Don't worry, Be happy!

Idag är en sån där underbart bra dag då allting går i lås liksom. För att nämna några få så kan jag tex meddela att spotify är tillbaka på min dator, och med det Jacks nya album, tillgängligt för alla ickebetalande på spotify! Lyckan är total, nu kan jag avakta med att boka skivan.

Ett annat chockande exempel är att solen och värmen tycks vara på väg tillbaka, idag har det varit riktigt fint. Underbart.
För att inte nämna en annan glad nyhet, MVG i orientering och (tro det eller ej!) MVG i SO! Dvs, inte på nån speciell uppgift eller så, utan totalt! JAJAMEN, det hade jag inte trott, blev helt ställd, det enda jag kunde få ur mig var omg. Haha.

Sen en bidragande faktor till lyckoruset är också att vi slutade 12 idag och härmed är ALLA lektioner för läsåret avklarade! Tjoho!

Det enda negativa jag kan komma på i nuläget är att jag har fått årets första myggbett och krossat en av mina tår, men det är obetydliga detaljer. Och har man 2 vänsterfötter blir man van...




PEACE, LOVE AND UNDERSTANDING!


Sometimes it helps

And it's so hard to, and so easy to say, but sometimes, sometimes you just have to walk away.

Sitter här och lyssnar på musik, det kanske framgick. Dagen har inte innehållit så mycket, såg en fotbollsmatch (det är sant!) som min lillebror spelade, och åt tårta hos farmor. Mums.

Har också insett att kategorier på min blogg inte riktigt håller. För jag har aldrig ett speciellt tema på ett inlägg. Det kan vara bilder, tankar och musik i ett och samma. Hm. Så lita inte för mycket på kategorierna, säger jag bara.

Har musiktorka. MEN NU KOM JAG PÅ VAD JAG SKULLE GÖRA! Skönt. Jag ska förhandsboka Jacks album. Hihi.

Ingen förståååår, hur dåååligt jag måååår. Hahah pga SPOTIFY. Eller, bristen på spotify. Suck. Dubbelsuck. Min dator kan ta sig.



Hm, märkte just att det här inlägget inte blev publicerat. Men nu ska jag lyckas. Bilden är ganska dålig men det beror på att jag tog den genom flygplansfönstret.


The drugs don't work

Vettefan vad jag ska blogga om nu alltså.

Kvällen blev rätt händelselös men ändå ganska chill. Planen på att ta med kameran och smygfota mina vänner gick i stöpet. Jag glömde kameran.

Natten är en galet härlig tid på dygnet. Man känner sig extremt fri och fullkomligt lugn på nätterna, för man vet att ingen har några krav på en just då. Alla förväntar sig att man inte ska göra något annat än att sova. Så om man istället väljer att sitta uppe och skriva, rita, läsa, lyssna på musik, städa (för det är vad rebecka roar sig med på nätterna, stackars sate) eller vad som helst, så är det ingen som klagar på att man inte gör det man ska. För ingen vet.

Man kan sitta på en och samma stol i flera timmar och ingen kommer att störa dig, ingen kommer att klaga. Bara vetskapen om detta gör natten till den bästa tiden på dygnet. Även om man väljer att sova.

Och det tror jag att jag väljer att göra nu, för imorgon blir det tidigt morgon. Morsdag nivet.

I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep.

ChenaMittbena.

Gårdagskvällen spenderades inte på brännbollsyran i regnet på Johnossis äckligt dyra spelning som planerat. Istället blev det en mysig biotur med 3 underbara brudar. Sex and the city 2. Jajamen. Den var riktigt bra, trots sina 2 timmar och 29 minuter. Många gapskratt, mode och vackra vyer kan jag lova er. 4 av 5 får den av mig.



Bara en gammal bild jag tog en gång i tiden. Som sagt blire nya bilder i veckan!

Kvällens planer är allt för oklara, ge mig lite spänning och spontaniet! Ge mig... Fast nä. Glöm det.

Mitt liv.                                                                                          Ditt liv.

                                          Skilda världar.

Ooh, nu fattade ni nada va? Hihi, busigt.

3 is a magic number

Jadu shit. Tvekar på att det är många som kopplar ihop den frasen med ursprungscitatet. Men för er som inte minns kan jag ju bara berätta att det var det enda roliga som hände året då Allramest gick som julkalender för antal år sedan. Hans kompis med pipiga rösten hette Shit, och av någon anledning existerar fortfarande detta uttryck i vår familj. Sjukt men sant-fakta.

