sometimes we all have bad days



Hola! Sitter här med mina kära vänner och ser på när dom lockar håret på varandra inför valborg. Vädret är pissigt utanför men här inne är det varmt och mysigt och Salem al Fakir spelas på högsta volym. Trevligt.

Bilden är från tidigare i år, tog den med min fars mobilkamera (believe it or not!) och jag gillar den starkt. Fast egentligen gillar jag inte hästar... (Lägg märke till den döda flugan!!!)

Dom hälsar förresten. Vännerna alltså. Dom försöker lära sig att säga "tjockt". Funderar på att föreslå talpedagog. Hihi.

dreaming with a broken heart



Ingen vet varför kvallan blev som den blev men så blev det. Jag orkar inte bli bra i fejjan när jag tar såna här bilder haha, det går fortare såhär.

Listan:
Lila tröja (långärmad egentligen)- Monki
Väst- H&M
Jeans- Cheap monday
Rosettdiadem- Monki


Sådärja. Vetefan om jag hinner med att fota klänningen idag, måste plugga innan vampire diarys börjar! Annars får ni se den någon dag framöver, den är fett nice!

Forget, I'm not sure I could...



I brist på bättre, en rätt gammal bild men aja. Eller egentligen 2 bilder. Hm.

Outfitbild kommer ikväll, kameran var slut på batterier. Som vanligt. Hursomhelst, var även på stan idag (slutade efter lunch, SJUKT nice!) och hittade en extremt fin klänning, och shopaholic som jag är kunde jag inte låta bli. Hihi. Den ska ni också få se.

Det är Forks-väder ute... Och jag läser om Twilightböckerna för 3dje gången för att jag inte tar mig i kragen och går in på bibblan. Och vi har kärlekstema på svenskan, intressant, kul och tragiskt på något vis. Kanske det tragiska är att så många fortfarande tror att kärlek är en dans på rosor.

Pyttsan.


Who's to say what's impossible and just can't be found?



Hihi, lite spexad men. Jag hade inget bättre för mig, och då fick det bli som det blev. Venne om man ser strumpbyxorna så himla bra på bilderna, trots att dom egentligen gjorde hela outfiten. Hoppas också att det ingår att mina ben på den högra bilden är i svartvitt på bilden. Man är snyggare uppochner, är min slutsats.

Hm, jag vet nästan inte vart ngt kommer ifrån!
Men ett försök:
Tjocktröja- Från vinden, hehe.
Strumpbyxor- mors garderob, hehe nr 2.
kjol- Gina tricot (fast den syns ju knappt)
örhängen- Glitter
Pilotbrillor (som jag INTE haft idag, bara på bilden)- Min brors, men dom är iaf av märket prestige.
 


Sleep through the static



Nä, det är inte min mage. Och jag vet inte om magen vill vara anonym. Så jag lämnar det. Men det är iallafall minnet av en helt sjuk kväll då vi roade oss med all möjlig kroppskonst.

Va' hende med statistiken? Jag hoppas nästan att det är blogg.se som laggar, annars blir jag ju ledsen!

Sitter här i dagens outfit (haha vad annars..?) som ni ska få se senare, hämtade en hel del inspriration från en FRIDA-tidning, och lyssnar på Johnossis nya platta. Den är mycket nice, har dock bara kommit till andra låten.

Jag har en snygg lillfingernagel. Notera: EN. Resten av mina naglar är obefintliga. Damn.

I'll be coming around

Woohoo. Johnossi kommer på Brännbollsyran! Woohoo Johnossi släpper ny platta på spotify imorgon! Woohoo... Eh... nej vänta det är inget större woohoo att jag nu ska göra en telefonintervju med min bror och hans flickvän. Men måsten är måsten, snark. Sen får jag trösta mig med ett avsnitt Desperate housewives. Ops, måste rusa, tiden flyger iväg!


Nyår ;P

I'm gonna be the one!


SommarSommarSommar!

Aja, det närmar sig så smått iallafall. Den där bilden är från förra årets midsommar om någon undrar.

Det börjar dra ihop sig för något skumt föräldraochbarnmöte som ska hållas på skolan ikväll. Tanken är ju att vi ska på klassresa i 9an, målet är numera hemavan. Om (äh vadå OM, vi SKA!) det nu blir av så kommer det säkert bli jättemysigt, har världens mest underbara klass vill jag lova! 8D

Känns fortfarande bra att vi slog killarna så HÅRT i "hoppa på trampetten och skjut basketbollen i korgen när du är i luften"-tävlingen vi hade på gympan, alla gångerna dessutom! Oyes.

