London dag 2 (part II)

Här kommer fortsättningen från The making of Harry Potter.

 
Det blev en hel del fånigt poserande såklart.

Hogwarts-bronI det här rummet fanns många goblin-masker och dockor av karaktärerna, men även äkta monster-böcker som rörde sig när man kom för nära. The Diagon Alley var nog det svåraste att fånga på bild (särskilt med min 35 mm-lins) men det var helt magiskt att vandra uppför kullerstenarna bland alla trollkarlsbutiker!


Ett rum var helt fyllt med minismå pappersversioner av olika byggnader i filmen som Hogsmeade, Hogwarts, etc. Helt sinnessjukt med detaljarbete! Och precis när man trodde att det roliga var över kom man in i ett jättestort rum där hela Hogwarts stod och bara väntade. Det här är alltså modellen de använde när de filmade alla over-views av slottet. Jag dog lite och ville helst stanna där för evigt.Här ändrades förstås ljuset också varannan sekund, bara för att de kunde. 

 
Ja här poserar vi ja. 
 
-
 
På det hela taget en helt fabulös dag, om ni tänker åka till London så TVINGAR jag er nästan att åka dit! Glöm bara inte att boka biljetter långt i förväg. Nu är jag åter i skolbänkens hårda grepp och ska spendera resten av dagen nergrävd i förträngt skolarbete. Det blir kul kom igen.

Leave a commentName:
Remember me?

E-mail:

Got your own blog?:

Comment:

Trackback
RSS 2.0