The botten is nådd

Tjululu. Som resten av alla tonårstjejer i Sverige sitter jag här och längtar till klockan slår nio och Eclipse går upp på vita duken. Jag och Rebecka ska dit och säkert kommer många av våra vänner sitta med i publiken. Skämmigt men sant, jag är ett bigfanofit. Böckerna, filmerna, skådisarna, skvallret, konceptet, historien, vampyrerna, "hottie-faktorerna", allting. Allt annat vore att ljuga.

Sån är jag.

Tur att man inte behöver känna sig ensam om det.


Dagen har annars bestått av hårklippning (för att citera alla "Det SYNS ju inte ens?!") och en alldeles för tidig uppväckning. Sov över hos Rebecka inatt tillsammans med Greta och vi var vakna till halv 6, sen kom Erik och väckte oss KLOCKAN TIO!


Annars flyter livet på i rasande fart och nivet.. Life is goooood.


There's a big wide wonderful world out there.

 







Ett par bilder från dagens stadstur. Underbart väder, underbara vänner, underbara klänningar. Kan det bli bättre?  Nyckelordet för dagen är alltså... Underbar.

Och nej, en kamera har icke införskaffats än, men har man mobil så har man.

Sry för dålig update men jag har ett liv, nivet.


I don't mind spending everyday out on your corner in the pouring rain

Alla vill till himmelen men få vill ju dö...
...spelas högt i öronen medans jag sitter här hos Emma på hennes, fortfarande, lika hårda köksstol.
Rebecka här, vågar man säga det rakt ut i bloggen, ja, REBECKA DEN BÄSTE.
Emma tog sin bok och gick på toaletten, översättning, tar man med sig en bok till toaletten stannar man där ett tag. Så jag passade på att gästblogga som ni märker.
Nu hörde jag minsann toalettlocket slås igen trots musiken.
Och nu kliver huvudpersonen själv in i rummet, bäst jag skyndar på då.

Det var en halvvarm svensk sommar dag, slutet på maj 2007 skulle jag tippa. Då jag hälsade på den nya klassen, Emma och Kajsa fick äran att visa den nya tjejen runt. Jag var en kort tjej med svart kort hår som lät blicken sitta fastklistrad på mina skor. Emma och Kajsa visa vänligt mig runt i skolan och försökte få mig att snacka men det blev mest små stela frågor och blickar på mina slitna sneakers under hela rasten.
Fjärillarna i magen som lurat under hela dagen var som bortblåsta efter dagen när jag rörde mig hem igen.

Japp det var dagen i små ord när jag tog första steget in i Emmas liv och Emma tog första steget in i mitt.
Ta historian med en nypa salt mitt minne har svikit mig tidigare. Kanske ni får höra samma historia med andra ord någon annan gång, av Emma.

Nu säger jag hejdå och grattis till er alla som orkat läsa. Jag har tidigare idag påpekat att jag inte riktigt fått egenskapen att blogga bra.




So what if it hurts me?

NU KOM JAG PÅ DET!

Jag är helt enkelt negativ för att jag låter mitt yttre spegla vad jag KÄNNER! SÅ ÄR DET NATURLIGTVIS! Jag är helt enkelt så trött på att låtsas att jag blir för ÄRLIG. JAJAMEN! Fan där har vi det ju! Titta in i mina ögon och du ser allt som gömt sig där inne, för jag spelar inte med.

Banbrytande. Eller bara patetiskt. Och sen har jag mage att blogga om det, utan att ens berätta vad det handlar om. Hihi. Så dumt.

Imorrn ska jag göra nånting. VADSOMHELST. Som vahettere, take my mind of things a bit. Eller nått sånt.

Äh oroa er inte, jag är nog bara lite flummig när allt kommer omkring. Och om vi talar i hypotetiska former så tycker jag nog att jag kommit på något revolutionerande här ovanför.

