You must have been dreaming, stories like that can't come true



Såhär kul har jag. Nej, men jag kom just hem från teatern, alltid en liten stämningshöjare såhär på måndagskvisten. Men trots det, så fort man kommer hem måste man ta itu med den vidriga matteboken. Huvva. Matteprov och bad imorgon, what a day...

I lördags såg jag The phantom of the opera (för andra gången) med mina bästa, och jag hade nästan glömt hur underbar den filmen är. Visste ni förresten att det är Gerard Butler som spelar the Phantom? Chockerande news för mig iallafall, att han är en så duktig sångfågel! Imponerad.

Det spårar när det enda man har att komma med är webcambilder... På mig har jag i varje fall mitt och Jessicas barn, Frodo. Inköpt på H&M för halva priset var, och trots särboende päron måste jag säga att han är ett riktigt lovechild. Den finaste lilla poncho jag nånsin skådat.

Det vackraste som finns är att se dig när du sover

Först och främst: NEJ, jag lyssnar icket på låtar som den rubriken råkar vara tagen ifrån. Men jag tycker om textraden. Just nu har jag en massa tjusiga små låttextrader som jag vill ha till rubriker, men ingenting att fylla blogginläggen med. Har varit bloggtorka hela helgen och mer därtill, och som vanligt har jag väl egentligen ingenting annat än tids- och inspirationsbrist att skylla på.

Idag såg jag och Rebecka Jay Smith och Minnah spela. Det var väl okej. Jag menar, de är duktiga, men stämningen förtas av ej existerande publikstämning, idolaura, låtval och diverse andra bidragande faktorer. Plus att Olle inte dök upp, såsom vi innerst inne hade hoppats lite på.



ringen fick jag i julklapp, den är ärvd utav min gammelmormor.

Det börjar bli kallt, graderna sjunker så snabbt överallt






Hola! Känner att det blir många sena kvällsinlägg nuförtiden. Dagens på bilderna ovan, förutom skorna och huvudbonaden (som är min mors). Är faktiskt rätt missnöjd med min klippning, eller hon kapade längderna så tvärt, så jag ska typ tillbaks på måndag och fixa till det. Det är så kort nu också, buhu...

Tröja-H&M, Chinos-Second hand/ärvda, smycken-Second hand/ärvda.

Nu är det hög tid att färdigställa min kaka (ska ju jobba i skolcafeterian imorgon!) och sedan gå och lägga sig. Godnatt!


Still a little bit of your taste in my mouth




Guten Tag! Har absolut inte tid med bloggning (fuck kemi) men av någon anledning tar jag mig tid till det iallafall (för att fly kemin) och det här är då vad jag hade på mig idag. Notera att jag även har Eiffeltornet i örat, gjorde om en gammal nyckelring imorse till ett örhänge. Inga closeups på det idag, då kamerabatteriet hann dö.

Shorts-Zara (London), T-shirt-Carlings, Kofta-Gina Tricot

Har ju även klippt mig idag, som ni kanske ser. Blev alldeles för kort, men det tycker jag jämt. Fick dock pröva Dust it, dvs volympuder, och det fungerade över förväntan på mitt hår! Ska definitivt skrivas upp på inköpslistan.

Lyssna på: Damien Rice

Love is free if you believe but I can't feel it



I brist på bättre bilder... Insåg just hur oskarp den här bilden är i större format. Det är mitt öga iallafall, tagen för en miljon år sedan med en dålig kamera.

Annars då, tja, sitter här och har just torkat tårarna. Ja, alltså, jag såg på Titanic. Jag gråter bara till filmer när jag är själv i princip, sjukt skumt.

Anyhow, nu ska jag strax skutta iväg på basketträning (blir intressant att se hur det kommer gå med den här fucktardsarmen), innan dess skulle jag dock helst hinna med lite kemipluggning (lågprio på den) och laga farmors dator (den otekniska generationen bönar om min hjälp jämt och ständigt).

Slog nytt tetrisrekord idag. Och igår. Kändes bra. Känns också som att jag inte har mycket till liv just nu. I want to be a adrenaline junkie again...

