Dom säger att katter har nio liv, jag tycker att jag förtjänar åtminstone fyra



Hejhoppoo. I'm back in the Fysikklassrum. Varvat med fina fysikanteckningar skapar jag hemska devilbilder av min katt. Jag tror att hon blev tappad på huvudet när hon var liten. Hon är nämligen gravt efterbliven. Liksom, vilken katt ser ut en enda familjemedlem (jag) till offer, och biter denne i ASET varje gång man sätter sig för att ta ett välförtjänt fika. När man sedan fräser "LÅT MIG VA!" sitter hon bara där med sina hundvalpsögon(?) och jamar bedjande "Släpp ut miiiiig". Exakt, djupt störd katt. Å andra sidan är hon ibland väldigt mysig och fin också. Man kanske blir speciell om man döps till Pepsi. Det var i alla fall inte mitt fel.

Nu ska jag räkna sekunderna tills klockan slår halv och det är luuunchtime.

I don't wanna be anything other then me



Hallåhallå! Har just käkat lite fruitas och tänkte tipsa er om ett superduperenkelt men ack så gott eftermiddags"godis". Jag kanske är ensam om detta, men jag tycker att äpple blir så otroligt mycket godare om man skivar upp det på en tallrik! Knäppt kanske, men åtminstone räcker det längre. Blir den såkallade "chips-effekten", utan att det blir onyttigt.

Förresten, jag har tänkt på en sak. När jag är ledsen över något, blir jag väldigt tystlåten och tillbakadragen. Då tror alla i min omgivning att jag är sur. Då BLIR jag sur, för att alla tror att jag är sur. Och när jag blir sur, då fräser jag åt folk. Vilket gör att de istället totalt undviker mig. Det är ett riktigt dåligt händelseförlopp... Bäst att vara glad och glömma bort varför jag inte är det. emodeppemodeppemodepp.
Jag har ju en massa fina helger att se fram emot!

What goes around, comes around



Hola amigos! Började fundera lite över enkäten vi gjorde som jag nämnde igår. Den var så sjukligt full av förutfattade meningar om oss ungdomar! Tre sidor om hurvida jag missbrukar alkohol, två sidor om mitt eventuella missbrukande av alkohol leder till oskyddat sex, 1050 sidor om mina knarkvanor och ytterligare några om mina problem i skolan. Jag hade bara lust att skriva över hela framsidan att detta inte gäller mig. At all. Visst, naturligtvis finns det massvis av ungdomar som har dessa problem, och då är det ju bra om de får hjälp vilket säkert såna här enkätundersökningar kan leda till... Nog för att det här var anonymt och troligen bara hjälpte vuxna att sätta statistik på antal problembarn i Sverige.

Det som gör mig så irriterad är att vuxna älskar såna här grejer. De älskar att försöka få insikt i vår vardag genom att göra blindtester på hur vi lever och lär. Sedan fyller vi arton och då är det helt lungt att supa oss fulla varje kväll, inte fan bryr dom sig om vi blir på smällen 24 gånger om. Då är det ju vårat ansvar som myndig medborgare att sköta sig. Men tills dess, blir vi åtsagda att med ett leende på läpparna sitta och fylla i frågeformulär om saker som för många säkert är högst privata och känsliga. Jag vet, jag vet, nu låter det som om jag har alla möjliga sorters egen skit angående detta som gör att det blir känsligt, men så är inte fallet. Jag undrar bara hur många protester som jag skulle få bemöta om jag samlade en motsvarande mängd vuxna i vår aula och började dela ut enkäter med frågor om deras liv. Jag misstänker starkt att det skulle låta "Vi KRÄVER att få veta vad detta ska vara bra för", "Ni ungdomar har ingen rätt att ställa så privata frågor" och "Hur kan ni ens tro att någon som jag skulle ha drogproblem?".

Kanske låter jag bara som ännu en upprorisk tonåring som talar utan fakta. Men det är väl kanske också precis just vad jag är? De säger att vi alltid ska ha så mycket åsikter om allt, och att vi alltid tror att vi har så rätt. Men säger de inte bara så för att de är precis likadana då?