I don't want to leave but I've got to go

Okej, nya visdomsord:

(okej först måste jag bara säga att The road är en bra låt)

Men alltså, visdomsorden är då att: För att folk ska tycka om en är det jävligt viktigt att komma ihåg följande: Var ÖPPEN. Var FRAMÅT. Var POSITIV. Var GLAD, skratta för i helvete! (men inte för mycket, då blir du konstig). Praktiskt för bra första intryck: Var SNYGG. Gud förbjude att du är FUL, för då är du död långt innan insidan är dömd.

NEJ, jag tycker inte om det. INTE ALLS. Och personligen tycker jag om olika människor, även dom som inte ser ut som om det vore deras födelsedag jämt. Men det är klart, att det är LÄTTARE att ta till sig folk som är allt det där ovanstående.


Allt baserad på mänsklig erfarenhet.


KALLA MIG BITTERFITTA DÅ!

Jag har ändå rätt och det vet du.


Ny regel: Jag får fan inte blogga så här sent, det blir ju bara en massa randomtalk.

stop upsetting your thoughts

Tjulululu. Midsommar var ju en härlig historia, trots allvarlig brist på vettigt sällskap. THANK GOD för mobiler och gratis sms. Men med tanke på vädret, de 10 metrarna till havet och det outtömliga förådet av saker att äta så vare inte helt fel. Japp, jag badade. Och hann läsa ut en bok. Och ta lite mobilbilder:




Det här är mina nya skor, som förvisso pajade igår (ingen vet vrf, jag gick bara!) men jag ska byta dom imorgon:


Från DNA.


Desto mer jag lyssnar på Jacks skiva desto mer älskar jag den. No good with faces är grym!

Ganska awesome det där med 7 blommor under kudden..

I wanna be around

Idag har jag badat. Hihi. Det var faktiskt härligt väder idag, fast vissa personer tycker det är värt att gå upp liiite för tidigt. Haha nej men skämt åsido, en nice dag med fina vänner (bla Jessica som jag inte träffat på jättelänge!) och nu äre... Tydligen matdags.

JAG BLIR GALEN PÅ ATT INTE HA NÅGRA NYA BILDER!

Men, en ny kamera ska införskaffas så snart som möjligt.

What's on your mind right now?

tjululuu.

Dagens sanning: Killar under 20 ska banne mig inte ha endaste lilla antydan till skägg/stubb/nånting som ens kan liknas med det. FÖR DET ÄR INTE SNYGGT! Tycker jag alltså. En del kanske tycker det. Men jag vet att jag har många tjejkompisar åtminstone vid min sida. Det ser bara tro-coolt ut.

Idag kom jag (appropå nånting helt annat) över en body (sate vad jag skäms över att jag köpt en sådan då jag när dom blev populära stod fast vid att jag ALDRIG skulle köpa en själv) för halva priset på Gina tricot. Till mitt försvar säger jag bara att den enda anledningen var att om man har höga shorts eller midjekjol är det värdelöst att ha t-shirt då den glider upp hela tiden. Japp. Den är marinblå/vit-randig och har öppen rygg. Och sitter lika tight som en korsett, haha.


Kvällens aktivitet: Film (Valentines day) med Greta och Rebecka. Nice.


En fin låt (soundtrack från Dear John): Paperweight- Joshua Radin och Schuyler Fisk (jag dör, hur kan man heta Fisk i efternamn??!!? hihi)

It's the last chance to feel again

Det händer ingenting på söndagar! HUR kan det vara ett faktum även på sommarlovet?! Jag tror att söndagar är förevigt förbannade, iallafall mina. Och nu har jag snart sett klart första vännersäsongen (för typ 1000 gången?) och den andra har inte laddat klart. GAAAH jag blir galen. 


RASTLÖSHET. Ett ord. 