En härlig låt (hon måste ha vart rätt pissed när hon skrev den?) :
Dickhead- Kate Nash

Hon låter förövrigt som Lily Allen.

Tack till Karin för tipset av artisten, som jag nu för vidare till er.

Why you beeing a dickhead for?



Kände bara att jag mest har egopix på mig själv här, inte okej. Det här är iallafall en bild från nyårsafton, innan vi drog iväg på festen. Från vänster: Kajsa, jag, Greta och Frida. ♥

Känns bra med lite medhåll om min riskabla åsikt där, och nästan skrattretande uppenbart att det bara är ett sätt att få fler regelbunda besökare! Men jag personligen tycker att om man inte ens ägnar en sekund åt vad själva inläggen faktiskt handlar om, då kan man fan inte vänta sig nån respons på sina frågor heller!

Och nej, jag vill inte bli av med mina besökare, men från och med nu, no answers om ni inte KOMMENTERAR. För det är ju det som är poängen, att man ska KOMMENTERA. Inte chatta. Sådärja. Nu fick jag det sagt.

Basket♥

Late night conversation



Ni måste tro att jag har dom där shortsen hela tiden. Men icke. Dock tycks jag ofta ta kort då jag har dom, haha. Hårbollen ska Rebecka ha creds för, hon är min personliga hairstylist när det krisar. Som efter gympan t.ex, då man haft trampett och allt har rasat samman, då finns hon där och gör det bättre, större och snyggare. Oyeah, thx ♥

DEn obligatoriska klädlistan:
T-shirt- Bikbok
Jeansshorts- Bikbok
Strumpbyxor basic black- H&M
Halsband- Gaaah jag kommer aldrig ihåg namnet på den affären! Hursomhelst sa någon att den gått i konkurs så whatever...

Funderar på att återgå till min blyertsteckning av Robert Pattinson, eller Edward CUllen... Men jag tror vi måste ha en paus från varandra, han går mig på nerverna!

It kills you when you're young



Åh, jag HATAR när datorn dör i samma ögonblick som blogginlägget är klart men osparat. Bara att börja om. Hursomhelst, videon ovan är inte min "vanliga" musiksmak, det får ni bara inte tro, men av någon anledning gillar jag denna. Och musikvideon också. Hon är så cool eller nått, bara skiter i hur hon borde va och går ut och äger hela världen med sin attityd. Fast ja, att festa som en idiot är inget jag uppmuntrar till nu, bara för det.

Appropå det, SNART VALBORG! Min facebookstatus skvallrar om att jag håller tummarna för en snöfri valborg. Fast... Det är fortfarande oroväckande många snöhögar i alla skuggiga hörn. Trots att solen lyser som aldrig förr! DOck vore det att ljuga om jag sa att  det var VARMT. Iaf för er i söder som då tror att jag menar något helt annat än 10 plus och blåst.

Ett litet btw: Är jag den enda som tycker att det är liiiite skumt att fråga hur man mår osv i bloggkommentarer? Är inte dessa forum till för att hålla med, berömma, säga ifrån, ja helt enkelt framföra sin åsikt om texten, låten, bilden osv? Det var vad jag trodde iallafall...

How can I move on when I'm still in love with you?



Extremt cool bild om jag får säga det själv. Lyckades fånga den igår på stan, min kamera nivet. Speciell.
Ser ni fågeln?

Ute är det halvmulet och jag har bara varit i rummet hela dagen... Men nu ska jag gå ner och äta en bit mjukpepparkaka, sen kanske jag överraskar mig själv med att gå ut en stund.

En bra artist jag kollade upp idag: Anna Ternheim. Finfint.

I can be brown, I can be blue








Sådär ja. Mer än så pallar jag inte ladda upp. Jag tror ni fattar iallafall. Såhär i efterhand kan jag verkligen inte tro att vi faktiskt gjorde nått så galet! Jag menar, inför hela umeå och så. Men det var jävligt kul så, det var absolut värt det! Och ni må tro att det var många snygga killar som vinkade, haha.

Vi posade i Gina tricots skyltfönster tills dom sa åt oss att gå, och vi stod ju helt stilla naturligtvis, och en gång gick en liten pojke fram till mig, på andra sidan glaset, och satte fingret mot rutan, och då vickade jag lite på huvudet så jag kom att se ner på honom, och då flög han 2 meter bakåt, såg helt skräckslagen ut! Extremt underhållande. OCh masken som Karin och Ragia har, den använde vi oss av på Mcdonalds när vi beställde glass, HAHA. Det är inte klokt hur kul man får ha!