I don't know what I want so don't ask me, 'cause I'm still trying to figure it out

Tjululu. Sjukt skön teater ikväll, roligaste kvällen på länge. Älskar min grupp! Nedan ser ni vad jag bar idag, plus mitt mindre tjusiga bandage... Har försökt övertyga folk som frågat att det är en "barfight-skada" men ingen (förutom Fredrik som såg riktigt övertygad ut där ett tag) har riktigt trott på mig. Den riktiga historien är inte tillräckligt bra för att skrivas ner. Den är dock very... Me.

Kofta-Gina Tricot, linne-H&M, halsband-Ur&Penn.

Hittade en kexchoklad i kylen. Typ lycklig.


We're only watching the stars




De enda okej bilderna från idag typ... Och om det här nu är "okej", kan ni ju ana hur de andra såg ut!

Förövrigt blev jag inspirerad utav en annan blogg att göra en coverlista, dvs på de covers jag gillar bäst. Klicka på länken om ni vill höra! Utan nån speciell inbördes ordning, eller ja, kanske lite men. Jag har säkert glömt någon asbra... Isåfall lägger jag till den! Och för er som inte har spotify:

Wonderwall- Ryan Adams
Forever young- Youth group
Big in Japan-Ann Brun
Samson-Alice Hagenbrant
Imagine-Jack Johnson
Shoreline-Anna Ternheim
Apologize-Pixie Lott
Tusen bitar-Maia Hirasawa

Was I too young to see this with my eyes?


 



Tjululu! Ett par bilder på det numera krossade och uppätna (eller, jag åt inte, har tydligen blivit stor nog att inte tycka om 3 veckor gammal, onaturligt tjock pepparkaka) pepparkakshuset som jag byggde. Allt har sitt slut.

Har även cirkus en miljon bilder på mig, Rebecka och Greta som alla är extremt fula från idag. Vi hade först en väldigt mysig eftermiddag som innebar chokladfondeu, jordgubbar, picknick på golvet, blodapelsin, levande ljus, banan och musik. Sedan spårade det ur litegrann när kameran kom fram. Får se om jag hittar någon endaste bild som går att lägga upp senare!

Love for a child-Jason Mraz

 


People always talking about how many things they own

Goodmorgon. Otrevligt att kliva upp när man hellre ligger kvar. Funderar också på varför i helvete man skulle laga blodpudding frivilligt. VARFÖR VANKAS ALLTID DENNA RÄTT TILL LUNCH?! Så jävla vidrigt egentligen, typ stenhårt, bränt grisblod... Mys.

Annars vet jag ju att det blivit lite bloggbrist de senaste dagarna, men ibland blir det bara så. Särskilt på helgerna, då har man så mycket bättre saker för sig. Säger vi som.

Nu ska jag borsta tänderna för att avlägsna den äckliga eftersmaken av min osmakliga lunch.

Te är underskattat.



P.S: Jag grät nästan när min mor trodde att "Just so you know" utav Jessie McCartney var en låt utav Jack Johnson. Så får man fan inte säga...


What's important to you is not important to me



Tjululu. Sitter på Station för mig själv och dricker te. Extremt mysigt med snön som virvlar utanför och med lugn musik i hörlurarna. Har även tagit mig tid att skriva en liten novell, och ser nu hur tiden bara runnit iväg. Yiisses, har det redan gått två timmar!? Mina kompisar tycker jag är helt random som hellre sitter här än ränner omkring på stan, men ibland är det skönt att ta det lite lungt.

Ikväll blir det bio med brudarna, vi ska se premiären av Love & other drugs, verkar som en skön film!

Loving you isn't the right thing to do





Tjululu! Jag insåg just att jag minsann aldrig tycks ha på mig skor när jag tar dessa bilder. Vilket egentligen är lite synd, då jag ju faktiskt HAR skor större delen av dagen, och skorna spelar ju också in på helhetsintrycket. Hade förresten nån sorts håruppsättning tidigare idag men den förföll när jag kom hem...