Och bildbeviset på att vi alla är smått avis på min mor:
 

I know you think of me

Shulululu. Idag kom min mor hem. Med min kamera. Men den hade tydligen gått sönder... Så nu ska hon lämna in den. Snark, ännu en fotofri vecka typ! Dock fick jag en present, och det är ju aldrig fel. En parfym, DKNY:s Red delicious. Inte illa. Inte illa alls. Den luktar faktiskt galet gott.


bild tagen härifrån http://www.camillalee.se/blogg/wp-content/uploads/red_delicious.jpg (JAG FATTAR INTE HUR FOLK FÅR TILL SINA LÄNKAR MED BARA ETT ORD, HELP ME!)

Ett ögonblick funderade jag faktiskt på att spara ihop till en Iphone 4. Sen gav jag snabbt upp den tanken. Bara ide'n att JAG skulle ha något så dyrt och ömtåligt är skrattretande. Jag gillar att kunna tappa mobilen i golvet utan att få panik. Go cheap. Eller nått.


Idag har jag joggat. Det var alldeles för länge sedan jag gjorde det sist. Slutsats av dagens löprunda: Hellre för lite än för mycket kläder. Det blir MYCKET jobbigare om man ska ha en stor jävla tjocktröja i handen och en brännande sol i ryggen.


Nä men om man skulle återgå till att... Se på V.ä.n.n.e.r. En dag ska jag göra en lista så ni får bättre koll på vilka tv-serier som är värda att se på. Jappjapp.

Can't you see that it's just raining

Dagen har gått i 2 tecken. Ett uppenbart: REGN, och ett annat: GITARR. Eftersom de flesta av mina vänner väljer att tillbringa dagen på fotbollsplaner eller i stugor eller bara inte där jag är så blev det en ensam och grå och tråkig dag. Som vanligt blev jag väckt av att min lillebror sjöng Man in the mirror väldigt högt i rummet bredvid (Det är inget man VILL vakna till, tro mig) och sedan har jag växlat mellan den riktiga gitarren och guitar hero.

Segt.

Men nu är Rebecka snart här, hoppas jag.


Funderar på regndans. Eller ja, en dans i regnet. Det är ganska härligt ändå. Moviefeeling.

Igår såg jag Dear John. Men jag får inte säga vad jag tyckte... Än.


Jag laddar hem Remember me för andra gången. Första gången funkade inte filen. Hoppas den gör det nu...



Jessica är i stockholm... Lyx henne. Fast där pågår ju det fasansfulla bröllopet. WHAT'S THE BIG DEAL!? Alla medelålders bara vältrar sig i skvaller om det. Snark.


Let me entertain you

HejHej. Vettefan vad jag babblade om i förra inlägget. Jag var trött. Hursomhelst, dagen har (tack till Greta...) spenderats på stora fotbollsplaner i ÖSREGN.
Det var nån cup som våra kompisar var med i och Greta fick på något sätt (det är fortfarande en gåta för mig) med både mig och Emma L (och vi är anti-fotboll!) för att kolla på matcher. Men efter snygga ansiktsmålningar föreställande bin och awesome brillor som vi vann gick livet lite lättare och då våra andra vänner joinade för att se på killarnas match byggde vi upp ett tak av paraplyer (hur fan stavas det?!) och det var ganska mysigt. Och blött... Mitt hår är fan fortfarande fuktigt.

Ikväll blire movienight. Niice.

Fan sen när börja jag uppdatera er om mina dagar? Så urbenat tråkigt.


Muckar ni med oss, muckar ni med döden..


Låt mig komma in, jag vill bli din

En del saker borde inte bli sagda. En del saker borde man inte fråga. En del saker borde man inte svara på. En del av sig själv ska ingen annan få veta. Släpp inte folk nära inpå.


Dagens visdomsord.

Nej men smile like you mean it och spela på. Igår spelade vi fotboll. Tro det eller ej men jag gjorde typ 4 mål. MOT KILLARNA! Och jag spelar inte ens fotboll. Jag är stolt. Sen tappade jag andan. Haha, nederlag.

Greta säger att hon gillar regn. Jag tycker hon är skum som vill cykla extremlångt för att se på fotboll i regn och blåst och 11 grader. Mysko.