Pop goes my heart

Sry för dålig bloggupdate idag, men det gav er ju tid att läsa allt annat jag skrivit! Hursomhelst, det har varit en fullspäckat dag, och extremt rolig!
Om det inte vore för att jag är jättetrött och egentligen måste stänga av datorn (den surrar i hela huset) så skulle jag visa er några extremt sköna bilder på röd, gul, grön, rosa och lila. Vi röjde staden idag om man säger så, tror nog att vi är upphovet till flers samtalsämne.
Mer om detta imorgon, då jag är piggare!

Anledningen till rubriken: Filmen vi såg ikväll, med Hugh Grant som avdankad popartist! Och nej, han kan inte sjunga fint. HAHA säger jag bara. Jag har dock glömt titeln på filmen...

You and your heart



Sådär ja. Ganska stolt för att jag lyckades balansera min lilla kamera på stativet som hör till filmkameran. En liten lista dårå:
Kjol- Gina tricot
T-shirt- Gina tricot
Halsband- present
strumpbyxor- H&M

Och ja, jag är rätt oseriös med mitt posande, det är så jävla svårt om man ska va seriös! Så jag kör lite crazyfejs haha.

Just ätit en extremt god middag och överväger att joina familjen en stund framför tv:n, om jag nu inte ska ut och iväg. Det är förvisso mycket möjligt ser jag nu.

Peace.

So tired, so tired of trying


Utsikten från mitt fönster. Min kamera har en stark förkärlek till grönt. Och jag har ingen kontroll.


Outfitbild kommer senare, om jag inte får blackout, min kamera var slut på batterier just nu. Om jag hade tid, eller tog mig tid, skulle jag fota den på morgonen för då är man snyggare. Haha. Just nu är jag galet trött men glad för att det är fredag tillslut.

På göra-listan står städa rummet. Det är ett kaos av kläder, dammråttor och läxpapper. Dåligt.

Imorrn ska vi göra en galen sak. Med vi menar jag mina tjejkompisar och jag. Tydligen blir det utklädning och sen en stadstur, kanske driva lite med folk. Så, bli inte rädda om ni ser oss, det är inte er syn det är fel på. Jag funderar på att vara helröd. Kanske måla mig i ansiktet...? Nä, nån måtta får det vara. Jag har glömt hur det är att skämmas. Det var lögn. Men när man är med mitt härliga gäng kan man inte bli generad, då är allt kul.


About you now


Jao, eftersom dagens outfit va rätt basic tänkte jag att jag kunde visa mina solbrillor istället. Fast planen är att införskaffa fler i år, jag gillar verkligen trenden med färgade bågar! Dom här är hursomhelst av märket BeYu, jag är inte säker på var dom är köpta då jag fick dom av mor min.

Sitter här med en kopp te och myser, har just sett på Vampire diarys. Och är väldigt nöjd för att jag sprang, är inte vida känd för min hurtighet direkt, om man säger så.

Jag vet att jag skrev detta på förra bloggen men det är en sån där låtrad som bara fäster sig i mitt hjärta:
 Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nått gott...

Finfint. Annars tycker jag synd om er som missat THE band of my heart, Coldplay. Och för er som undrar, deras bästa skiva är tveklöst Parachutes. Men bästa låten är nog ändå... Fix you. Eller The Scientist. FinFint.

Han grät men sa att allt va lugnt.


Hade bara lust att visa mina awesome skor. Eller ja, inte alla mina skor förstås, men aa, dom här. Som jag har mest just nu. Och om det nu inte framgick så SKA conversen va trasiga, hah.

Hade egentligen velat lägga upp låten "Ibland gör man rätt, ibland gör man fel" men den fanns bara som liveversioner på youtube. Men den här låten är också GALET bra:


Hollywood Hills- Markus Krunegård

Nu jävlar ska jag springa, summer 2010 here I come!

Bleed in your mind



Haha, så det kan gå. Det är inte min starka sida att posera framför kameran så det slutade naturligtvis i en hel del skrattanfall, som ni ser på bilden. Och till höger, min underbara vän Rebecka.

Det är nu jag ska gå ner, hämta väskan, plocka upp SO-böckerna och göra färdigt texten till den blivande planchen om 1700-talet. Så extremt otaggad på det vill jag lova...

Såg nyss vänner-avsnittet som gick på tv. Det är, för dom som mot all förmodan missat det, den bästa serien av genren som nånsin gjorts och nånsin kommer att göras. Tråkigt bara när man sett alla avsnitt flera gånger, även om man bara inte KAN lessna!


This is my life

Okej, ställningen är nu (med kommentarer från folk från allmänheten som inte orkar kommentera här) 5 lika till båda klänningarna. Det är fan i mig spännande, så nu måste ni ju lägga dom avgörande rösterna!

