You said you needed some time to clean up the mess, the mess in your mind




Ett par till randomplockade bilder från påsklovet. Har inte hunnit fota nånting sedan dess så här är det arkivplockning som gäller. Älskar den här gamla cykeln (det var gott om gamla grejor på stället vi var på), det var en gammal barncykel som nog inte blivit avänd på väldans länge. Fräsigt.

Valborgskvällen var annars väldigt trevlig, är hemma tidigt men det var ju så fruktat kallt så det var nog lika bra. Vi köpte en fin Spiderman-heliumballong och såg på eldslukning. Jag satt på Fredriks axlar, och Davids, då blev jag lång må ni tro. Älskar att vara högt uppe.

Rubriklåt (jag älskar hela texten, den är så... Träffande. Dessutom är det fränt med trumpeten.):
Is this the end- Miss Li


All you needed was time but now time will destroy us





Godmorgon fellas! Kom ju på att jag har en massa påskbilder kvar på pappas Ipad som jag inte visat. Här är ett par stycken, vi fann den grymt coola bilen ute i skogen där den säkert stått hur länge som helst. Hundarna ser farliga ut men egentligen är de världens finaste, Lingon och Lita.

Just nu har jag något slags utegångsförbud (vilket är något jag inte lyckats få förr) så jag försöker lista ut hur reglerna för det fungerar. Det var hur som helst värt det tusen gånger om. Tydligen får jag ändå se majbrasan ikväll, det blir säkert trevligt.

Rubriklåt (älskar den för att sångaren låter så äkta, som att han lider med varenda ord):
Watch me bleed- Scary kids Scaring kids

When you try your best but you don't succeed

I find the map and drew a straight line,
over rivers, farms and state lines.
The distance from here to where you'd be,
it's only finger-lenghts that I see.

I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground and
I prey that something picks me up,
and sets me down in your warm arms.

- Bara för att Snow Patrol säger det bättre än vad jag gör.

(Det ENDA känsloladdade depp-inlägget, jag lovar. Det här är inte en sån blogg och jag vill inte vara en sån människa. Men texten är fin och klockan är mycket och jag är trött.)

Tonight I have to leave it

Godkväll vänner! Fick just lite bråttom, men lyssna på:

Tonight I have to leave it- Shout out louds

Friday I'm in love



Äntligen klar med mitt slöjdprojekt. För er som undrar så är det ett gitarrstativ, så man har någonstans att ställa gitarren. Väldigt praktiskt. Träslöjd är ganska segt, vi har det nämligen i 2 timmar och 40 minuter, som sista lektion på fredagar. Party. Hade ingen vettig, osedd bild så nu bloggar jag om det istället. MEN NU ÄR DET HELG! Grymt. Och imorgon valborg. NICE.

Den fina rubriklåten heter som det står:
Friday I'm in love- The cure

Maybe I can talk you down



Stirrblicken. Så här kul har då vi på våra bildlektioner. Kände att jag behövde bryta av med alla klädselinlägg och visa er att jag har vänner också. Nu är det sent igen, jag borde troligen sooova. Har varit sådär otroligt duktig och städat, åkt på infokväll ang. gymnasieval, gymmat och duschat. Skönt. Och otroligt intressant.

Skäms för att säga det, men nu ska jag återgå till One Tree Hill (ser serien från start sådär 5 år efter resten av världen), det är ju banne mig spännande. Dock håller jag fast vid att the O.C är bättre.

Rubriklåt: Talk you down- The script

You could never understand the motion of a hand waving you goodbye






Tjululu! Life is good, inget att plugga idag. NICE. Fick även tillbaka biologi-nationella idag och TROR NI INTE ATT JAG FICK VG på det va?! Känns förjävla bra bara för att jag inte ens försökte få det. Snart helg. Vår ute. Lite blåsigt, but still. Okej, lite samma ämnen varje inlägg här känner jag. Hur som haver kände jag mig otroligt mycket som barn på nytt idag, dessa byxor har förmågan att få mig att känna så. Underbart. Blir som sprallig och hoppig i hela kroppen.