Markus Krunegård är grym.

Sen äre här en ganska fin låt alltså:
I'm scared- Duffy.

En gång i tiden lyssnade jag en hel del på henne.

Blablabla

the bad boys are always catching my eye



Aa, här är vi seriösa med egopixen. Den sorgliga sanningen? Jag var osminkad. Haha, jag skäms för att vara så ytlig. Poängen? Håret, det blir stoooort när jag haft hårboll, jag ser ut som ett troll! Fast det såg värre ut i verkligheten.

Bilden ovan är en dåligkvallabild på porträttet jag gjorde på en god vän till mig, som har en tendens att likna mig dåochdå. Fast hon är snyggare. Inte okej hur dålig bilden verkligen ser ut att vara här!

Det blir mobilbilder för hela slanten nu när mamma har min kamera. Hon har skickat en del underbara bilder därifrån via mms och jämarns, jag är avis! Vita stränder i det oändliga, blå himmel och om möjligt ännu blåare hav... Suck.

Men idag var det 20 grader här! *lycka*


Jag har vunnit en fisk.


Hey, soul sister



Awesome hairstyle idag by Rebecka Esseen.

Gustavs kommentar:

HahahHAHHAH AHHahhah vad är det dääär?! En fontän?!

Nej Gustav, ingen fontän... Det är HÅR.

Dagen försvann, kanske för att jag sov till 20 i 2, vad vet jag...  Sånt händer. Det var jävligt skönt att sova ut.

Nymobilen fungerar bra, bilden ovan är fan tagen med den, en shapeup från förra med 0.7 mp förbättring. Jajebox.

Ingen vet varför, men jag sitter här och lyssnar på den jävla Hey, soul sister. Mest för att försöka förstå varför folk tycks uppskatta den så mycket. En gåta...

Och även om livet är förjävligt ibland


Här har vi då min nya mobil (som pappa sponsrade, tusen tack!) och den är rooosa! Jag är barnslig glad över detta faktum. Just nu ligger den på laddning men så fort den är klar ska jag bli 12 år igen och leka med den hela kvällen.
Vadådå, jag har faktiskt haft samma gamla mobil i ett och halvt år! Och den har varit trasig... 1 år av den tiden. Minst.

Jag hann aldrig uppleva ösregnet jag snackade om imorse, tyck synd om mig! Dock fick jag en massa tårta, kakor och godis hos mormor sen. Mums. En finfin ring och en skål (tydligen en släktklenod som getts bort i generationer) fick jag också där. Trevligt.  

You thought you knew it all



Monday morning! Men... Det är sommarlov så det göör inget. Hihi. Fast det ösregnar... Eller nej, inte längre! Bara för att jag ville gå ut i regnet...

Nej men vänta.. Nu regnar det igen! Fast inte lika mycket tror jag.

Ikväll kanske jag ska överge min gamla supertrasiga mobil... Hemskt. Fast jävligt skönt att få en som fungerar.

Jag tror att det var nudister som skrev bibeln.

Det var dagens filosofi.

Små korta stunder

Hej! Nu är man då tillbaks från en underbar helg i Karins stuga med 5 galna tjejer. Det var galet kul vill jag lova, och sjukt skönt att få bo för sig själva utan föräldrar som tjatar. Trots det rätt kassa vädret badades det (inte jag dock) och stämningen var på topp!

TYVÄRR, så kommer denna veckas bloggning mest bestå av bilder jag tagit de senaste veckorna men som ni inte sett än, för jag har nämligen lånat ut min kamera till mor min, som åkt iväg till afrika.

Detta innebär också att jag personligen inte tagit några bilder i helgen (tråååkigt jag vet!) men har vi tur så får jag tag på några av mina vänner istället.

Annars kan ni ju för tillfället åtminstone roa er med att titta på alla bilder i tidigare inlägg (SOM NI INTE KOMMENTERAT, SHAME ON YOU!).