Och som ni märker har jag inte tid att blogga just nu, taggar Rix FM festivalen ikväll trots att jag ännu inte hajat det jag ska kunna till morgondagens biologiprov, men vafan. Alla lärare tjatar ändå om att det bara är 9an som gills anyway, vilket är jävligt drygt då det bara är ett sätt att slippa säga att man fan inte har nån chans på MVG just nu iallafall, så äre väl ingen idé att försöka nu. Säkert inställningen dom strävar efter att man ska ha. Inte. Men det är ju deras fel att dom inte fattar att man behöver rätt sorts motivering och framför allt; Resultat för sitt slit. Blö.


Lycka: Nästa vecka släpps Jack Johnsons nya album, To the sea. NICE!

Nått annat kul: Det verkar som att Taylor Lautner och Kristen Stewart kommer till Sverige, Stockholm på Eclipse-premiären i slutet av Juni. Vill dit, javisst.

I know this sounds absurd



Jag sitter här och funderar över var i hela världen sommarvärmen tog vägen? Här är den då inte kvar. Extremt svårt att tro att sommaren är så nära nu, overkligt.

En annan sak jag funderar över är... Varför min statistik sjunker. Jag blundar och låtsas att det enbart beror på att jag är så dålig på att uppdatera, eller egentligen är det bara så att det varit mycket annat. Skola och såna tråkigheter som vi snart är av med. Inte för gott, men för en stund.

Jag har bara gamla bilder, vet ej varför jag inte fotar mer, men nästa vecka... Då jävlar! Vi har nämligen temavecka och jag har valt foto ( jag och Jessica kommer stå där med våra små digitalkameror och bli småägda av allas dyra systemkameror) och då ska jag fota en hel massa och visa! Jajamen.

Har jag tipsat er om Josh Rouse? Om inte så gör jag det nu. Ett par lyssningsvärda låtar är definitivt:
Givin' it up
Sad eyes
Sunshine
Smile


I hope it's gonna make you notice, someone like me

Hejhej.

Jag känner på mig att vad jag än skriver nu kommer det vara väldigt deppigt och onödigt, så istället tänkte jag visa vad jag har på fötterna såhär i vår/sommar-tider.

 Den vänstra bilden är från förra sommaren och tatueringen är inte äkta, det var en rolig utomlandsgrej, nivet. Tecknet skulle betyda kärlek, ingen vet om det stämmer. Inte lika fint att ha svarta nylonstrumpbyxor i men det var för kallt i london för att vara barbent.

Snygga är dom iaf om jag får säga det själv (har en lång utläggningsidé om det där som jag inte orkar dra nu) och de är som ni ser av märke Fred Perry, och de inhandlades förra året på skoaffären DNA. Onödigt fakta.


Ja, jag är avis på alla som ska på Peace and Love i sommar.

I wish I was your favorite girl

Sanningen är sådan att jag är ganska glömsk. När jag bloggade igår passade jag även på att lägga mitt kamerabatteri på laddning, så jag skulle kunna fota mer på kvällen. När jag sedan åker iväg till stan stoppar jag så duktigt nern kameran i sitt fodral i väskan. Senare får jag ett superbra fototillfälle och halar triumferande upp kameran, bara för att upptäcka att batteriet stannat kvar hemma i laddaren... Så det kan gå.

Och för er som drar snabba slutsatser innebär förstås detta att bristen på bildbevis från gårkvällen är total. MEN för er som tror på mina ord kan jag ju skvallra om att draget på Rongedalhs konsert på torget inte var att leka med! Musiken var ju, naturligtvis, ganska värdelös men helt underbar iallafall, vem bangar inte att sjunga med för full hals då de spelar den gamla dängan "September" eller vad den nu heter? Ni vet, badiaaaa, say do you remember, badiaaaa first time in september... Eller nått sånt. Det var väldigt kul.

Och massor med creds ska slutligen ges till Emma, Karin och Rasmus för en awesome konsert med fin musik. Modigt! Men är man bra så är man♥

Musiktiiiips: Nicest thing- Kate Nash

Jag får allvarligt ont i hjärtat när jag hör den.


Backfire at the disco

Hejhopp. För ovanlighetens skull inleder jag med ett musiktips, bara för att jag idag kom på att jag inte tipsat er än om detta underbart bra band med på tok för lite skivor!