Alla människor tror att de har rätt om saker. Jag undrar vem som har facit.


The sounds that I here when I lie awake in the dark







Såhär ser jag ut idag minsann. Det är så underbart med såna här veckor, lite prov och mycket sol. Fast det var ruggigt kallt idag tyvärr, inte kul att behöva sätta på sig helvetes-vinterjackan när man väl plockat fram vårutstyrseln. Anyhow, här ser ni ännu ett fynd från i söndags, en underbar skinnskjorta för ynka 50 kronor, älska second hand! Visste ni förresten att min käre far ringde från USA i helgen och undrade om jag ville ha ett par converse? Så imorgon när han kommer hem blir jag ägaren till ett par marinblå converse, underbart!

Skor- Cheap monday, skjorta och ring- Second hand, strumpbyxor-mammas

Förresten är jag less på folk som anser att mode och hjärna inte går ihop. Folk med såna åsikter gör att jag blir osäker på vem jag vill vara egentligen. Jag har så många sidor av mig själv att jag inte vet vad som är mest JAG. Jag antar att jag är väldigt inkonsekvent i grund och botten.

I thought love was only true in fairytales






Hallåhej! Idag har jag på mig denna söta, prickiga klänning som jag köpte på bloppisen igår. Matchade med ett ormskinnsbälte från mammas garderob, enkelt men fint. Skorna är samma som ni såg i förra inlägget, de har jag förvisso inte vandrat runt i under dagen, då det fortfarande är lite halt. Men snart så!

Klänning (som är en stor tröja egentligen)- Second hand, Skor- Second hand, Skärp- Min mammas

Vårsolen lyser genom fönstret och får människor att le

Gud vad jag taggar Umeå Open till helgen. Håkan Hellström, Säkert!, The Magic Numbers och Miss Li är några jag ser fram emot att se bland mycket annat bra. Det kommer bli två underbara kvällar/nätter utan sömn men med mycket glädje.

Det är sånt här jag sitter och tänker på när vi har långa lektioner med tråkiga genomgångar. Dock är det facinerande att lyssna på hur jääävla sjukt andra världskriget var. Fyfan alltså, hur kan MÄNNISKOR resonera så galet? Jag hoppas bara att världen lärt sig tillräckligt mycket från detta för att inte låta det hända igen. Ut med Jimmie Åkesson osv...

Fel i hjärnan




Hellu! Dessa extremsnygga skor haffade jag på bloppisen igår för mirakulösa 100 kronor, är helt kär i dem. Som alla skor är de snyggare på men det lär väl komma bilder på det så småningom. Just nu sitter jag nämligen i aulan och har just genomfört en randomenkät angående helt irrelevanta saker i mitt liv. NU ÄR DET LUNCH, lycka!

With great power comes great responsibility



Tjululu! Idag var jag och mina kära vänner på bloppis, och det var väldans trevligt. Fick bland mycket annat en goodiebag med mig hem som innehöll den här fina spindelringen, ett doftljus och en tvål. Nice. Fyndade en massa grejer som jag inte har tid att visa er just nu, det kommer under veckan istället!

Jag har just ägnat en underbar timme i badrummet, duschade, hade ansiktsmask, gjorde pedikyr och manikyr osv, allt sånt där som man aldrig hinner annars men som är så härligt när man väl tar sig tid.

Fisken på land är ledsen, där hamnar man i en skål






Ah, tog lite bilder utomhus i det fina vårvädret. Lite kul att pigga upp en relativt färglös outfit med rosa nagellack sådär. Har ju även köpt ett par nya glajjor för ett par veckor sedan, har äntligen funnit de ultimata. Nog för att alla har typ sådana men man kan ju variera med andra också.

T-shirt- Fred Perry (MQ), Jeans- Cheap monday (Weekday), skor- DNA, Väst- H&M, armband- ärvt av gammelmormor, Nagellack- H&M, Solglasögon- Monki

Nu sitter jag här och lyssnar på disney-soundtracks på högsta volym och njuter av en härligt ledig lördag. Tror banne mig att jag ska städa rummet och sedan se lite One Tree Hill, underbart!