OCH sen har ni alla något att se fram emot! Imorgon ska nämligen the blogg of the blogg startas upp, och skaparna är inga mindre än jag och mina härliga vänner! Den kommer bli galet läsvärd och underhållande, och flera videoblogginlägg är planerade. Ohyes.


A scary thought


Och alla hatar vi när datorn dör mitt i ett inlägg. Skulle hur som helst bara visa vad jag roat mig med i afton, och vi låter helt enkelt bilden tala för sig själv, för jag är jättetrött.

Nu ser ni ju bättre hur mitt hår såg ut också, rosetten där bak är från Glitter för alla nyfikna.

Hej sängen, hejdå alla läsare, vi ses igen på söndag om inte annat, för imorgonbitti bär det av till Karins stuga!


Den blomstertid nu kommer

Bara lite bilder från dagens skolavslutning, på alla mina fina vänner! Eller ja, inte alla, vissa hotar med mitt liv om jag lägger upp bilder på dem numera så...






And that's why... Man inte ler med tänderna bredvid denna flicka!


Aa, sådär såg man ut då. Dålig bild på skorna och inte har jag någon bättre. Men en dag ska ni få se. Tro mig, mina fötter gör O-N-T.


Dagens stekare- priset går till.... Erik!




WHAT TIME IS IT? SUMMERTIME!!!!!!!!!!!!!!!
SCHOOL'S OUT, SCREAM AND SHOUT!


SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!

Människor är monster om ingen säger till

Hejhopp! Sitter här och är supermätt, det var ingen dålig buffé vill jag lova! Och som vanligt när det är "vandrande bord" äter man på tok för mycket. Det bara blir så!

Har tydligen tagit 182 bilder idag, och hälften är nog bara crap. Det brukar ju bli så. Men ni ska få se en del iallafall:

Mormor och storebror



Aa, dagens då. Klänningen är ju som bekant från H&M, boleron (stavas?) från VILA och halsbandet från... Glitter tror jag.






Erkänn att han ser ut som Emil i lönneberga?


Om fyra fucking år så...!


Sjukt god mat!


Söt lillkusin of mine


Japp, vi hyrde in en flaggstång, dagen till ära.


Ganska konstig och småball bild och jag börjar bli less på att min kamera gör sådär hela tiden!

Förresten, måste bara säga en sak som gjorde mig extremt glad igår! Jag fick MVG på svenskanovellen, och hon sa att det var det bästa jag nånsin skrivit! Jag blev jätteglad verkligen, jag bara stod där och fånlog haha.


Waiting for someone to come along

Hahahahahahaha. Nu är jag smått nöjd. Alla måste ändå medge att mina ögon ser gröna ut på bilden? Och egentligen är dom blå. Typ. Och förut när jag påstod att dom ändrade färg sa alla Nejuuu dom är jätteblå! Men här har vi beviset. Jappjapp. Känns bra.

Idag har min käre bror tagit studenten (bilder kommer ikväll) och jag är bara avundsjuk. Det såg så himla härligt ut, alla glada studenter på flaken som sjöng och skrek och viftade med sina vita hattar, och själv står man där med en skylt och inser att det är 4 jävla år tills man personligen står där och viftar...

Menmen, imorgon är de skolavslutning för min del, det är ju inte heller helt fel! Och gissa vad? vädret har varit skitkasst hur länge som helst men idag är det blå himmel, sol och ändå ganska varmt! Över 15 grader iallafall. Hoppas att det håller i sig till imorron och till helgen framförallt!


När Emma har tråkigt...


Before we all burn

Sådärja! Det får duga. Iallafall för tillfället. Mycket möjligt att den är just tillfällig. Vi får se. Ja, jag är inkonsekvent. För att citera mig själv för någon timme sedan "jag är mer en röd tjej, det är en färg jag förknippar mig med" och sen går jag och gör en HELGRÖN design. Weird. Men sån är jag. Den här blev ju somrig.

Den fina texten är från en låt som heter Never know, och ni som följt bloggen har på känn vem som gjort den, inte sant? Jajamen, det är ingen mindre än... Jack. Jack Johnson.