Namnet på bandet är följande: The Wombats

Helt awesome.

Fortsättningsvis ska jag ge er lite pix på nyinhandlade kläder, "dagens outfit" och en bild från dagens äventyr på stan.


Ovanför ser ni alltså en tshirt från monki, och restrerande kläder är från H&M. Klaga inte på utskärningen, haha, jag är trött.


Tshirt- H&M
Shorts- BikBok



Greta och Rebecka ♥

Och om nån undrar så är det kulturnatta i helgen, vilket innebär en massa jippon och shit på stan. Mycket trevligt. Om en timme ungefär borde alla vara på biblioteket, hihi.

Sweet child O' mine



Mycket vacker bild om jag får säga det själv. Mitt försök till Brittan-leende är allt annat än seriöst, bör kanske tilläggas.

Soliga dagar fortsätter att glida förbi (hm, det fick mig att tänka på en ytterst obehaglig Tomas Ledin-låt) och livet leker ikapp med solen. Underbart. Det här har man väntat på!

Mina outfitbilder tycks ha lagts åt sidan för tillfället. Det beror mest på att jag har bättre saker för mig än att ta kort på mig själv. Dock köpte jag ju vissa (inte många..) plagg i London som jag skulle vilja visa. Men inte just nu.
Chockade mina vänner idag genom att berätta att jag lyssnade på Guns N' Roses förut. Det trodde dom inte! Det kan jag förvisso förstå...

Man blir ändå väldigt glad av den här låten, trots att "bästföredatumet" gått ut: Good song- Salem al Fakir.

When sunlight freezes



Hm, det kommer nog aldrig ta slut på bilder jag vill visa er från London. Men jag ska försöka variera med lite spontana smygisbilder på mina galna vänner också, dåochdå.

Idag roade 3 av musketörerna i thaa gang sig med att vaxa benen, ute i det vackra vädret. Det var en väldigt spännande stund i våra liv, det gjorde inte lika ont som väntat, dock tycktes en viss John som kom på besök anse att det smärtade något fruktansvärt då vissa av oss attackerade med vax och drog en remsa av hans avsevärt hårigare ben. Hihi.

Önskar att jag hade bildbevis på dessa aktiviteter men nä. Tyvärr var vaxet inte lika bra som vi ville att det skulle va, och det tog en jävla tid! Kul var det iallafall.

I'm gonna hit the city

BILDBOMB FRÅN LONDON!!






(Yes people, jag och RobPattz är SÅHÄR tajta nu)


(bokaffären som inspirerade filmen Notting hill, det såg precis likadant ut!)











(utsikt från Lodon Eye)


When you say nothing at all

Hejhopp. Nu ska jag fokusera och skriva utan de 3 sista, mycket komplicerat vill jag lova! Som ni redan vet befinner jag mig numera i London, jajamen. Trevligt trevligt, dock har jag, tack vare min storebror, skaffat mig en vidrig liten sjukdom. Hosta, snuva och dessutom tror jag att jag har feber... Mindre kul. Taskig timing, jag vet! Fick den liksom samma dag som vi for och jag blir inte friskare direkt. Suck. Och en till mindre positiv sak med resan; den minimala shoppingtiden. En familj med 5 starka viljor, jag vinner inte ofta! Men, utan dem skulle jag nog inte upplevt mycket av den mer kulturella sidan av London, det hade varit Oxford Street 24/7 skulle jag tro.

Men nu har jag minsann sett The tower of London, St: Pauls Catedral, Notting hill (och den underbara lilla bokshoppen som filmen Notting hill insprirats av!), Buckingham palace, Harrod's (extremt dyrt och obehagligt, det var 1:sta klassens lyx!), London eye, Big ben, Madame Tussaudes (dom hade just skaffat sig en Robert Pattinson-docka till min lycka!) och en hel massa mer tror jag.

Och imorrn blir det The national history museum. Stackars mig. Och mina fossingar. Och mitt shoppingsugna medvetande.

Jag har vandrat mig igenom hela London, eller nej det har jag inte. Men sakerna som finns i mina allt mindre skor tror det... Puh.

Fast en sak kan jag konstatera. London in my ♥

Fattar ni att jag skrev detta utan de 3 sista i det svenska alfabetet! Det var riktigt komplicerat, jag blev lite stolt.

