Maj 2013

Alltså maj var en så fantastisk månad! Utomlandstemperaturer, festliga nätter och sommarpirr i magen. I kombination av sista-minuten-plugg, slutprovsångest och stress förstås, men det vägdes upp av allt det bra. Månaden inleddes förstås med Valborg, som vi firade med grillmiddag i Kakans lägga. Har för mig att dessa egentligen är Siris bilder, men det var en soft kväll! 


2013 var ju onekligen instagrams år (eller det drog väl igång året innan men ni vet vad jag menar) och jag älskar denna från Karins insta. Vi ser så jäkla fab ut alltså. 


En kväll var vi bjudna på Mexikansk Cinco de Mayo-fest/födelsedagsfest! Det var galet; på bilden ser ni födelsedagsbarnet i full mundering, redo att slå sönder en pinjata med ett... lasersvärd. 


Grillade som sagt massor pga DT VA SÅ VARMT; här hos Elin aka grill master. 


Hade utomhusmöte med UCUR i solen och var extremt estetisk med guran så Jenny förevigade.
Dessa bilder är från första doppet i älven/Eurovisionfinalen! Hängde vid vattnet hela dagen och på kvällen var vi massa bra folk som hejade på Robin in i det sista (sen att det gick sämst för honom ändå gjorde mindre)


Skolan hindrade oss från att njuta av dagarna till fullo, så en kväll bestämde jag och Kakan oss för att carpa kvällen istället. Vi bakade kladdkaka, köpte jordgubbar och picknickade vid älven tills solen försvann. Tycker om henne<3 


Maj var ju även månaden då flytten påbörjades. Jag skulle återvända till barndomshuset, min farmor och hennes man skulle sälja huset och flytta ut. Detta ledde såklart till vindsrensning och bilden ovan demonstrerar vilken ball kamera vi hittade bland vindsdammet. 
-
Har för övrigt haft en fantastisk helg (tackar som frågar) med 50-årskalas utan gränser, dans i klubblivsnatten, nattpromenader, släkt i mängder, ett fint återseende, Wall street-filmer, biobesök, månljus, etc, etc. Tycker om helg, alltså. Plus att snön är här nu och det känns otippat trevligt (såg till och med solen idag). 

Leave a comment
By: Ida

åh, lät som en himla bra månad!

2014-01-14 @ 02:36:39
URL: http://tradeskins.blogg.seName:
Remember me?

E-mail:

Got your own blog?:

Comment:

Trackback
RSS 2.0