Hängselbyxor- Second hand, Skor- Converse, T-shirt- Carlings, Solglasögon- Monki

Rubriklåt: I won't ever be happy again- Bright eyes

Feeling like my life is finally mine






Tjululu! Onsdag idag då. För en vecka sedan var det mitt i ett sånt där fint påsklov. Känns redan väldigt länge sedan. Sitter och pluggar på om hjärnan, prov imorgon. Inser att jag nog bara har en höger hjärnhalva, det är därför mitt intresse för det vanliga, tråkiga är så himla obefintligt.

Har börjat fota mer med min pappas kamera nu (Nikon D5000), önskar att den var min. Dock var det galet mörkt ute nu när jag äntligen släpade mig ut för att fota. Därav kvallan. Jeansen har jag lappat på egen hand, ett av mina första par cheap monday som legat trasiga i garderoben for years, men eftersom de också är de skönaste jeans jag nånsin ägt tog jag mig i kragen och lagade dom när jag var sjuk. Blev ändå helt okej.

Jeans- Cheap monday, T-shirt- Carlings, Halsband- Fått i present, Skor- Monki

Rubriklåt: Broken- Jack Johnson

You're young till your old and you're old till you're dead



Fräsigt väder. Sitter uppflugen på något sorts tak utanför skolan och spelar hög musik för mig själv. Har grym utsikt över allt och alla. Solen skiner och jag har bara anklar. Borde troligen rusa iväg till lektionen som börjar om tre minuter. Jag hinner nog ändå.

Kolla en snubbe som letar efter pantburkar. Synd bara att våra soptunnor är fulla med snus och subwaypapper. Han ser besviken ut.

Vet inte vad rubriklåten i fråga heter, den är inte släppt än tror jag.

Memories never die

Godafton gott folk! Noterat ett header-byte? Observant. Vill ändra mer på designen men sådant tar tid och det är inte sånt där som jag har så väldans gott om. Men kanske små förändringar i taget? Varför kan man inte få gå datadesign-kurser istället för att läsa om fysik? Vore betydligt intressantare.



Rubriken på detta inlägg har jag dessvärre inte snott från någon låt, utan från en snygg T-shirt som tyvärr inte är min. Istället kan jag ge er en fin låt såhär innan läggdags:

Mango Tree- Angus & Julia Stone

Before you break my heart





Godkväll folks in the forest! Skolan är återigen igång, astaggad som vanligt. Fokuserar på annat istället, överväger till exempel att ta mig till gymhelvetet, beatchen 2011 närmar sig ju med STORMSTEG. Underbart. Solsolsolsol. Idag sprang jag över torget utan skor... Det var ju lite crazy, men jag fick panikbråttom och då var banne mig inte smala klackar det ultimata så jag slet av mig skorna och sprang i nylonstrumpbyxor. Den sved om fossingarna men vad gör man inte?

Har allvarliga matchningsproblem med den här skjortan, vill sy av den så den blir kortare. Hur som helst är den superskön dagar som dessa då man uppenbarligen inte behöver jacka.

Skjorta- JC, Shorts- Avklippta cheap monday, Linne- H&M

Rubriksång:
Breaker, breaker- Peter Bjorn & John

I've played with your hair while you were asleep



Godkväll! Ännu en alldeles för sen kväll, sitter och panikar lite över ogjort skolarbete som jag borde lämnat in/ordnat för längesen. Not good. Men det är typiskt mig att sätta mig och se film med mamma istället för att ta tag i viktiga saker. Lev i nuet osv.

Okej, fyra skoldagar, sen helg. Det klarar vi. Sedan är det banne mig maj. Outstanding.

VEM FAN KOMMER PÅ ATT MAN SKA FYLLA I VARENDA TRÄNINGSPASS MAN UTFÖRT I ETT HELT ÅR?! Sjuk uppgift. Sjuksjuksjuk. Ska återgå till detta sjuka påfund. Måste bara hitta papperet först. Mitt rum är stökigt. Det är det jämt. Det står glas i mitt fönster. Fräscht.