(When you say nothing at all spelades i frukostrummet morgonen vi skulle till notting hill. Alla som sett filmen fattar vrf det var lustigt.)

London calling

o
mixedbym.blogspot.com/
 är bilden tagen från.


JAJAMEN FOLKS! Om 10 min sätter jag mig i taxin mot flygplatsen, sedan börjar resan mot The city! Extremt taggad! Kommer inte blogga därifrån tyvärr, så hejdå!

I'll shine for you



Vet ni hur sugen jag blev på kladdkaka? Fast jag bakade inte... Det där är gamla bilder.

Nu måste jag sova. Igen.

LONDON BABY!

Dina ögon, ja dom ändrar färg i ljuset

Shululu. Det känns som om mina betyg stupar i takt med statistiken. Det är ju inte dåligt på något vis, mina betyg, men dom är så medelmåttiga. Inte för att jag har press på mig själv. Nejnej. Men ändå. Med tanke på hur mycket av ens liv som blir upptaget pga den jävla skolan vill man ju se bra resultat åtminstone! Sådär riktigt bra så det känns värt att kämpa vidare. Men man ska inte klaga på VG:n, jag vet det.

Usch, skolsnack. Sehr unintressant. Istället får ni en ganska awesome bild på mitt öga. Det roliga med den är att visst, den är redigerad, men bara ljuset. Med hjälp av ljusredigering fick jag fram alla färger som gömmer sig i mina udda ögon. Ingen vet riktigt vilken färg dom är...  



IMORRN TAGGAR JAG LONDON!

 

dreaming about you


En bild tagen en kväll för ett antal månader sen. Vi lekte lite med Gretas systemkamera.

Nu ska jag sova.

Stuck in the middle





Aa här är vi estetiska minsann. Nu fick ni en humm om vad jag roat mig med ikväll, väldigt mysigt faktiskt. Är så trött att jag nästan ser i kors, sov kanske två timmar max inatt, alldeles för lite. Och nu försöker jag med all kraft fokusera på den där matteboken jag har framför mig, det går fruktansvärt segt... 

Lite orelevant fakta kanske. 

Sorglig låt: Watch me bleed- Scary kids scaring kids.

Tyvärr nästan den enda låten som är bra av dom, resten är äckelmetal.

please come down from that cloud you sitting on

Underbar kväll/natt med underbara tjejer.

Frihetskänslan av att stå på ett tak högt uppe i skyn och sjunga för full hals klockan 4 på natten och för ett ögonblick få känna att man äger hela världen och att allt kan hända om man bara... Försöker.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen så jag låter bilderna tala lite för sig själv, slutsatserna vill jag inte ens höra. Hehe.











Don't even ask


Den till vänster gjorde Rebecka och den andra gjorde jag, som presenter till födelsedagsbarnen, Greta och Ragia♥


Extremt söta barn.






I use to rule the world



Är lite lat och omotiverad, så istället för att ta egna bilder surfade jag runt lite på internet. Fast det blev inte långvarigt, är så less på min dator just nu så jag skulle nästan kunna slänga ut den genom fönstret. Men jag tror inte jag orkar lyfta den... Än mindre kasta den.

Aja, allt är från H&M, 2 outfits jag verkligen skulle vilja ha i sommar, kjolen=melove, och den där tröjan, lyckas aldrig hitta någon! Fattar inte varför jag är så insnöad på hm, men bor man i en liten stad så gör man. Och dom brillorna, något i den stilen måste jag införskaffa! Lite wildandcrazy, underbart.

I'll never let you go, please don't escape..



HAHAHAHA jag orkar inte, hittade denna EXTREMT gamla bild på mig och Kajsa, tror vi skulle börja 5:an eller något. Sjukt lika vi var när vi var yngre, dock inte längre. Nu är vi mycket snyggare, haha. Sitter här och är lite nostalgisk, det kanske märks.

Tips till alla oerfarna: Städa inte ett badrum så länge ni lyckas slippa! Ett ord. Vidrigt.

Och fick jag se Vampire diarys? NÄ det fick jag inte. Varför? För att jag har ett äckligt tyskaprov, ett numera kliniskt städat badrum, och på det en helt ogjort biologiläxa. Wiho.

Ett bättre tips (ett musiktips, yiha!): Matt Costa. Underbar artist! Man blir jätteglad av t.ex. Mr. Pitful, men många av hans mer sofistikerade ackustiska som t.ex. Sunshine är också galet bra. Check it out folks!