Jeans-Cheap monday, tröja-Carlings, Sjal-D&D (julklapp), armband-SNÖ of Sweden

Ikväll ska jag äta fruktsallad och se Remember me tillsammans med mor min, ska bli ytterst mysigt.

Och förresten, Fanny undrade om jag har hårförlängning, och svaret är nej. Dock behöver jag ju onekligen klippa mig!

Fighting against the dead end



Hellu! Återkommer under kvällen med lite bilder på dagens och annat hittepå. Känner att det börjar bli lite tradition här, att ta bilder. Känner mig dock lika fånig varje gång. Fast samtidigt är det sjukt kul. Though, jag måste erkänna att det här med redigering tilltalar mig en hel del också. Så oroa er inte över den smått nedslagna textbiten på bilden, det råkar bara vara så att jag älskar denna låt: Summerbreeze-Johnossi. Riktiga grejer!

Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du inte gjorde






Guten nacht. Jävlar i mig vad tiden flyter på okontrollbart snabbt när man håller på att fota och redigera. Kanske borde gå media ändå...? River, sliter i mig, folk har så mycket åsikter och själv vet jag fan i mig inte vad jag ska välja. Aaaah. Gymnasieångest. Anyhow, detta armband fick jag minsann också av mor min, från hennes lilla London-tripp.

Tröja-H&M, strumpbyxor+sjal-mammas (är det bara jag eller tar jag mycket saker från henne...?), sockar-julklapp, armband-Miss London.

Vad jag älskar just nu: Att gå på en skola som ligger mitt i stan, för det resulterar i ständiga besök på mysiga kafé Station och möten med nya såväl som gamla vänner. Trevligt.

För dig ska jag göra det tusen gånger om





Bra att jag hade cirkus fem minuter på mig att ta dessa bilder. Ser ut som en gul bajs. Men det är ju också trevligt. Misstänker att det är Siri som fört in detta förträffliga ord i vår krets, kan användas i alla lägen. Hursomhelst, det tjusiga halsbandet ni ser fick jag av min mor som kom hem från London igår, love it!

Halsband (nytt)-Miss London, Kavaj (ny)-H&M, Jeans-Cheap monday, Linne-H&M, diadem-H&M

Eh, ja... H&M är underskattat...

Guess what? Såg just att Daniel Adams-Ray nu är också är säkrad till Umeå open. Kommer bli två härliga kvällar! Tror det kan bli ett jävla drag på hans konsert, hoppas att inget krockar med varandra.

Time pass so fast it will kill you











































Jag vet att jag redan gjort en årsresumé, men jag tyckte det var smått underhållande att göra en "egoflashback" också, bara för att se hur jag förändrats. Och visst, från allra första början i januari 2010 till nyårskvällen måste jag erkänna att saker hänt.  




Vad jag bryr mig om nu är dina armar runt mig även om jag vet att jag måste glömma dig

Tjululu. Var bara tvungen att nattblogga lite för att min rubrik är så fin... Håkan sjöng lite i mina högtalare och prickade mig och mitt liv lite (tja, kalla mig emo) så jag dog lite på marken (lite mer emo). Golvet. Golv måste det ju heta om man är inne, vem fan säger mark? Mark, det är typ jord. Eller om man "äger mark". Min åttaårige lillebrors svar på "Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner?" var följande: "Jag skulle nog köpa lite skog..." Han är udda, den killen.

Ska typ ta en bild, eller om jag redan har någon, who knows, som jag alltid ska lägga upp i samband med dessa smått random nattinlägg, så folk kunde sära på dom ifrån alla "normala". Fast, tänk då om alla skulle hoppa över de inläggen, ve och fasa, för de råkar ju faktiskt vara just dessa som är mina favoriter. Bara för att det är 100 ggr roligare att babbla på om ingenting som ändå är nånting, än att skriva lame "idag har jag..."-inlägg som bara är intressanta för... Eh ingen.


Den här bilden får det vara för tillfället, för jag är trött och orkar inte tänka.