Ny idé: Skriva vilken låt jag snott frasen från till varje rubrik. Awesome. Först ut är alltså:
F off- Elin Ruth Sigvardsdotter (feat. Ane Brun)
Mycket bra. Gillar speciellt frasen jag utnyttjade till rubrik. Mycket fin. OKEJ FOKUS PÅ SKOLARBETET NU! (Känner på mig att jag kommer prestera ASBRA såhär halv tolv på natten... Vadå planera sitt liv liksom?)

Don't play with the fire




Vatten och eld. De, enligt mig, mest facinerande elementen. De har så många sidor. Vatten och eld har båda en förmåga att vara vackert, fängslande, magiskt, tryggt. Men också farligt, opålitligt, okontrollerat och hotfullt. De kan fånga ens totala uppmärksamhet, bidra till ett enklare liv men samtidigt förstöra allt i sin väg på ett ögonblick. Så fort vi människor inte längre har dem under kontroll, kan de skapa kaos. De balanserar alltid på en skör tråd, vilket kanske också gör att man dras till dem så lätt. Spänningen. Adrenalinkicken. Magin. Skönheten. Faran. Många är livrädda för att konfrontera dem men samtidigt; Hur skulle vi annars överleva?  


För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig






Ännu lite fler påskbilder. Tänkte avklara väderbiten snabbt genom att låta bilden tala för sig själv, helt otroligt att ligga och SVETTAS i så lite kläder. Jag är facinerad. Gick runt byn i linne och shorts. Annars ser ni den årlige påskharen på bilden, han är lite skrämmande men rolig. Familjetraditioner nivet.

Njuter av kravlösheten här borta med musik i lurarna och ytliga magasin att läsa. Finns obegränsat med saker att äta hela tiden. Härligt. Om bara mina vänner vore här skulle det ju vara ultimat. Inte taggad på skola. Alls.


Riktigt usel bild på påskaftonsoutfiten. Kamerabatteriet dog efter första bilden. Not fair.
T-shirt- H&M, Jeans- Cheap monday, Armband- Miss London, Örhängen- SNÖ of Sweden


Vi går mot ljusa tider säger dom men vi längtar mest hem




Godkväll folks! Dagen har spenderats mestadels utomhus i det otroligt vackra vädret (kan ni förstå att vi tog förrätten utomhus i t-shirt halv åtta på kvällen i april!?) med bland annat besök från påskharen, äggjakt och god mat. Bilder från idag kommer nog imorgon, jag hittar inte rätt minneskort. Bilderna ovan är från igår, galet god efterrätt på sista bilden! 

Nu sova, med tanke på att mina småkusiner kröp upp i min säng outhärdligt tidigt imorse för att väcka mig (på kommando av min käre bror) så är jag helt slut. Fast först: Solsidan!  

If you fall hard, I fall harder



Glad påsk får man väl ändå lov att säga! Eller är det först imorgon...? Äh, folk har då sagt det till mig hela veckan. Långfredag, eller good friday som det heter på engelska, och jag befinner mig i Vinliden. Har mest legat och jäst i solen, lyssnat på musik, umgåtts med familjen och fotat massor idag. Passar på att sno min fars grymma Nikon D5000 med grymma tillhörande objektiv och lyckas på så sett få lite bättre än bilder än vanligt. Dock håller jag just på att lära mig den så än så länge blir inte bilderna jättegrymma kanske.

Fall hard- Shout out louds


But if you never try then you'll never know just what you're worth




Godkväll folks. Är hemma igen efter en trevlig kväll ute i ingenstans, och vet att jag bör sova nu. Ska upp tidigt och och bil till ännu ett hittepå-ställe där familj och släkt ska fira påsk. Skönt på något vis, att rymma ut till en fristad utan minnen. Fick nyss kontakt med ett gammalt mystiskt hjärnspöke som var väldigt förändrat och konstigt. Skönt att se att saker inte alltid behöver vara som de alltid varit. Det ger hopp.