Tänk att dom simmade i havet en gång



Godmorgon vänner! Morgonen började bra med att jag fick tillbaka ett engelskaprov med ett MVG på, sånt smäller ju aldrig fel.

Örhängena på bilden ovan har jag hittat i min mors smyckeskrin, och hon berättade att hon fått dom när hon var ung av sin dåvarande italienska pojkvän Roberto. Örhängena är egentligen målade hajfenor, vilket jag tycker är ganska ballt. Älskar smycken/kläder med en historia bakom!

Nu börjar visst tyskan.

Kanske en dag att folk pekar tänker att jag är någon annan



Några av mina ringar som jag spred ut över golvet härom kvällen när jag rensade upp bland alla mina smycken och allt smink. En del av dom är nya faktiskt, har inte passat på att använda dom än bara. Måste lära mig att inte bara köpa ringar som passar på ringfingret, då kan man inte ha särskilt många samtidigt...

Nu ska jag äntligen krypa i säng, har pluggat i över en timme nu. Usch vad överskattat egentligen. Men imorgon är det fredag, hallelujah!!

(Har ni förresten märkt att jag börjat hitta på egna små skumma rubriker på senare tid?)


Med randiga ben spatserar jag fram längst med gatan där jag bor





Tjululu! Lite snabba bilder på dagens klädsel innan jag byter om och tvingar mig själv iväg till gymmet, fyfaen.

Jeans- Second hand/hittade i min garderob en gång, Tröja-Monki, Kavaj-Second hand/ärvd, diadem-H&M

Vad trött jag blev nu... Helst av allt skulle jag begrava mig i sängen med en stor kopp varm choklad, en fet godispåse och en bra film. Och helst en mysig pojkvän eller någon av mina fina vänner. MEN VILL MAN BLI FIN FÅR MAN LIDA PIN! Heja mig för att jag tar tag i mitt liv.

The party don't start till I walk in



Charmig kalasbild från när vi firade Fredrik i fredags. Längtar till helgen! Har en sån där äckligt lång dubbeltimme i fysik igen, så extremt överskattat. Kan inte förstå folk som går natur frivilligt, men det kanske bara är jag.

Nu ska vi tydligen göra någon hittepåuppgift, men snart, snart är det helg och helgplanerna är redan många!

And I caught your eye as we walked on by



Godmorgon kära människor! Har precis inlett dagen med en svenskalektion där vi inte kommit särskilt långt med grupparbetet alls...

Tänkte hur som helst bara tipsa er om dessa två budget-sminkprodukter jag använder som är riktigt grymma! Pudret är från Lumene och går på otroliga 79 riksdaler, och naturligtvis skiftar det från person till person men för mig fungerar det superbra. Min hy mår inte sämre av det heller, börjar nästan misstänka att det motverkar finnar... 
Eyelinern köpte jag bara härom dagen, fick tips av Rebecka, och jag var väldigt skeptiskt till en H&M-produkt men to be honest är det den bästa eyelinern jag testat. Håller galet bra och kostar nästan ingenting, bara 29 kr!

Dom säger att det ger otur att stå under en stege





Skönt att kunna cykla hem i lugn och ro och inte känna stress över ogjorda prov och läxor för en gångs skull. Istället tog jag mig tid att fota det jag har på mig idag, och hittade även en stege i mina föräldrars sovrum (vilket var ganska udda egentligen). Jag har fått många kommentarer om dagens klädsel, allt från att jag ser ut som en rocka-billy med fel frisyr till tjejen på bilden som säger något i stil med Yes we can... Vet inte riktigt hur jag ska tolka detta.

Hur som helst är det ju kul att sticka ut lite, och jag fann för första gången ett bra sätt att bära min egentligen alldeles för långa jeansskjorta som jag ska tvinga Siri att sy upp nån dag.