I'm not gonna paint it black when it's white.



Shiet vad stor den blev. Hursomhelst, sitter vid min käre mors dator, och på den fanns av någon outgrundlig anledning en mapp med bilder. Mina bilder. Från konserten jag var på förra våren, då jag var totalt beroende av Kevin Borg(!!), något jag knappt törs erkänna nu, när min musiksmak utvecklats till det bättre. Inte för att han är en dålig artist, men musiken, urk.

Men bilden är ju rätt tuff. Ändå.

Planerna för kvällen: Plugga, plugga, plugga, städa toan (hk-läxa), se vampire diarys, plugga, plugga, sova. Suck.

Jag får trösta mig med att om en vecka är jag i London. Om nu planen börjar gå igen, ryktet säger att de är inställda all over storbritannien just nu.

Don't know, if I let you try.



Sitter i datasalen på läxis. För er som undrar. Och eftersom jag definitivt inte känner för att gå till mitt skåp och hämta rätt böcker, så fördriver jag tiden med annat. Som att stirra med OND blick i vissas nackar, eftersom undertecknad inte riktigt förlåtit vissa för vissas beteende med tuggade apelsinklyftor. Just det.

Videon ovan är en fjolårsfilm som jag och min kära vän Kajsa (även kallad Kaj) gjorde, helt improviserat och busigt. Resultatet, aa ganska kul.


Wait Til you see my smile

Håller alla tummar för att jag ska få publicera detta ikväll, då mitt internet dör var 3dje sekund (TACK BROR!).

Dagen har varit mycket intressant, eller nej. Men vissa delar av den. Till exempel har jag kört Isaras *host host* otrimmade moppe, vilket var första gången jag överhuvudtaget körde en sådan, det var galet kul, CAN'T WAIT tills jag får skaffa mig en egen!

Ett att annat, mindre roligt exempel, är att VISSA extremt omogna människor i korridoren finner det som ett högst underhållande nöje att spotta tuggad apelsin i min rygg. Hämnd på detta SKA utföras, vet inte hur, när eller ens säkert på vem, men ändå!

Det är inte kul att lyssna på Itunes på min dator, det låter KRASH väldigt ofta. Och högt. Hjärtattacksvarning.

Sist men inte minst, ett stort GRATTIS till min vän Greta, som fyller 15 bast idag! Den jäveln kommer att komma in på eclipse i sommar, själv har jag inte riktigt listat ut hur det ska gå till för egen del...


The party don't start till I walk in

 

Tjao, snabbloggar i pausen på Desperate housewives. Dagens outfit ovan, glömde dock att sätta på mig den stora hopen av silverarmband efter gympan haha. Så, dom är inte med på bilden.

Prövade longboard idag, för andra gången i mitt liv. Det är galet kul, som jag kanske sa igår. Minne som en guldfisk, jajamen.

Listaaan:
T-shirt- H&M
Jeans- Cheap monday
(fast jag har gjort sönder dom själv)


I don't care who you kiss at midnight



Där har ni skjortklänningen, som jag sydde upp. När man bara mäter ca 155 cm över marken går det dåligt med kläder som når över knäna, då ser man extremt kort ut. Det är min uppfattning av det hela iallafall.

Har just varit och tränat basket för er som undrar, och blev extremt avundsjuk på ebbas longboard, såna är fett nice! Och dyra... Men en dag kanske!

Fick känslan av att jag lagt upp denna låt förut, men troligen inte, haha. Den är galet bra, vill jag lova!


Naive- The kooks

Blev hjälplöst förälskad



En bild från förra årets semester i Kroatien. Då var man brun vill jag lova!

Annat är det nu, haha, vitare än den vitaste vampyr. Är lite i twilightsvängen just nu, minns inte om jag sa det men pga lathet som inte för mig till stadsbibloteket så läser jag nu om twilightböckerna för typ 3dje gången. That's mee.
Med mina briljanata matematikgåvor kan jag nu med stolthet och lycka informera om att det, för min klass i varje fall, är 17 normala skoldagar kvar. Det är fan ingenting!! Sen har vi en temavecka, och det är bara kul, och sista veckan är typ brännbollsturneringar och grejs. FETT NICE!  

Jag är lite fast i sommartankar, det märks kanske.

If you never notice



Sitter och kollar gamla bilder, och denna är från vårterminen förra året, då vi klättrade i tavelsjö. Det var galet kul.