Innan jag dör ska jag ha sett honom live. Därmed basta.

Things aren't allways just what they seem

Hm, jag är galet less på min design på bloggen. Eller, jag älskar låttexten på headern, men nä, jag måste göra en sommaruppfräshning känner jag bara! Vadå blått liksom? Jag är ingen blå tjej, har aldrig varit, kommer aldrig att bli!
Jag har alltid förknippat mig själv med färgen röd, och det skvallrar mitt rum om vill jag lova. Förresten är jag less på mitt rum också. Bläblöbla.

Och med tanke på att jag har så extremt lite att göra i väntan på friskheten, så kan jag ju lika gärna roa mig med att försöka göra en ny header! Jajamen. Frågan är ju vilka bilder jag ska ha... Och vilken låttext. JAPP jag är fast besluten vid att inget beskrivs lika bra som i låttexter. Men jag vettefan vad jag vill säga med allt... Hm, vi får väl an se.


den här låttexten är jag jättesäker på att det inte blir iallafall. OLDOLDOLD bild.


I want a perfect soul



Ligger här och läser Svindlande höjder, den är riktigt bra! Trots det gammeldags språket så är den förvånandsvärt gripande, man blir helt fast. Det händer ju saker hela tiden, det känns nästan som en pjäs. Den är väldigt tragisk...

Här hemma pågår studentförberedelserna för fullt, jag jobbar dock mest på att hålla mig ur vägen. Alla håller tummarna för fint väder kommande dagar säger jag bara!

Jag ser solen i dig men den ser inte mig

Hellu. Jag vill inte vara förkyld, så extremt värdelöst. Särskilt nu. NU NÄR TIVOLIT KOMMER TILL STAN. Haha, nej men det känns allmänt trist. Det regnar.

Årsfilmen var ganska underhållande ändå.

NYTT MUSIKTIPS, JAJEBOX! Okej, hela sveriges befolkning börja väl lyssna på dem före mig men sent om cider (äre verkligen cider eller har jag missuppfattat det totalt?) så har jag också checkat upp dom och till min glädje så är dom grymt bra! Namnet?

Hästpojken!

Trots att det låter litelite som Håkan Hellström ibland (rösten mest då) så gillar jag dom skarpt! Och nej, jag gillar inte Håkan. Men jag har försökt, tro mig. Kent kan också ta sig i... Men inte deras låtar egentligen, mest bandet och äckelrösten. Rösten är V-I-K-T-I-G

Hursomhelst, låtarna påminner lite om Markus Krunegårds låtar, vilket naturligtvis bara är positivt.

Bra låtar av dem är bla:
Gitarr & bas, trummor & hat
Små korta stunder
Medan vi faller

osv...



Frågan är ju vad som hände med ljuset. Kanske regnets fel. Kanske inte. Ingen aning men det blev som det blev. Dagens är det iallafall, och listan lyder som följer:

H&M

Typ så. Halsbandet är nått gratiscrap (bra skit) och ja, resten är från affären alla har kläder i från.  


Take what's left of this heart and use, use only what you really need...

Hm, kom just på att det var en massa saker jag skulle ordna ikväll som jag aldrig ordnade.

Men det var inte särskilt relevant egentligen... Heh, har gått runt i skolavslutningskläderna hela kvällen i princip, med förevändning att mjuka upp skorna. Mycket är dom, men inte särskilt sköna. Ni får se dem efter fredag, vill ha nånting kvar att surprisa med på skolavslutningen nivet. 

Niorna har bal ikväll... Jag är så avundsjuk på alla som ska på bal hela tiden! Men, ett år kvar nu. Det är ett mindre än förra året. Hihi. 

Har olika nagellack på alla fingrar, och ett elvte på tårna. Allt ska bort. Och nej, jag tycker inte det är fint med olika nagellack på fingrar (eller tår för den delen) men skulle pröva mig fram vilket som matchade klänningen bäst. Resultat: Inget matchar klänningen särskilt bra, förutom dom som inte syns. Dåligt.  