Shorts (de börjar bli en favorit på sistone tydligen)-London, Jeansskjorta-JC, Klocka-Storm (fast jag har ärvt den), Huvudduk som egentligen är en sjal- Fynd i mors garderob

Jag börjar närma mig allt jag längtar till, det känns fint. Tyvärr har jag ända sen barnsben varit grymt otålig (mamma, är vi framme snaart?!) vilket ofta visar sig på allt jag slarvar med. Så jag önskar att allt kunde hända nu, nu, nu och inte snart.


I'm so happy and that ain't wrong

Åh, idag har det varit en sån där underbart fin dag då allting varit bra. Jag älskar såna dagar. Vi slutade vid två och tillsammans med en massa fina människor gick jag ner på stan och köpte årets första glass (Magnum strawberry white, vad annars?) och avnjöt denna i vårsolen mitt på torget. Alla var glada och hade solglasögon och man kände bara vår, vår, VÅR. Sånt gör mig glad. Jag gillar att vara glad. Jag ska vara glad oftare. 

Här är en bild på mig när jag är glad. Jag tycker inte att vi ska börja prata om den, jag kommenterar den helt enkelt med att ibland måste man bjuda på sig själv litegrann...
 
 



Det ligger smycken all over my floor så det är jag bäst att jag tar itu med detta innan katten äter upp dom.

I'll be there for you when the rain starts to pour



Tänkte bara inleda lite random med att säga att Greta är en fin vän som jag älskar väldigt mycket. Minnena jag har med henne är ganska oförglömliga och jag hoppas att jag aldrig kommer att förlora henne, även om man klantar till det ibland!

Nu ska jag gå vidare med att prata om nått annat hittepå. Har ett ämne jag gärna skulle ta upp men det kräver nog sitt eget inlägg, har på känn att det skulle kunna bli en sån där lång mördar-text utan bilder. Dock måste jag påpeka att världen spårar ur lite då folk inte längre "orkar" ta sig igenom blogginlägg som är längre än ett kort stycke. När jag var mindre, och internet fortfarande var ett mystiskt begrepp i min värld, då läste jag långa böcker dagarna i ända. Nu har jag varken tid eller ork att göra sånt längre, man blir mer och mer rastlös, vill att saker ska hända hela tiden. Det är synd egentligen.

Nu ska jag se Vänner, äta fralla och dricka te, det är sånt jag gör bäst!

 


Sluta dröm om det ljuva livet, du kommer aldrig va med om det




Lite close-ups på några av mina ringar. Rosen fick jag när jag var ganska liten av min storebrors storasyster som inte är släkt med mig. Kaos. Rosetten hittade jag en gång på gatan, tvättade upp den och poff så var den glansig igen. Den med prickar på har jag ärvt av min gammelmormor. Nallen är egentligen min lillebrors men den är väldigt fin. Jag har snott den lite. Den ligger i min säng. Mohahaha.

Lagomt slut i kroppen efter ett härligt afropowerdance-pass, och ser fram emot middag om en halvtimme. Det blir så skumt med mattider och grejer på helgerna, idag har jag endast ätit lite pyttipanna till... Frukost. Om jag inte gick i skolan skulle jag inte ha några rutiner över huvudtaget tror jag. Det är därför jag är så dålig på att blogga ibland.

Inlåst i ett hotellrum och kan inte komma ut








Hola! Är påväg i all hast för att cykla (med betoning på CYKLA) till rödäng, vilket kommer ta grymt med tid. Jävlar i det att man alltid ska missa efterrätten på helgerna! Körde förresten på lite underbart barnslig stil idag med hängselbyxor och grejer. Känner mig som barn på nytt.

Hängselbyxor- second hand/fått av Kajsa, body-gina tricot

I'm not the one you are




Stabila webcam-bilder på dagens. Får jag tid över i eftermiddag ska jag försöka ordna bättre bilder. Nu måste jag hasta iväg till skolan, höres folks!

Jeans-cheap monday, hängslen-ärvda av mormors far, t-shirt- ärvd av mor

Fri som en fågel



Såhär ser vår klasströja ut, som kom tidigare i veckan. Det är ett internt citat, så om ni inte klurar ut det så är det ert problem.

Annars är jag ganska lycklig över att det vara är en kvart kvar, har härdat lektionen genom att se på Vänner på min dator utan ljud. Tur att det är textat. Det är väldigt underhållande att se utan ljud to be honest.