I brist på bättre bjussar jag på dagens outfit, och alla creds till Rebecka som hjälper en nödställd dam utan stativ att ta galna bilder på egot herself. Men hon ville ändå helst va bakom kameran så...


Då ska vi göra en liten lista då:

Kavaj- second hand, ursprungsmärke Mexx
t-shirt- VILA
Halsband- Glitter
Diadem- Monki
Linne- H&M
Tights- mammas

Sådär ja, hoppas ni gillar't! Stod väääldigt länge med locktången imorse, det är galet drygt! Men tillslut så, haha. Bra tips om man inte känner för att tvätta håret!

Det är en principsak



Okej det var den enda bilden jag hade sparad på min skolanvändare. En ganska skön bild när allt kommer omkring. Sitter i skolan nu för alla som bryr sig, fast nu börjar vi så ciao.

Sing this lullaby for yourself.

Hm, mycket intressant. Det är blandade åsikter vill jag lova! Om man räknar med rösterna som inte står på bloggen så har vi typ 5 på numero 1, och... 3 kanske på den andra. Fast nu glömde jag om det var så. har sovit dåligt dom senaste nätterna. Hursomhelst, ni som inte lagt era röster kan göra det såklart, själv ska jag fortsätta fundera, men jag uppskattar era åsikter gott folk!

Kvällen bestod av gitarr och desperate housewives och halva cougar town, jag som skulle göra bort lite skolarbete! Fan. Aja, det var ju mycket roligare såhär iallafall. Nu ska jag sova hade jag tänkt mig.


blogglovingrejs, det räknas inte som ett inlägg!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1708238/somekindofpeace?claim=ynpkkaubupu">Följ min blogg med bloglovin</a>

The news were spread all over town



Sådärja. Fast jag måste tillägga 2 saker som ni ska ha i bakhuvudet. Eller 3 faktiskt. Den första klänningen gör sig mycket bättre på bild, den andra är snyggare i verkligheten än här. Och jag lär ju ha mer accessoarer vilken klänning det än blir, och mindre... gummisnoddar och shit på armarna. Och en 3dje grej, att jag ofta har svart bakgrund lr liknande på mina outfitbilder är inte för att jag fuskar fram hur jag ser ut, jag har bara ett så flummigt rum att det blir svårt att fokusera. Jag tycker att man ska vara stolt över sig själv hur man än ser ut.

Så, tell me, vilken är mest skolavslutning, vilken är snyggast, aa ge mig er åsikt helt enkelt! Minst 5 kommentarer innan jag bloggar igen, mohehehe.


For your entertainment


Sådärja. Rätt dålig kvalla på min mobilkamera men typ sådär ser den ut. Ska visa den andra senare och en bättre bild på denna så ni kan hjälpa mig med vilken som passar bäst till skolavslutningen, som sagt.


En liten stekarbild på Rebecka och mig, överväger allvarligt att köpa dom där brillorna haha, dom har BLÅA BÅGAR! Awesome.

Och Isa, jag skrev det ju på facebook, hihi.

I don't know what I've done

Tjao folks!

Veckans första skoldag är till enda, och den var inte särskilt lång. Så, eftersom vi slutade runt 1 (tacka vet jag reflektionsmåndagar!) så begav sig jag, Rebecka, Greta och Jessica ner på stan för att shoppa lite. Eller, jag hade inga shoppingplaner egentligen, försöker spara mina pengar till min Londontripp i maj, men iallafall, så lyckades jag få tag på klänningen jag prövade när jag var i Östersund! Då hade jag inte ett öre på fickan men nu fick jag låna pengar och köpte den! 
Min mobil dampar och jag är lat så jag orkar inte fota den med kameran nu, men jag ska absolut visa er inom en snar framtid! Har dessutom lite beslutsångest vilken som passar bäst på skolavslutningen, har en som jag köpte för ett tag sen också... SVÅRT!


Har en kompis att tacka för en ny artist som är tillagd på min favoritspotifylista. Artisten heter då Missy Higgins och hittills har jag inte hunnit lyssna igenom alla hennes musik men hela topplistan (om man då har spotify) är helt awesome! Favoritlåten heter Stuff and nonsense, superfin låt.

Har ju inte hunnit nämna här på nya bloggen vilka som är världens bästa artister/band. Inte ens jag har något riktigt namn på min musiksmak, den är förvirrande blandad, men största idolen eller vad man nu kallar det är utan tvekan Jack Johnson. Han är helt jävla galet obeskrivligt underbar. Texten på min header kommer från en av hans låtar, som heter Bubble toes. Jag kan nog inte välja ens dom...5 bästa av honom för alla är bara bäst! Men.. Flake är ju bra. Och banana pancakes. Och Same girl. Och och och... Aa jag kan hålla på så i en evighet.
Taggar den 1 juni då hans nya album släpps!!

