People are like songs, it's true
 
Jaha, det här var ju en stört produktiv tisdagskväll. Nja. Men jag tog ungefär sjuhundraåttiotusen bilder på mig själv, som ni ser, det är ju alltid något. Kom fram till att jag ser jävligt uttråkad ut på bild. Började se om en nostalgisk TV-serie. Åt en halv semla. Lyssnade på Hello Saferide.  Uppdaterade tumblr cirka var tredje sekund. Skickade iväg viktiga mail. Det är förövrigt kul. Att maila viktiga mail till viktiga människor och känna sig viktig. 
-
Imorgon är det onsdag. Onsdagar är för det mesta en roligare dag än tisdagar. Och det är ju alltid positivt. Ja, alltså egentligen finns det massor av positivt att se fram emot, om man ska vara sån. Och det ska man ju. Typ: Imorgonkväll, torsdagens Nolia-mässa, helgens Skåne-resa med Karin, nästa veckas vetskap om att det bara är en vecka kvar till Kina, osv osv. Fabulösa framtid, kom närmre, ge mig allt du har. 
-
Rubriklåt: 
I wonder who is like this one - Hello Saferide

Leave a comment
By: Mormor Monika

Emma!
Nog ser du uttråkad ut! Har en målning av Lasse Vähäkari, gjord 1994, titeln är "Plundrade liv". Kolla på den när du kommer ner hit! Den hänger bakom dörren på 3:e vån.

2013-02-13 @ 10:04:45
By: LN

ahahah kallas också printern: for emma

Svar: Hahaha är fantastiskt bra på att lösa korsord!
somekindofpeace.blogg.se

2013-02-20 @ 15:46:00Name:
Remember me?

E-mail:

Got your own blog?:

Comment:

Trackback
RSS 2.0