Gud vad skönt, vi har nada läxor till imorgon, jag är helt fri från kvart över tre tills jag ska sova. Fri som en fåågel. Hallelujah.

Grundtillstånd= alla elektroner befinner sig där de bör vara och ingen annanstans



Jag stirrar. Jag har snott Siris minneskort. Jag är less på fysik fast det är som samtidigt ganska chill för vi gör ju absolut ingenting. Eller vi ska kanske lyssna men varje gång jag tittar upp konstaterar jag bara att läraren har en knallgul Lyle & Scott-tshirt, sen fastnar jag där. Han ser även lite ut som Kevin Borg, läraren. Japp, vi har dubbeltimme i fysik. Party. Om en timme och 20 minuter är det lunch...

Jag gäspade just så stort att min käke knakade. Det kan inte vara bra. Undrar om man kan anmäla skolan för det..? "Käkproblem allt vanligare, eleverna skyller på skolans förmåga att framkalla kopiöst stora gäspningar." Vore ju något. Funderar på att genomföra experimentet: Hur många gånger hinner man blogga under en dubbeltimme i fysik? Kan bli rätt många ändå... Återkommer om detta.


Don't you ever grow up, you could stay this simple

Ikväll har jag hunnit skriva en lång analys på min svenskabok, Män som hatar kvinnor. Den var... Äh, jag vet faktiskt inte! Alla vuxna har ju läst den (och jag undrar fortfarande varför) så jag tänkte att den måste ändå vara riktigt bra. Vilket den var, på sätt och vis. Den var bra skriven, extremt klurigt uttänkt och den var gripande. Jag tror bara att jag hade förväntat mig mer spänning. Den blev så långtråkig till och från, med alla långa tankegångar och krångliga återvändsgränder. När jag sa det här till min mamma ryckte hon på axlarna och sa att det var skillnaden mellan ungdom och vuxen-litteratur. Att det var något man fick lära sig, att allt var mer utdraget och komplicerat. Det fick mig att fundera, varför måste det vara så? Varför ska vuxenvärlden alltid vara så komplicerad och invecklad, varför ska allting alltid göras svårare än det är?

Något jag alltid tyckt mina föräldrar och lärare och äldre släktingar varit experter på är att kringgå simpla fakta med en massa utläggningar och tomt babbel. Att det alltid tagit så lång tid för äldre människor att komma fram till slutsatser och ta beslut. När man var liten valde man glass efter vilken som såg finast ut. I vår ålder efter den som man vet är godast, eller möjligtvis billigast. Men vuxna människor, dom ska alltid stå och fundera så jävla länge! "Jaa, men jag vet inte om jag orkar den... Njaa, det var väl onödigt dyrt för en så liten glass? Men vit choklad och jordgubb, blir inte det väl sött? Jag vet inte ens om jag vill ha en glass, måste ju tänka på vikten..." Och som litet barn stod man där och suckade och hoppade otåligt upp och ner, "Kan vi inte bara betaala nångång mamma?" och som tonåring himlar man med ögonen, "Men bestäm dig då, det spelar väl inte sån jävla roll!".

Jag vet inte varför vuxna alltid ska krångla till det, kanske kommer jag att förstå när jag blir äldre. Men om jag, 45 år gammal, fortfarande känner att Stig Larssons böcker har förmågan att få en att längta tills man når slutet, tänker jag fortsätta läsa Harry Potter och köpa varenda glass i hela sortimentet bara för att det går.

Ni måste ju inte läsa om ni inte vill.


Waiting for the moon to raise







Hellu! Köpte en jacka idag som ni ser, som jag är helt förälskad i. Lite kallt att använda den just nu dock, soligt eller ej så är det fortfarande runt 10 minus. Huvva. Sinnesjukt billig var den iallafall, halva priset på H&M, 250 ynka riksdaler! Fast ibland blir jag rädd när jag inser hur mycket pengar som läggs på kläder, det är så onödigt egentligen. Insåg att jag inte handlat i princip någonting sedan jullovet. Och det har ju gått bra ändå.