Mycket bra lyssningsmaterial:

45- Ozomatli
You could be happy- Snow Patrol
Tomorrow has to wait- Peter Bjorn & John
Somebody told me - The killers
Shell games- Bright eyes


What I wouldn't give to have one more chance tonight







Tjululu! Jag och Rebecka tog en sväng på stan idag, och vad som skulle ha varit en bikini spårade sedan ur i ett hejdlöst shoppingrace. Och allt var på rea så inga returns här inte. Efteråt fick jag lite ångest men å andra sidan, kolla snyggsnygga skorna (100 kr!). Och strumpbyxorna (15 kr!). Och en hel del andra grejer som kommer upp här efterhand. Crazy. Shoppa gör mig lycklig. Det är normalt. Helt normalt.

Body- Gina Tricot, Shorts- London (Zara), strumpbyxor- H&M, Skor- 59:an (Duffy)

I could go anywhere with you and I'd probably be happy






Hårfärgningsresultat (syns så jävla bra på bild, jag vet) och lite dagens klädsel. Blivit dåligt med mode-bloggning på senare tid, men å andra sidan följer ju inte den här blogget något speciellt tema heller så wtf. Just nu har jag världens största säng, since vi ställde in en stor extrasäng för ett par dagar sedan (har haft massor med folk som slaggat över här nämligen) men nu påstår mina föräldrar att vi måste ta bort den. Extrasängen alltså. Buhu. Jag gillar att mitt rum är en enda säng. Det är mysigt.

Jeans- Cheap monday, Linne- H&M, Jacka/Kavaj- Monki, Skor- Converse

Let the love tear us apart, I found the cure for a broken heart




Lite hittepå-bilder i brist på bättre. Jag och Jessica har just färgat mitt hår, eller hon färgade, och nu lockar hon det. Inte för att vi har några speciella planer men det är kul ändå. Vi lyssnar även på spotify-listan från nyår, underbar blandning mellan ren skit och bra skit.

We sing. We dance. We steal things.

Mycket bra album.

People always leave


Be my guitar

Jag och David fann en skylt utanför Coop med en brutal särskrivning. Revolutionister som vi är snodde vi denna skylt som en liten protest. Dagen därpå gick vi tillbaks till affären och de hade ersatt den stulna skylten med en rättstavad. Ett litet steg mot en korrektare värld. Känns bra. Känns mycket bra.






Tomorrow has to wait







Hejhopp! Lite härliga vårbilder ovan, kan ju bara konstatera så mycket som att påsklovet har varit helt outstanding än så länge. Jag kan även konstatera som så många gånger förr att jag har de mest fantastiskt fina vännerna på hela planeten. Jag vill stanna tiden nunununu. Tänk om det kunde vara såhär perfekt för evigt. But nothing last forever säger dom ju. Jag säger att det beror på en själv. Something is in the air tonight.

Please don't miss me until I'm gone










Lite bilder från gårdagens besök på Station, mysigt värre. Vi hade även en trevlig kväll innehållandes diverse utomhus-utflykter till affärer, ungdomsgårdar, lekplatser och kyrkogårdar. Det är vår och allt är möjligt igen. Vi började även fila på en lista med saker vi bör hinna göra innan tillsammans innan året är slut. Det finns mycket man vill hinna med på någe vis.

Hur som helst, efter en tidig morgon med teater-rep, solskenspromenader och improviserad afro-power ska jag och Siri förbereda oss för kvällens bravader. Jag älskar att ha lov.

Umeå by night







Hejhopp! Lite bilder från gårkvällen, bion var grym och stämningen på topp. Har just fått some overwelving news, så jag är lite i chock. Lär ju berätta om det senare, it's kind of huge. Men inte just nu. Tralala... Har massa fina bilder från idag också (särskilt på David, haha) men dom dedikerar jag nog ett eget inlägg lite senare, nu måste jag packa inför kvällens happenings!

Let's take a breath, jump over the side

Finner icket inspiration och ork att gå och ta några bilder. What a shame. Men jag tänkte faktiskt låta kameran glida ner i jackfickan i kväll (om jag minns) när jag ska ner på stan och träffa upp tjejerna för bio. Girls night out. Lär vara mest tjejer i salongen också, premiärkvällen av Water for elephants står på schemat. Ska bli kul, den verkar bra!