Before you speak to me



Slänger in en snabb bild på kvällens klädsel innan jag kastar i mig middagen och hoppar på bussen!

Jeans-cheap monday, kofta-bikbok(ny), mössa-carlings, halsband-mammas, linne-H&M


Let us die young or let us live forever

 






Hellu! Bilderna skvallrar om vad jag gjort hela dagen sedan jag kom hem från tjejkvällen i Täfteå. Pluggat matte, stickat halsduk och ätit godis. Och lyssnat på musik, men behöver jag ens säga det liksom?

Ikväll blire mys på station som vanligt och imorgon: SNOWBOARD! Astaggad.


Grymt soundtrack från O.C: Forever young-Youth group

You know I miss you, you know we all do miss you very much






Guten tag. Idag mina kära vänner, är jag glad igen! Kajsa har nämligen LAGAT min Ipod, eller tryckt på lite knappar och hokuspokus, DEN FUNKAR! Överlycklig.

Då ska vi seee... Jacka-Gina tricot, t-shirt-Carlings, Jeans-Cheap monday (fast jag och Rebecka har trasat dom), halsduk-julklapp, ring-min mammas.

Tralala, texten på nedersta bilden är densamma som står på tröjan, om det inte framgick. Annars känns det sjukt skönt med helg, vi firade in detta fakta med fika på station tillsammans med många underbaringar. Och ikväll beger jag mig ut till Täfteå och... Satan, jag har inget godis. Får tigga.


Det spelar inte längre någon roll, jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll




Ett deprimerat musikinlägg på g. Min Ipod dog idag, liksom verkligen dog och den reagerar inte på något (har dock inte prövat elchock än... Och inte eld). Och på nyårsafton bad jag mina vänner klippa av mitt Umeå Open-band (som jag lät sitta kvar i tron att det skulle nötas av, vilket det aldrig gjorde och då blev jag som fäst vid det och kunde inte förmå mig att ta bort det, trots den FULA färgen). Livet är inte lätt! Imorgon ska jag stega in på Apple-affären och lägga mig på golvet och BÖNA OCH BE dom att laga den. Gratis. Ipoden alltså, inte bandet.

Socker-Kent


I'm backing out before you know I'm in, cause I'm too hurt to try








Hellu. Är helt inne i nån sorts Säkert!-period just nu. Grymt bra musik. Vet att det redan börjar bli slött med uppdateringar men skolan har redan satt klorna i en och långsamt börjat suga ur all livskraft.

Skjorta (ny)-Bik bok, jeans-Cheap monday.

Nya saker på önskelistan (rättare sagt, inköpslistan, så fort jag får pengar): En snygg klocka, ingen diskret grej, en blaffo! Aaand, plugin-urbanears, de jag har är aningens förstora när man ska sova/sporta/ha lätt packning.

Don't you never look back

Okej, nu kör vi en flashback utan dess like på året som gått!


Året drog igång med en härlig nyårsfest med massor av fina människor och galna påhitt.

Jag tog mig i kragen och lärde mig att behärska en bräda.


Jag och Rebecka ägnade en spårad afton åt att trasa sönder ett par jeans.

Umeå open gick av stapeln och det var en kväll sent att glömma!

Påbörjade mitt stifta-nya-bekantskaps-maraton med att lära känna denna pojke i februari kanske(inte passande med sommarbild...)

Jag och mina sjuka vänner klädde ut oss en aprildag och förgyllde människors liv med lite galenheter på stan.

Jag och familjen drog på sightseeing i London över Kristihimmelsfärdsdag.

Våren stod i blom och folk i mina vänkretsar började fylla 15.


En finfin vecka i slutet av terminen ägnades åt foto, foto, och lite mer foto.


Det blev sommarlov...


...Innehållandes en hel del gratiskonserter som denna med Salem.

Den oundvikliga utlandssemestern gick detta år till Portugal.

Väl hemma fick jag uppleva min första konfirmation, dock från åskådarbänken då jag inte var lika duktig som Jessica.

Nian drog igång med en ny underbaring till klasskamrat: Siri...