Annars har jag fastnat big time för hela den här klä sig i ljusa nude och jordfärger-trenden. Älskar! Önskar bara att man kunde ha bara ben, allt blir så mycket finare då... Som lösning på detta köpte jag ett par strumpbyxor idag i ljusbrun/hudfärgat med rosor. Väldigt fina. Förövrigt är jag helt kär i min nya plattång, GRYM.

Shorts- London (zara), skjorta-Hittat längst in i garderoben, skärp- ärvt från mormors mor, strumpbyxor-MQ

Nu ska jag återgå till att spela Sims, för så cool är jag.



Don't give up the fight




Tycker nog att min bror har en extremt bra känsla för stil med tanke på hans åtta fagra år. Jag roade mig med att styla hans hår lite såhär på tisdagskvällen istället för att göra det jag ska. Imorgon ska pojken nämligen på sitt första disco, spännande!


What you gonna do now?

Om jag hade tid skulle jag fota kjolen jag har på mig idag som min mor sydde när hon gick på högstadiet. För det tycker jag är ganska tufft. Men nu råkar det ju vara biologinationella imorgon, så om jag inte på något mirakulöst vis känner att jag har koll på läget innan klockan nio (DÅ DESPERATE HOUSEWIFES BÖRJAR IGEN, LYCKA) så lär jag ju inte hinna det.

Idag har det ändå varit en ganska bra dag skulle jag säga. Det var sol imorse när vi åkte längdskidor, vilket var fint. Vi hade en otroligt skum men charmig vikarie på engelskan som var från dalarna men talade "rikssvenska" med inslag av dalmål, och hade ambitionen att flytta till Finland "för det är där allting händer". Han lärde oss om det engelska språkets historia. Spårat att britterna sålde knark till kineserna för att få dom att sälja sina prylar...

Jag har även cashat in 600 kr, lyckades tillslut sälja min mobil. Awesome. Imorgon fortsätter process "tjäna in pengar", ska försöka sälja min gamla Mp3/mediaspelare (som är freaking awesome, upptäckte just att det finns tetris på den!) till Ragia. Snart är jag rik. Funderar även på att starta bloppis-verksamhet här. Men då måste jag fixa fler läsare först. Och hitta något mer att sälja i mitt rum. Vem behöver jobb när man kan sälja saker typ?

The Magic Numbers (kommer också på Umeå Open!)

Do you remember when we first met, I sure do


Tjululu! Sitter här och vill dö litegrann, tack biologi-nationella osv. Hur som helst blev allt lite bättre när mamma kom hem med denna grymma plattång från Björn Axén tools. Hallelujah. Särskilt som min gamla trotjänare helt lagt av.

Lustigt nog blev jag mest less när dagen inleddes (efter att ha stressat som en tok på morgonen för att hinna) med att musikprovet (som jag pluggat till massor UNDER LOVET) var inställt, vilket innebar hål första lektionen och en massa onödigt bortslösad lovtid. Vi fick förresten våra klasströjor idag, fast jag skäms mest över det löjliga namnet jag valde att ha på. Aja.

ÅÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ BESVIKEN, ARG... OCH LEEESS. Och dessutom blir jag ju alldeles deprimerad på mig själv som tar ut sånt i bloggen, ska sluta med det. Hört den förr eller? DET ÄR PRECIS SÅNT HÄR SOM GÖR ATT JAG VILL LÄGGA NER BLOGGEN. Det är så lätt att börja waina liksom.

Okej, positive thinking... Om tre veckor är det Umeå Open. Jag börjar snart räkna sekunder. Jag har för lite att se fram emot.

innan för många hade förklarat hur det fungerar



Guten nacht! Sitter här och försöker pränta in saker som att Mozart skrivit "Eine kleine nachtmusik", har nämligen ett trevligt musikhistoria-prov imorgon. Tur att jag läser tyska, alla gamla kända musiker tycks vara från tysktalande länder. Btw, förhöra varandra på skype fungerar asbra.