Annars avnjuter jag känslan av ett långt fint påsklov framför mig, och även om 30204030530 prov väntar direkt efter så tänker jag inte låta det förstöra den här helgen i alla fall. Nu tror jag att jag ska ta en liten powernap, känner mig inte helt kry än och vill vara pigg ikväll (det är pinsamt att somna i salongen, been there, done that...).

FÖRRESTEN! Har ni hört de upprörande nya spotify-reglerna som träder i kraft den första maj?! Jag som fattig student kommer ju inte ha råd med jävla spotify-premium... http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12881320.ab

Vi är dina föräldrar, hon är en mullvad och jag är Gud



Jag är lycklig för att jag inte fryser när fönstret är öppet. Och ändå har jag bara stumpbyxor och tunika. Jag cyklade till skolan imorse med solglasögon och njöt av att solstrålarna värmde mitt ansikte. Jag säger det igen: DET ÄR VÅR. Det är jättemycket vår. Gud vad fort det gick, var det inte typ... Sportlov igår? Bilden är den enda acceptabla(om ens?) bild som finns på mig och Jessica från i somras, trots att vi umgicks så otroligt mycket. I sommar måste det tas finare bilder! Just då denna bild togs var vi strandsatta i Sörmjöle efter en tuff natt i stan. Minns att vi funderade på att lifta. Sen dök pappa upp. Tur det.


Avslutar med en bild på tre av mina andra vänner. Som skrämmer mig litegrann. Är det bara jag som tycker att Greta (tjejen i mitten) påminner om Carolina Gynning? Hon med läpparna, nivet. Creepy.

12 minuter kvar av helvetesfysiken. Mat, mat, mat.

If we both got the same diseases it's irrelevant





Hola folks! Uppdaterar än från sängen, och detsamma lär gälla för morgondagen. Men om inget annat så innebär det här åtminstone att jag kommer vara frisk under lovet, vilket jag värderar högre än vardagen. Life is good.

Läste att Mates of Mine spelar på Burmans på lördag, gratis, detta måste ses! Detta fick mig att fundera över vilka band/artister jag egentligen sett live genom åren, och insåg att de flesta är artister jag inte gillar. Kolla bara:

Håkan Hellström
Johnossi
Säkert!
Salem al Fakir
Melissa Horn
Miss Li
The Magic Numbers
Markus Krunegård
Mates of Mine
Deportees
Bob Hund
Will Kimbrought
Dessa är jag då mindre stolt över:
Daniel Adams-Ray
Adam Tensta
Maskinen
Idoldeltagarna: Kevin Borg, Johan Palm, Alice, Robin, Agnes, Jay Smith, Darin, Minnah, Ola & Daniel Karlsson
Anna Book
Velvet
Linda Bengtzing
Nanne Grönwall
Lena PH
Rongedahl's

Nu har jag säkert glömt något, men på ett ungefär ser det väl ut så här i konsertbagaget. Dock måste jag få försvara mig med att de flesta "mindre stolt över"-artisterna såg jag antingen när jag var väldigt liten (=under 12) och/eller gratis. Och en del mer eller mindre ofrivilligt. Men ni vet hur det är, gratis är gott.



Tell everybody I'm on my way, new friends and new places to see




Tre små bilder från klassresan som jag snodde från Siris blogg. När jag kommer tillbaka till skolan igen ska jag se till att fixa resten av bilderna till min dator, då det fotades runt med systemkamerorna istället för med min pluttkamera. Lustigt hur en sex-timmars bussresa kan bli så rolig om det är med rätt människor. Underbart. Jag kommer verkligen sakna den här klassen, det blir svårt att toppa!