...Och en MASSA plugg som fick de flesta att gå in i väggen.

Av många människor jag lärde känna i år var David en av dom, och i samband med höstlovet började vi umgås mer och mer på Café station.

En efterlängtad torsdag i december spelade Johnossi live i stan, grym konsert!

Bräntiskampen blev återigen vunnen av Haga, en välförtjänt seger! Detta avslutade också den tunga hösttermin som gått.

Och så blev det julafton tillsist ändå, och ett jullov jag sent ska glömma!

Tja, texten blev väl lite fantasilös och inte fan har jag fått med allt/alla här heller. Men nu är klockan alldeles för mycket så vi synes imorgon!

I don't wanna follow death and all of his friends



Guten tag. Det blev Mumford & Sons. Fick dessutom en Deluxe-variant på skivan med en DVD-skiva, extralåtar och en liveplatta. Nice.  Har suttit och filat lite på egna låtar tillsammas med min käre gitarr (vars strängar behövs bytas ut!) men eftersom jag bor i ett alldeles för lyhört hus var jag tvungen att sluta i samma ögonblick som lillebror skulle sova. Suck. Och imorrn börjar skolan. Wihoo.

Dax att sträcka på tårna och ta tag i livet.
 

Death and all of his friends- Coldplay


For Emma, forever ago

Mumford & sons vs. Bon Iver. Så sjukt svårt. Har ett presentkort på en musikaffär som jag tänkte utnyttja, men vilken skiva ska jag köpa? Det här är typ svårare än gymnasievalet. Just nu lutar det mot förstnämnda, bara för att just precis nu tycker jag dom är sjukt bra. Men Bon Iver är en skiva jag vill ha rent allmänt, för att jag kopplar ihop den med så mycket minnen. Så den lär jag ju köpa vilket som. Hm... Det lär jag kanske inte göra med den andra. Fan det får bli den. Ja. Eller..? Omfg.



Vi räknar dagar, räknar år, en skymt av sol, en doft av vår

 





Helluu. Jag tänkte som först lägga upp 1000 bilder på allt jag gjort i helgen, men sen kände jag bara hur jag inte orkade det för det är Siris bilder (börjar bli en återkommande mening) och då tar det så lång tid, och dessutom, lägger jag upp en bild vill jag visa allt. Och det går ju inte. Så, dessa är då människorna jag umgåtts med mer eller mindre HELA helgen. Plus Fredrik och Emma, men när de var med var det visst ingen kamera inblandad...

Sista natten då man vet att man får sova ut morgonen därpå. Great. Längtar redan till sportlovet.

I stay awake until the morning hour, so tired of being tired



Aa, men typ såhär känner jag över mitt hår just nu. Ska beställa klipptid imorgon. Av med skiten! Nej, inte allt, men det är så långt och tråkigt nu, booring.

Jag har massmassa bilder på min dator från helgens bravader, och känner jag mig själv rätt kommer jag inte alls gå och lägga mig utan snarare roa mig med att ladda upp dessa (och det kommer ta lååång tid).

I believe in memories 'cause they look so pretty when I sleep

Jag tror att desto mindre jag sover per natt, desto piggare är jag. Om jag sover tillräckligt lite, vill säga. För sover jag sisådär 13 timmar, är jag slö som stryk resten av dagen, och sover jag typ 7, dvs skolsömnen, är jag allmänt efterbliven till och från hela dagen. Men som idag, med kanske 2 timmars effektiv sömn i kroppen, har jag varit helt med! Facinerande.

En annan sak jag är facinerad av, är att iakta folk som sover (haha, nu lät jag jävligt creepy...). Man kan faktiskt se när folk drömmer. På ögonlocken. Och jag har också märkt att folk öppnar ögonen lite halvt när de sover ibland, även då de inte är vakna. Jag önskar jag förstod det här med sömntillståndet, det är seriöst det konstigaste som finns. Undrar om döden är som att sova... Fattar ni vad hemskt om man bara drömde mardrömmar då, och liksom aldrig vaknade upp igen. Det kanske är det som är helvetet.

Could you lie next to her and confess your love?