Annars har jag ganska nyss kommit hem från en extremt härlig semester uppe i Hemavan, med massor av snowboard, bastu, Harry Potter, sol, snö, mjukisbyxor och mat. Kom även underfund med att jag och Kajsa varit där tillsammans 5 år i rad nu. Traditioner är trevligt.

Såsom alla andra i min ålder så deprimerat konstaterat så börjar skolan på nytt imorgon igen, huvva. Men om 3 veckor är det Umeå Open, det ska jag gå runt och säga till mig själv tills dess så blir allt lite lättare. Och om 4 veckor är jag tillbaka i Hemavan igen, med hela klassen. Grymt.

Jävlar i det, sa polaren Per



Godafton gott folk! Sitter för närvarande i Jessicas säng, vi har just sett den fina filmen Letters to Juliet (se den om ni känner för en rörande vacker kärleksfilm) och nu är vi väl snart påväg att sova. På torsdagmorgon bär det av till Hemavan för oss båda, dock inte i samma bil. Trevligt nanting ska det bli iallafall, särskilt som halva umgängeskretsen tycks vara där samtidigt. Då kan jag ju också upplysa er om att det inte blir någon bloggning, blir såkallat internet-avskärmad för ett tag.

Polaren Per är kärlekskrank är en låt utan dess like. Särskilt fin är ju Brolle Jr:s tolkning av Cornelius låt, den är helt spårad vill jag lova. Even more spårad blir den när jag och Jessica sjunger den, det är något ni önskar att ni fick se!
Jävlar i det säger jag bara.

Vilken jävla lögn att det ska va ens bästa tid





Tjululu! Har haft en trevlig start på lovet med härliga människor och igårkväll hade vi även ett litet Disney-maraton ute i Täfteå. Filmerna blev Lejonkungen, Tarzan och Lilla Sjöjungfrun, finfina klassiker som får en att minnas långt bak i tiden.

Idag har jag, som ni ser på bilderna, roat mig med att göra om lite i mitt rum med hjälp av Jessica. Vi satte helt enkelt upp gamla CD-skivor över hela väggen som tidigare var så kal och trist. Lite kul sådär. Anslagstavlan fyllde jag med diverse bilder och lappar jag fann i mina garderober, och mer lär väl läggas till så småningom. Jag gjorde även andra ändringar i rummet och nu känner jag tillsist att jag faktiskt gillar mitt rum på riktigt.

Nu ska jag sova för imorgon blir det upp med tuppen, jag och Rebecka ska nämligen värma upp inför Hemavan med lite snowboardåkning i Vännäs.

Och jag har sett dina pupiller växa när du är med mig

Jag känner mig fruktansvärt kluven. Vet inte hurvida jag faktiskt känner för att blogga eller om jag bara vill sova. Jag är sjukt trött. Imorgon ska jag göra del tre i "Ta tag i mitt liv och göra det jag ska"-fasen. Nämligen städa mitt rum. Otaggad, men ska man ta tag i sitt liv så ska man. Och mina kläder blir smutsiga i onödan av att ligga på golvet. 
LOV har jag nu i alla fall, galet jävla underbart. Jag tog ut detta lite i förskott genom att tillåta mig själv sluta efter lunch. Vem behöver träslöjd anyway liksom? Kanske omoget men ibland måste den mer anarkistiska "Jag gör som jag vill"-sidan få ta över. Gick på Monki och köpte snygga brillor istället, då jag precis som resten av Umeå plockat fram skinnjackan i förtid och låtsas att det här är våren som kommer på riktigt.

Det bästa med att vara ledig är att även om man är dödstrött så kan man stanna uppe lite till, bara för att man vet att sova får man ändå. Jag är som lyckligast när jag inte har tidspress. Ingen tid att passa, ingen tidsgräns för hur länge jag kan göra ingenting, ingen stress över saker som inte blir gjorda i tid, ingen som står och ropar irriterat på en att man ska skynda sig osv. Bara låta saker och ting ta sin tid. Bara skynda när det man skyndar till är värt all brådska. Så är det alldeles för sällan. Men snart, snart, efter gymnasiet, då får jag börja leva mitt liv efter mina villkor. Snart.