Ännu en bild från förra veckan (aja be happy, nu kommer det säkert dröja år innan jag fotar så här mycket igen)

Och juste, för att räta ut en del frågetecken, så NEJ, jag ska inte få någon moppe. Inte vad jag vet. Men pga sen sen sen födelsedag så planerar jag införskaffa en till våren istället. Jajebox.

No good with faces

Tjululu. DAMN vad nära att vi vann Haga challenge (igen)!!! En poäng ifrån! Jag som ville ha tårta...

För er förvirrade kan jag bara tala om att det är en tävling på vår skola mellan klasserna och man ska cykla/ta sig över i princip hela stan till olika stationer och utföra olika uppdrag typ. Det svåra är att man får en liten svartvit bild på stället man ska till, och det är helt enkelt bara att känna till stan tillräckligt väl annars äre kört.

Tänkte blogga igår men det tänkte inte min dator.

Har kommit till insikt om en sak. När jag skaffar moppe måste den helt enkelt vara röd. Annars får jag fan måla om den.




Gårkvällens outfit. Bara för att jag fick chokladbollssmet på gårDAGENs tröja när jag och Ragia bakade, hah.

T-shirt- Zara
Shorts- Avklippta Gul&blå-jeans
Hängslen- hittade dom i mammas garderob *lycka*
Tights- ingen aning, trasiga är dom iaf...

Making up stuff about us



Hellu igen. Tänkte bara visa er ett par bilder från gårdagens grillpartaj i parken. Som ni ser är den röda tråden ackustiska gitarrer, detta pga stor brist på bergsprängare i sällskapet.



Jag och greta älskar brööööd.



Dagen har varit grymt innehållslös, satt och deppade till New moon (vadå man blir deppig av den!?) och spelade gitarr. Fast jag är typ lite förkyld också så det blev väldigt hesa tolkningar på alla låtar jag gav mig på.



Men lyckligtvis kom Rebecka (som bönfallit mig att ta bort den tidigare visade bilden, jag förstår ingenting) hem senare på kvällen och gjorde min dag en aning. 





 

Allways one foot on the ground



Hm, det här inlägget blev rätt likt det förra... Men whatever, det är faktiskt andra bilder. Med samma motiv. Jessica ser ut som 18 år på bilden ovan, helt sjukt. Jag ser ut som en matcho grabb med extremt runt ansikte och Isa är jättefin som alltid.



Hihi, checka mina pussmärken på kinden.

I woke up in the middle of a bad dream.





Ett par bilder från veckan, tagna av Emma och hennes awesome systemkamera som jag är smått avis på. Det är Jessica, jag och Isa på bilderna.

Ikväll blire grillfest i kylan, jajamen!

But you allways keep passing me by





Jahapp, here I am. DAgen har varit frugensvärt innehållslös så den är inte ens nämnvärd. Bilderna ovan är tagna av Karin (tror jag) respektive Jessica. Var ju tvungen att åtminstone FÖRSÖKA förklara känslan i våra sällskapskretsar. Och en bild säger mer än 1000 ord, vetni. Och den nedre bilden visar även kärleken alla känner till Blixten, the bike of Haga.

Om en vecka är det skolavslutning. Fatta!

Känner mig smått stolt över att ha lånat boken Svindlande höjder, mest för att det är ett jävla tjat om den i många andra böcker. Språket är jätteavancerat men den är väldigt intressant. Och komplicerad.


and there's no moving on

Suck, över 700 bilder som ska in på datorn. Dryygt. Men när det är klart ska ni få se! Fast för er blir det ju ingen väntan. Hm.