 Hellu, snabbt inlägg innan jag ska äta och åka iväg på kvällens äventyr.

Kjol-Rut m.f, Tröja-Monki, Sockar-julklapp

Adios!

If I could turn back time, I wouldn't keep a thing

Hellu. Sent musiktips: Ane Brun

Sjukt grym tjej, älskar rösten. Lyssnas på om man är trött, eller vill ta det lugnt. Som nu. The treehouse song var ganska underbar.

Det blir allt fler såna här mystiska nattinlägg känner jag. Men snart är lovet till ända och då blir det ändring på det. *Deeep suck*

Jag tror jag glömde ta bort sminket. Don't ever do that. Eller just det, jag hade inget. Hallelujah. Är nyduschad och fräsch i nya lakan, och ska strax sova. Och imorgon ska jag umgås med massa vackra människor, ja hela helgen i princip. Älska livet.

Peace, love and understanding. Jag ska bli äkta hippie (fast på mitt eget vis!) och bo i en husvagn. Det vore så jävla coolt. Jag skulle spraya den i världens alla färger och dra runt på olika häftiga festivaler och konserter. Nångång ibland skulle jag ta ett flyg (eller en hellikopter, verkar tufft) och åka snowboard i alperna. Bara för att det är den enda vinter jag behöver. Det finns så mycket jag vill hinna med innan jag dör, I'm feeling like I'm waisting time here.

You're the only thing that is stuck on my mind








Tjululu. Idag äre en slapp dag, vilket mina kläder och osminkade ansikte och slarviga frisyr skvallrar om. Men jag ville som visa denna sköna kofta som jag hittade i stugan för länge sedan. Perfekt när man bara vill gå runt och mysa. Eller, som jag och Rebecka gjorde, skriva en låt. Den blev riktigt skön! "A happy song", kanske blir en riktigt hit en dag. U never know.

T-shirt- Carlings, Jeans-Cheap monday, Halsband- Fått av farmor.

Appropå musik så visade Rebecka mig ett skönt band idag, som ni måste kolla upp, TCABB heter dom. Lyssna på toplistan för att komma in i flowet.

I'm not gonna say "I don't mean that"

Vet ni vad? Jag har lust att fixa en gammal lusig soffa, en finfin, stor TV, lite kuddar och filtar och sedan släpa ned detta till vårt proppade men dock uppvärmda garage. Fatta vilken hit! Ett mysigt ställe som man skulle kunna vara på utan att störa andra (andra=La familia). Jag riktigt ser det framför mig. Fast man skulle väl bli förgiftat utav alla målarfärgslukter och bensinlukter.

Saknar min madrass. Det gör som ont att sova utan. Lite obekvämt och tomt.

Om man ändå skulle ta och försöka sova...? Ibland undrar jag hur jag ser ut när jag sover. Nått att fundera på.

Swallowed in the sea





Helluu. Bilderna ovan är från vårt Sagan om ringen-maraton, älskar den övre bilden då den visar stämningen när vi kommit ungefär halvvägs genom de 3 filmerna. Avdankat nanting.

Är helt slut efter en heldag i backen (17 minus, brr...) och av någon anledning loggade jag in på apberget (gamla goda tider) och insåg hur sjukt mycket jag förändrats på 2 år. Blir riktigt ledsen när jag läser mina dirarium, jävla emodepp! Tragiskt.

Nu ska jag bevisa hur mycket jag mognat genom att se "Du är inte klok Madicken!" och dricka te. För DET är vuxenpoäng.

And what if it's too late for that?

Tjululuu. Jag bytte header inatt, märkte ni det? Om den ser konstig ut kan vi ju helt enkelt skylla på att den gjordes på natten. Och alla vet ju att jag blir konstig på natten...

Sitter och väntar på att en försenad Rebecka ska komma och plocka upp mig med bilen, vi ska nämligen åka snowboard idag! Astaggad. Fast det är nästan 20 grader, vi kommer troligen frysa häcken av oss. Iallafall hon, för den tjejen vet inte hur man klär sig varmt... Är det billjud jag hör där ute månntro...? Nähäpp, den körde förbi. ÖVER EN KVART SEN NU! Jag svettas i mina täckbyxor.