Gud vad jag har tillbringat hela dagen i sängen, känns inte som att jag kommer somna nu. Jag vill leva och jag vill leva nu. När man är sjuk och ägnar sin tid åt att sträckse säsonger av One Tree Hill blir man levnadsmotiverad nanting. Alla bara "Åh, glöm inte bort att leva innan du dör" och "Man måste ta risker ibland" och "Var inte rädd för att pröva, vad är det värsta som kan hända?". Och så sitter man där och ser hur fint väder det är och känner att WAIT FOR ME LIFE, I'M SO ON MY WAY! Min plan framöver lyder som följer: Bli frisk, få påsklov och hitta outforskade vägar som leder till något nytt. Är ni med mig?

On my way- Phil Collins

I've been waiting patiently for something good to come







Tjululu folks! Vaknade upp imorse med en otrevlig förkylning, så jag har mest legat i sängen idag och försökt kurera mig. Dock smet jag ut på verandan ett tag när alvedonen verkade som mest för att fota lite, vädret är ju helt underbart just nu! Det var faktiskt 17 grader i skuggan på min baksida, och när man sitter i solen blir det ju ännu varmare. Ni anar inte hur gott det var med glass och hallon, blev alldeles lycklig när jag fann det i frysen. Mums! Hoppas bara på att jag blir frisk snart, det är helt värdelöst att vara sjuk...

Truth or dare?

Hola amigos! Right now befinner jag och min kära klass oss i hemavan, det har varit två vilda dygn och ännu ett väntar innan en bussresa hem. Faktum är att vädret är på topp, sömnbristen total och händelserna är många. Jag skulle gärna posta en av alla sköna bilder som tagits, men jag ser inget minneskort i närheten just nu. När jag kommer hem väntar många bildinlägg med den skrämmande sanningen om min klass... Tills dess får ni hålla ut folks, för nu ska jag ta reda på vad som händer ikväääll.

Okej update, alla sover. Klockan är sju på kvällen och alla sover. Vad fan är det för fel på folk? Nu ska jag komma på bästa tänkbara tips att väcka dem. It feels like a classtrip. Mohahaha...

Jag har förresten varit konstant hög på socker sen torsdagmorgon.


Tidigare i vinter


Och jag vet det finns nått större nånstans



Sommar, sommar, sommar... Jag och Jessica sitter och skickar över sommarbilder till varandra på skype, och de flesta är väldigt... Opassande, förnedrande, stötande, genanta osv osv osv. Men poängen är, att jag LÄNGTAR SÅ JAG DÖR. Det är ju underhållande att nu för tiden, nu när våren kommer, kan man klicka runt sig till vilken blogg som helst och alla har vi nämnt den. SOMMAREN.

Men nu är det vår och när jag nu sitter uppe såhär mitt på natten och chattar och har mig får jag tydliga flashbacks till dimmiga sommarnätter då jag klättrade ut från fönstret som en ninja. Det var tider det! Snart är det dags igen, blöt asfalt och daggvått gräs, sol som silar genom gröna björklöv, havsvatten som skvalpar mot stenar och varma brisar som smeker kinden. Festivalmusik i ljumma sommarkvällar, grilldoft som sprider sig över hustaken, citronsorbé på uteservingar och bäst av allt; Konstant omgiven av fina människor.

How can you sleep at time like this unless the dreamer is the real you?


Sitter och taggar till klassresan mot hemavan som tar sin början imorgon. Musik i högtalarna: Make it mine- Jason Mraz. Skön låt. Måste packa som en galning ikväll! Ska även få igång gammdatorn för att ladda in lite nytt och fräscht på Ipoden... Vi drar till fjällen- Markoolio saknas ju onekligen i listan.

VI DRAR TILL FJÄLLEN, FEST HELA KVÄLLEN, UTE OCH GLIDER MED SNOWBOARD OCH SKIDOR!


We're alive for a little while



Känner ni bara hur jag stirrar på er nu, eftersom att den här bilden är tagen från webcamen? Jag ser lite rädd ut, but that's pure evil. Promise. Basketträning stod på schemat, men då nästan hela laget hade annat för sig blev det tyvärr inställt. Mindre tagg på att ersätta det med gym, har fortfarande grymt ont i delar av kroppen (och halsen).

