartagen igen minsann. Under denna vecka bärs det flyttkartonger åt alla möjliga håll; mina egna bara ett par hundra meter bort. Ännu en gång ska jag flytta in i det gula radhuset för att trängas med familj och katt på obestämd framtid. Livet som ung och fattig student alltså! 
-
 
Men jag har i alla fall nymålade väggar och en väldigt smutsig spegel till mitt förfogande. Sådeså. 

Att hänga i ett fönster

 
En alldeles fabulös helg med lika fabulöst väder har precis passerat kan ni tro. Bilden demonsterar till exempel en stunds trevligt fönsterhäng på Verket, Umeås bästa undergroundställe. 
-
Och i veckan ska jag slita hårt i dagarna tre för att sedan ta en lång, låång paus från allt som heter skolarbete. Ofattbart. Skönt.

RSS 2.0