3 is a magic number

Jadu shit. Tvekar på att det är många som kopplar ihop den frasen med ursprungscitatet. Men för er som inte minns kan jag ju bara berätta att det var det enda roliga som hände året då Allramest gick som julkalender för antal år sedan. Hans kompis med pipiga rösten hette Shit, och av någon anledning existerar fortfarande detta uttryck i vår familj. Sjukt men sant-fakta.

Och som ni märker har jag inte tid att blogga just nu, taggar Rix FM festivalen ikväll trots att jag ännu inte hajat det jag ska kunna till morgondagens biologiprov, men vafan. Alla lärare tjatar ändå om att det bara är 9an som gills anyway, vilket är jävligt drygt då det bara är ett sätt att slippa säga att man fan inte har nån chans på MVG just nu iallafall, så äre väl ingen idé att försöka nu. Säkert inställningen dom strävar efter att man ska ha. Inte. Men det är ju deras fel att dom inte fattar att man behöver rätt sorts motivering och framför allt; Resultat för sitt slit. Blö.


Lycka: Nästa vecka släpps Jack Johnsons nya album, To the sea. NICE!

Nått annat kul: Det verkar som att Taylor Lautner och Kristen Stewart kommer till Sverige, Stockholm på Eclipse-premiären i slutet av Juni. Vill dit, javisst.

Leave a comment
By: isaisiaisaa

hahahahahahaha älska allramest! fan vad synd att dom la ner det (för visst gjorde dom det?)

2010-05-27 @ 19:50:07Name:
Remember me?

E-mail:

Got your own blog?:

Comment:

Trackback
RSS 2.0