Det har varit dåligt med musik här på bloggen på senaste tiden (om vi räknar bort mina Umeå Open-inlägg då), därför bör ni lyssna på detta:
Såna som jag- Pelle Ankarberg (jamen älska Tarzan?)
Popsång (mot min vilja)- Bob Hund (fast detta gillade jag inte alls innan jag såg dem live, ni vet hur det är)
Båda sidor nu- Håkan Hellström (för att den är lätt att missa på spotify, uppenbarligen)
New shoes- Paolo Nutini (för att den stod högst upp på Rebeckas lista och för att den är bra)

Nu MÅSTE jag iväg till gymmet om jag ska hinna innan Desperate Housewifes börjar (right, det är ju sånt jag inte ska erkänna att jag ser på här). Wish me luck.


Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk





Weeeey, idag anlände äntligen min pappas väska som lyckades försvinna på egen hand under hans USA-tripp. Men nu har jag äntligen fått mina snyggsnygga marinblå converse. Lite flashback då mina första converse, som jag fick när jag gick i... Femman? Sexan? Också var denna färg. Ah minnen.

Njuter av att bara ha en skoldag kvar (nej mor och far, jag tänker INTE gå halvdag på torsdag, jag tänker vara ledig med mina vänner) innan vi drar på klassresa till Hemavan! Time to get fucking taaagged! Älskar att det händer saker.


Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än







Idag såg jag ut såhär då. Köpte en Håkan Hellström-tshirt på Umeå Open som jag sydde om lite. Jag vet inte om det syns på bilderna men det står River en vacker dröm på den, älskar trycket. Shortsen är ett par jeans som jag klippte av imorse, använde dom aldrig och de var definitivt snyggare som shorts.

T-shirt- Håkan Hellström, Shorts-Avklippta cheap monday, skor-Second hand

Nu taggar jag till nästa helg, då det bär av till Hemavan på klassresa! Känns förvisso lite konstigt med tanke på hur all snö smälter här hemma...

I was dancing the whole way home





Tjululu! Sitter nyduschad i sängen med Miss Li utströmmandes från högtalarna. Det har varit en av de bästa helgerna på mycket, mycket länge, det var längesen jag varit så genuint lycklig. The Magic Numbers, Miss Li, Bob hund och en massa trevligt folk på det, kunde inte ha varit en bättre avslutning på en fin helg. Bob hund var förvånandsvärt bra, bästa livebandet den kvällen. Blev alldeles facinerad över hur många fina människor som kan samlas i en och samma byggnad för ett enda gemensamt mål.

"I met a boy, I met a boy last night when me and the girls were out. It was Umeå Open, a festival down town, in my home town. It was music and it was people everywhere, and I saw him standing there. He was the cutest, he was the cutest thing I had ever seen."

Det var ungefär vad som hände den sista timmen till tonerna av Miss Li. Jag kommer säkert aldrig träffa honom igen, men när våra ögon möttes och han bad om en dans som varade timmen ut, då var allting så fint. Vi fick vårt eget dansgolv i en folkmassa av flera hundra, och aldrig har orden "Du är vacker" viskats lika fint i mitt öra. Oh boy.

River en vacker dröm









Hallå! Bilderna är snodda från diverse hemsidor såsom vk.se och rockfoto.nu. Gårkvällen var troligtvis för fantastisk för att beskriva i ord, och trots att min kropp gör lika ont som om någon slagit mig överallt, så är jag lyckligare än nånsin. Håkan Hellström är den finaste människa jag nånsin sett på en scen, det var så jääävla grymt. Och att stå längst fram vid stängslet i mitten gjorde ju inte saken sämre (jag vet att jag ser sjuk ut på bilden men jag var ju tvungen att demonstrera vart jag stod). Jag dör. Annika (Säkert) var också galet bra, men Håkan toppade nog hela kvällen med sin show. Jag ska typ inte ens försöka beskriva det. Såna här kvällar är värt allt. Nu sitter jag och taggar ännu en sådan kväll med The magic numbers i högtalarna.

RSS 2.0