You don't have a clue what it is like to be next to you

Om jag var vegetarian (vilket troligen aldrig kommer hända) så skulle jag göra undantag för köttbullar. Förrädiskt gott. Även för köttpålägg såsom skinka och salami. Ost är fan inte ens gott.

Mycket tjusiga kommentarer jag fick på min lilla film förresten!

För er som undrar sitter jag omringad av mina tyskaböcker, fast jag börjar känna att jag har koll på det här nu. Om ett par timmar tänkte jag hoja iväg till gymmet, dock har jag kommit på att jag nog borde ändra på mina matvanor om detta ska ge något i längden. Skära ner på gratis cupcakes i kafeterian,  Mcdonken-luncher och varm choklad typ. Förresten skäms jag lite över att ha ätit på donken i veckan, men vad gör man inte när det serveras gröt i skolan, det är sol ute och man hittar en fin liten kupong i börsen som gör lunchen till det billigaste nånsin.

Fördelar med att mamma är utomlands: Man kan sno hennes kläder. Idag har jag på mig en svart, blank skjorta som var riktigt fin faktiskt, jag har aldrig sett henne ha den ens! Har jag tur kanske jag kan få den...


Snart, snart är det såhär igen... Idag var det faktiskt plusgrader och strålande sol! Fick ett stort lass med smält snö i huvudet som rasade ner från skoltaket. Då föll jag av cykeln vill jag lova.

Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem som vackrast i landet är?



Röda äpplen får mig att tänka på Snövit och de sju dvärgarna. Ännu en crazy bild från en dag i cafeterian, har inte så mycket nytt att bjussa på just nu. Är helt slut i hjärnan efter att ha pluggat från klockan halv 3, så nu tänkte jag gå ner och fixa mig lite välförtjänt kvällsfika.


Cause baby I'm just the worrying kind



Den här tjusiga lilla filmen har jag gjort i veckan, till ett religionsarbete i skolan. Dock tycker jag att den blev mer likt ett kort matlagningsprogram, men whatahell. Taggad som fan är jag iallafall på att gå Media och använda "riktig" utrustning. Min filmkamera är från typ 2000 och har så gammal kabelanslutning att det inte ens fungerar på min nya dator.

Nu ska jag fortsätta kämpa med matten fram till middagen. Fick sånt där Peppad utav bara helvete-ryck när jag lyssnade på Håkan Hellström på hemvägen, SNART ÄR DET JU UMEÅ OPEN. Tiden bara flyger fram!

She's such a tough enchilada filled up with nada

Tycker att rubriken är awesome. Tycker även att norrskenet jag skådade på vägen hem nyss var extremt fint. Det är så magiskt, när himlen skiftar i grönt och rosa. Körde om en kille som stod helt hänförd och gapade med blicken som fastklistrad i skyn. Han speglade lite vad jag kände, började tänka på Björnbröder och Vargbröder (och nu insåg jag att namnen var skrattretande lika), där de nordiska makterna står i fokus. Det är sånt där som får mig att tro på att det finns något större än bara... Det här. Om ni fattar.

Bilden har ingenting med nånting att göra, den är från i lördags då jag och Rebecka åkte snowboard i skogen, lite frän sådär.


Boy I'm totally sure that I am the true love of yours




Ett par bilder på mig med några av mina kära vänner. Speglar lite av den galna verklighet vi lever i. Kneeeppt. Just nu sitter jag och pluggar tyska för fulla muggar. Snart ska jag väl laga mig någon middag innan jag far på träning nr 2 för dagen. Kalas. Den här perioden jag har just nu kallas "Tar tag i mitt liv och gör det jag ska". Kom på ett intressant dilemma. Jag tränar för att få en snygg kropp, men om jag tränar hela tiden hinner jag aldrig träffa folk och då behöver jag ju ingen snygg kropp.

Nej men jag känner att jag mår ganska bra just nu. Skolan är mycket men inte för mycket, vädret håller i sig och inom kort är det lov. Försöker ta mig igenom den intressanta men onödigt låånga boken "Män som hatar kvinnor". Drygt med tidsbegränsningar.

RSS 2.0