Oj vad mycket text! Snark.


Bara t-shirten jag har på mig idag. Dagens outfit var inte mycket att hänga i julgranen, rätt basic.


I think there is blood in my veins.



Låten som inspirerade mitt bloggnamn. Lite smått hemskt att det var just med Sarah Dawn Finer. Men å andra sidan sjunger hon ju jävligt bra. Jag vettefan vrf den här versionen börjar som den gör men i samband med att gitarren drar igång, då drar den riktiga låten igång.

Det var sista för ikväll, jag svär.

Let me hold you, for the last time, it's the last chance to feel again.

Om nån nu skulle undra så försvarar jag mig med att det händer nada på söndagar. Och att jag kompenserar alla framtida dagar då jag inte kommer hinna blogga.

Bilden nedanför är en skum, improviserad sak jag ritade på en SO-lektion då jag inte alls kände för att lyssna på läraren. Det var med en sån där dålig skolblyerts så det ser ut som en skiss, haha. 



Ingen vet varför den här bilden blev så liten men det är iaf lite grejer jag kom över, helt gratis, när jag var i Östersund nyligen. Dom gick nämligen och delade ut presentkort där, så då passade jag på och köpte sånt man aldrig annars orkar lägga pengar på.

brighter then a star in my eye

Sådär, datorn är omstartat och här kommer lite bilder i en salig blandning. Först ut, en annan god vän till mig, Kajsa, som var med mig i hemavan i år. Jag är imponerad över vad min kamera kan hitta på ibland, den är helt oredigerad faktiskt.



Sen har vi ännu en minst sagt speciell sak i mitt liv, min katt, Pepsi. Hon tyckte det var en alldeles utomordentlig ide att gömma sig i min garderob, bland mina kläder. Jag höll inte med henne.


Sist men inte minst, en outfit jag hade för flera veckor sedan, tog kort på, skulle lägga upp på dåvarande bloggen och DAMN IT, jag kan inte längre logga in på den hemsidan! Ett av min dators påhitt. Så den har legat kvar på datorn, ovisad, så jag tänkte att det var lika bra att visa den nu. Jag gillade den, även om ordet flygvärdinna förföljde mig dagen lång och lillebror, 7, frågade varför jag var utklädd. Sånt man får ta om man gillar lite crazy outfits.

That was a bad time

Hejhopp. För er som undrar, JA, jag kör på samma koncept som på förra bloggen då vi kommer till rubrikerna, bara en randommening från låten jag lyssnar på för tillfället. Just nu heter låten "Givin' it up", med Josh Rouse, mycket bra vill jag lova!

Jag är en musiknarkoman.

Mamma meddelade just att hon ställt mig i kö till musikskolans gitarrundervisningsgrejsimojs! Så, när det nu blir min tur, vettefan hur lång tid det kan ta, så ska jag gå i gitarrskola! Det blir nice, då kanske jag faktiskt blir bra på riktigt, just nu äre lite Phoebe Buffey (STAVAS?) över det hela. Och ni som inte vet vad jag menar, PINSAMT gott folk.

Bilder kommer nästa gång jag sätter på datorn för den har för stunden lagt sig i läget "Om du försöker lägga till en bild i inlägget hänger jag mig mohahaha". Den är väldigt... Speciell, min dator.

You never were, and you never will be mine!

Hello people!! Äntligen har jag tagit mig i kragen och med hjälp av min goda vän Rebecka fixat en ny blogg! Är inte helt med på hur allt funkar på blogg.se än men med tanke på att jag ju faktiskt har en blogg här redan tillsammans med just henne (www.bjossen.blogg.se) så har jag ju ändå lite koll. Designen är inte fullspikad än men eftersom jag hade mer lust att blogga än att fortsätta med den just nu, så gör jag det. Bloggar alltså.

Ni som inte följt min gamla blogg men av någon lustig anledning hittat hit nu, välkomna! Jag är en sån där tjej som bara bloggar om allt och ingenting men av nån anledningen ändå är väldigt fäst vid det.

Om man vill ha en aning om vad den här bloggen kommer att handla om (jag har iförsig ingen aning om det själv men) så kan ni ju alltid kolla in den gamla bloggen, innan den raderas (usch vad hemskt det kommer kännas!): www.lillemma.devote.se . Där får ni också förklaringen till varför jag ger upp den.

Aa men det duger ändå som första inlägg tycker jag.


RSS 2.0