I was dancing the whole way home





Tjululu! Sitter nyduschad i sängen med Miss Li utströmmandes från högtalarna. Det har varit en av de bästa helgerna på mycket, mycket länge, det var längesen jag varit så genuint lycklig. The Magic Numbers, Miss Li, Bob hund och en massa trevligt folk på det, kunde inte ha varit en bättre avslutning på en fin helg. Bob hund var förvånandsvärt bra, bästa livebandet den kvällen. Blev alldeles facinerad över hur många fina människor som kan samlas i en och samma byggnad för ett enda gemensamt mål.

"I met a boy, I met a boy last night when me and the girls were out. It was Umeå Open, a festival down town, in my home town. It was music and it was people everywhere, and I saw him standing there. He was the cutest, he was the cutest thing I had ever seen."

Det var ungefär vad som hände den sista timmen till tonerna av Miss Li. Jag kommer säkert aldrig träffa honom igen, men när våra ögon möttes och han bad om en dans som varade timmen ut, då var allting så fint. Vi fick vårt eget dansgolv i en folkmassa av flera hundra, och aldrig har orden "Du är vacker" viskats lika fint i mitt öra. Oh boy.

Leave a comment
By: voldemort

OCH SÅ BAD DU INTE OM HANS NUMMER?????

2011-04-03 @ 18:04:43
URL: http://tradosked.blogg.se/
By: JEssica!

EMMA!

2011-04-03 @ 18:13:16
By: Ebba

Tack så mycket! :) vad fin du är!

2011-04-04 @ 10:52:01
URL: http://dansaefterpipan.blogg.se/
By: Carita

sv: Åh du förstår verkligen inte hur avundsjuk jag blir! norlin är ju världens mest fantastiska människa och jag älskar att hon säger allt som inte blivit sagt tidigare på svenska bara sådär. hur fint var det på en skala, månntro?

2011-04-04 @ 15:22:36
URL: http://carita.blogg.se/



Name:
Remember me?

E-mail:

Got your own blog?:

Comment:

Trackback
RSS 2.0