Vädret är mystiskt. Det är sol. Och moln. Och blåsigt. Lite lite varmt. Och kallt. Och, när jag var ute, så haglade det lite. Ett konstant minihagel, med tillhörande solsken. Mystiskt.

Sockerdricka eller myror i foten. Det säger folk. Men när jag var liten sa jag "stick i foten", och då skrattade alla. Men jag står kvar vid att det är det mest logiska, det är ju så det känns! Och så känns det nu. Det är därför jag drar upp det. Nu fick jag det sagt.


I'm ready for a summer romance

Hejhopp. Jag saknar sommaren... Därför bjussar jag på ett par härliga sommarbilder från förra, eller möjligtvis förrförra året. Bra att jag har koll.
 


Om jag fick bestämma skulle jag nu befinna mig på en grön gräsmatta, barfota, och grässtråna skulle kittla mellan tårna. Jag skulle ha på mig en av dessa klänningar jag nu i tidig sommaranda införskaffat, och det skulle bara vara ljumma brisar som träffade ansiktet.

En rödvit-rutig piknickduk skulle där finnas, och på den, en korg med jordgubbar doppade i mjölkchoklad. Solen skulle stå högt på himmelen, och några moln skulle där inte finnas tal om. Temperaturen i luften skulle ligga på mellan 25 och 30 grader Celsius.
Problemen skulle blåsas bort med vinden, och bredvid mig på piknickfilten skulle någon ligga. Någon är snäll, rolig och snygg. Någon skulle spela gitarr och sjunga fint. 
Jag skulle ha blommor i håret och någon skulle ha vit t-shirt. Bilarna skulle inte höras här, istället skulle det enda ljudet, förutom någons vackra musik och våra glada skratt, vara svagt vågskalp från näraliggande hav, och måsarnas skri i luften. Och de omgivande trädens lövsus. 


En sådan dag vill jag ha i sommar. Det vore helt jävla underbart.
 


Here we go again



Guess what? Dagens väder har varit regnigt och dåligt, men nu lyser solen igenom det tjocka molntäcket då och då. Passar ju bra, för snart kommer den lilla solstrålen på bilden hit.

Sitter här och njuter av Salems fina röst och musik, och är stolt över mig själv, har nämligen för första gången i mitt liv LYCKATS med att sy om ett klädesplagg. Bild på detta får vi se om det kommer, det är hursomhelst en skjortklänning som var alldeles för lång, vilket resulterade i att jag aldrig använde den. Men nu är den lagom. Har även hittat ett par jeans i garderoben som är rätt fula, så dom ska jag när tillfälle ges, göra om till shorts. Emma fixar!



You watch me bleed



Jaha, i-landsproblemen hopar sig. Det här var då klänningen jag kom över för ett par dagar sen, blev rätt kär i den. Hursomhelst, jag hade BESTÄMT mig för att den INTE skulle få tävla som skolavslutningsklänning men sen när jag prövade den hemma insåg jag att den var ganska mycket skolavslutning! Och nu har jag alltså TRE STYCKEN skolavslutningsklänningar, trots att det bara är en skolavslutning! Fast jag tror att jag stukit "ettan" från vallistan. Så nu äre mellan denna och den axelbandslösa. Ångest.

Har nu, i brist på bättre, stått på ett tak i 50 min och sjungit för mig själv. Det är ett ganska platt tak. Och det roliga är att man ser alla som går förbi, men dom ser inte en. Ett par förvånade "varfan kommer musiken ifrån?"-miner och sen en "okej om jag inte låtsas om något så hör jag det nog inte, jag är INTE galen.."-miner. Hihi.

If I could turn back time, I wouldn't keep a thing




Helt ovärt att vi fixade håren för det var rakt innan vi ens var framme vid brasan, haha.




Det var en kvinna som ropade Jessica till mig, lite kul, för hon kunde ju inte veta att jag känner henne. Men aa, när vi gör den här minen, väldigt lika!



Lite underbara bilder från valborg. Vi var, som ni ser, en hel del människor som samlades på Campus för att fira in våren, tog dock inte en enda bild på brasan, haha. På Campus var även Deportees och spelade, ett umeband, eller ja, dom kommer egentligen från Vindeln, och dom var helt sjukt bra! Så, lyckoruset av kramarna vi fick av dom resulterade i heliumballongsröster och asgarv, en underbar kväll alltså!


RSS 2.0