Äsch, nu snöar det också.

Jag blev klar på en halvtimme, extremt facinerande hur jag hann. Lagade lunch också. Och ägnade tio minuter till att finna min termos. Weeey, kallprat.

Tyst.

Let me get what I want this time



Såhär bra går det alltså när min far ska ta syskonbilder på oss. Nu, om ni ursäktar mig, ska jag återgå till 500 days of Summer. Grym film.


But in dreams we will met again



Godmorgon. Vaknade just efter en förtjänt sovmorgon, otroligt skönt! Sitter här och äter mina varmkorvar som jag lyckades ha i kastrullen lite för länge, så dom sprack... Ser väldigt osmakligt ut. Men det smakar likadant!

Om 45 minuter (shit, bråttom!) ska jag befinna mig på en buss tillsammans med massa folks för att ha Sagan om ringen-maraton (därav bilden på en av de hetaste människor på denna jord), det ska bli jävligt kul. Var 1000 år sedan jag såg dessa sjukt bra filmer.


In dreams- Joseph McManners

I do believe that someday everything will work out fine



Vet ni vad jag älskar? Förutom en massa förutsägbara saker vill säga. Jag älskar känslan av varm sand under fötterna. Jag älskar att vara vaken på nätterna, för det känns som att jag kan göra vad som helst. Jag älskar trängslen när man står längst fram på en konsert. Jag älskar att ligga i någons famn och att denne någon leker med mitt hår. Jag älskar att se in i människors ögon och se vad som rör sig där inne, innanför skalet. Jag älskar när människor jag ser upp till ger mig uppmärksamhet. Jag älskar att lyssna på andras samtal när jag är trött. Jag älskar att gå och lägga mig i rena lakan. Jag älskar att åka bil när det är mörkt och lyssna på bra musik och se världen svepa förbi utanför fönstret.


Tänk om du hade gått en annan väg





Jag och Rebecka roade oss med att skriva nyårslöften igår, såhär epic såg det ut. Jag brände nästan upp hela huset när jag tände på mitt papper. Busigt.

Dansa, fastän- Säkert!

Men nån gång under min livstid kan jag få bli ledd av någon som tror på nånting







Tjululu. Lite bilder på kvällens utstyrsel innan jag beger mig nerför trappen för att äta efterrätt.

Tunika-Carlings, skärp-från london (ska sitta på ett par shorts egentligen), strumpbyxor-Mammas garderob, armband-SNÖ of Sweden.

Och som svar på den smått underhållande kommentaren "Trodde du skulle designa kläder", så kan jag ju bara säga att den där spågumman hade en liiite för ljus framtid i beredskap åt mig än jag tror stämmer!

Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals






Var bara tvungen att lägga upp några av Siris bilder, dom var ju ashärliga. Det här var väl typ mina favoriter, fast jag gillade alla, och blir bara mer och mer säker på att JAG VILL HA EN SYSTEMKAMERA. Mamma säger att jag får bo ensam i stan i sommar om jag skaffar ett sommarjobb. Jag ser väldigt många fördelar med detta. Finns egentligen bara en hake. DET FINNS INGA JOBB. Inte fan vill några awesome ställen i den här stan ha ungdomar som jobbar åt dem. Enda möjligheten är väl typ att skaffa sig nått skitkommunjobb med förjävlig lön. Fast... Då ska man väl vara 93. Allra minst.


Kom igen, kom igen, ring klocka ring, för nu är det dags för vår tids happening












Jag har säkert 1000 till underbara bilder från kvällen/natten, men dessa får helt enkelt duga! En riktigt fin start på det nya året med god mat, härliga människor, galen dans, Markoolio-allsång, fyrverkerier, Pommac mitt på gatan, sovhögar, godis, snygga kläder och en hel del som inte går att beskriva i efterhand. Nu ska jag SOVA och hoppas på att vara pigg till kvällen!

GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0