Har iallafall just varit ner på stan och sett en massa fina balpar, den årliga studentbalen är nämligen ikväll och min käre bror är ju där med sin flickvän, check this out (snacka om att jag är avundsjuk och längtar ihjäl mig!):



Annars har vi ju som bekant sovit i boshen inatt, hos Jessica. Mycket trevligt vill jag lova. Där blev det en hel massa bilder tagna, precis som på morgonen igår då vi fotade i "studio". Vi hade även extremt balla sminkningar, men tyvärr blev dessa bilder icke tagna med min kamera, så dom får ni se någon dag framöver då någon skickat dem. Men ansiktsmålningarna på Emma och Karin finns nu till beskådan nedan. Som lite annat smått och gott. Kommer ta en evighet att välja ut bilderna till venissagen alltså!































Och juste, årets  första dopp har ju också blivit av, morgondopp i havet! Det ni!

Fan vad bilder alltså, helt slut blir man ju. Och det finns mååånga fler...

My eyes are screaming, for a sight of you



Satt och exprimenterade lite med ljusredigering. Ganska underhållande. Med tanke på att det är ett basic gratisprogram och inget jävla photoshop är jag smått facinerad. Och JA, jag är avundsjuk. På folk med photoshop alltså.

Bara för att jag inte kan avguda texten mer och bara för att jag just nu kämpar med att kunna spela den på gitarr samtidigt som jag sjunger och det är FAN INTE LÄTT.

All I know is that you're so nice,
You're the nicest thing I've seen.
I wish that we could give it a go,
See if we could be something.

I wish I was your favourite girl,
I wish you thought I was the reason you are in the world.
I wish my smile was your favourite kind of smile,
I wish the way I dressed was your favourite kind of style.

I wish you couldn't figure me out,
But you always wanna know what I was about.
I wish you'd hold my hand when I was upset,
I wish you'd never forget the look on my face when we first met.

I wish you had a favourite beauty spot that you loved secretly,
'Cos it was on a hidden bit that nobody else could see.
Basically, I wish that you loved me,
I wish that you needed me,
I wish that you knew when I said two sugars, actually I meant three.

I wish that without me your heart would break,
Yeah, I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake.
I wish that without me you couldn't eat,
Yeah, I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep.

But, all i know is that you're the nicest thing I've ever seen;
And I wish that we could see if we could be something
Yeah, I wish we could see if we could be something..


pictures of people taking pictures

Jajebox, idag har fotomaratonsveckan dragit igång. Efter en outhärdligt lång genomgång av enkla grunder som grodperspektiv och fågelperspektiv (jag SVÄR på att alla hade slutat lyssna efter 10 min) så var vi äntligen fria att fota vad vi ville. Hade dock inte mycket till inspiration, trots det fick jag ihop 240 bilder haha, håller på att ladda in dom nu och naturligtvis ska jag ge er en försmak.



















Sate vad många bilder. Och ännu fler som mest är som bilder är mest. Hihi. Och Emma (alltså inte jag men det fattade ni väl) kom inte med på en enda! Det får bli ändring på det imorgon. Jag kommer dö om jag ska göra såna här bildbomber varje dag hela veckan. Fast juste, imorrn blire inget för vi åker ut till boshen och sover där (Och fooootar). Så njut.

En polisbil stannade även upp bredvid oss idag och undrade om vi sett älgen som sprang lös. MITT I STAN! Tyvärr dök inte vår hornbeprydda vän upp men vi hoppas att han kom till rätta.

Tur som vi har så bjöds det på gratis tårta på stan, och det tackar man fan inte nej till! Och när vi satt där som bäst hamnade vi i en hetsig diskution om vad som egentligen är skillnaden mellan jalapenios, pepperonis och phefferonis (ursäkta mig för mina usla stavningsförsök!) och tillslut var väldigt många okända ansikten indragna. Men, nu vet vi. Känns bra.

Jalapenios= starka, gröna saker som ser ut som små paprikor, oftast skivade. (finns i subway-mackorna)
pepperonis= starka, gröna saker som är avlånga och fluffiga, som små bananer nästan. (finns ofta på pizzor)
pfefferonis= en korv.

JAJAMEN!

RSS 2.0